Hej dziewczyny
Ledwie nadążam czytać heh i zabiore się by napisac bo póżniej juz mój
post bedzie mega nieaktualny tak tu płodzicie
. Jak się moge wypowiedziec to nie zamykajcie wątku
bo czasem niepisanie nie bierze się z tego że ktoś chce tylko "podczytywać" i tajemnice wasze zbierać a po
prostu z tego że nie ma czasu i tak jest ze mna np
Skrzat pytałas o marke baby dream. naprawdę polecam trochę siedze w temacie zawodowo i np ich żel do kąieli 2 w 1 taki w niebieskiej butelce
jest super bez slesu i innego badziewia a poza tym ładnie pachnie i jest przyjemny w użytkowaniu. A pieluchami to sama jestem zaskoczona i jak będę miała okazję
to kupię no i te ceny poównam bo nie znam.
Joaszka gratuluje pracy feriowej. fajna taka kaska nadprogramowa zawsze można uzupełnić braki w budżecie.
U nas od paru miesięcy mała dopiero zasypia sama w łózeczku,do 13 miesiąca pierś więc tak zasypiała, póżniej ręce,
a teraz w łóżeczku. Bez drastycznych metod i generalnie bez metody.
Instynktownie raczej isę poruszam w takich kwestiach. po butli z mlekiem i umyciu z ząbków kładę ja w łóżeczku
a ona zasypia o 2 minut do 30 minut. W tymm czasie albo ja albo M siedzimy obok łóżeczka i działa
Ogólnie chęci nabrała do łóżeczka od kiedy ma pościel całą w scooby doo kórego uwielbia może cos takiego Zuzke przekona?
eif co do zamkniętego wątku to pisałam powyżej, a co do zasypiania Twoją metoda to podziwiam ze sie udało i się nie złamałaś.
Wcześniej przeszłysmy taka próbe ale uznałam że to za wczesnie było i rezultat taki że mała nos zapchany od ryku miała, więc nie
chciałam tego ciągnąc i wybrałam inna metodę. Uwazam że jesli nie ma akcji typu spazmy, wymioty itp, to nie szkoda żadna dla dziecka,
no ale każde dziecko inaczej reaguje i akurat TWOJA MAŁA SUPER TO PRZESZŁA.
A miałam zapytac o farme z little people? Fajnie się bawi? My mamy z tej serii arkę noego. Jest świetna i mała ciąghle do niej wraca.
Gogana jesli mogę zapytac, bo nie jestem tu od początku wasza trójeczka
pojawiła się w wyniku leczenia, ciąż bliżniaczych w rodzinie czy taki traf?? tak z ciekawości - np. czy mnie może to spotkac ? "To" W dobrym sensie oczywiście
.
Oglądałam na TLC rodzine 2+8 tam para miała raz bliznięta a za drugim razem 6-raczki
widziałaś to?
Nef zaciekawiłas mnie, ze nauczyłas mała otwierac paszczę do mycia ząbków. Masz jakiś patent? U nas jakis czas nie było z tym problemów a teraz różnie,
woli się bawić w zaciskanie pyszczka.W rezultacie myje na ile mi pozwala. A w sumie to dziwne bo jak
pediatra ma jej zajrzeć do gardła to sama szeroko bużke otwiera ?!