kropa501
Fanka BB :)
Nef, ja wzięłam spodnie na 98 - zawsze można podwinąć nogawki, ale kurtkę na 92 - Radek jest szczupły i wszystko mu wisi w ramionach A one się niewiele różnią - rękaw o 2 cm, za to w obwodzie o prawie 4. Najwyżej będzie na początek zimy, a potem na wyprzedaży kupię większą. Chociaż tak sobie kalkulowałam, że na koniec ubiegłej zimy (w lutym) kupiłam mu kurtkę na 80 cm, była ciut duża, ale teraz w niej do połowy grudnia śmigał, a 86 ma też sporo zapasu. To skoro teraz ma rosnąć wolniej, myślę że na początek przyszłej zimy dobre będą jeszcze te z tego roku, a potem jednak ta 92.
Co do zasypiania, to ja już się nawet nie odzywam... Przez tę chorobę mu się dzień z nocą poprzestawiała, śpi po 2-3 godziny i 2-3 godziny przerwy... Przedwczoraj wstał o 3-ej i zasnął o 6-ej, wczoraj nie spał od 23-ej do prawie 1-ej... Albo nie może zasnąć i się szwęda do północy... Generalnie ciężko jest, nie wiem, jak ja jutro do pracy pójdę :/
Co do zasypiania, to ja już się nawet nie odzywam... Przez tę chorobę mu się dzień z nocą poprzestawiała, śpi po 2-3 godziny i 2-3 godziny przerwy... Przedwczoraj wstał o 3-ej i zasnął o 6-ej, wczoraj nie spał od 23-ej do prawie 1-ej... Albo nie może zasnąć i się szwęda do północy... Generalnie ciężko jest, nie wiem, jak ja jutro do pracy pójdę :/