reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Hej, a my już po roczku, impreza dluuuga, ostatni goście poszli o północy:szok:, Kacperek nie za bardzo chciał zdmuchnąć świeczkę, a jak śpiewaliśmy mu STO LAT to sobie tańcował:-) Jutro wstawię jakieś fotki z soboty.
Widzę dyskusja na temat kolejnych bobasów, hmmmm u nas raczej będzie jedynak nie ze względu tego że tak chcę, ale rozsądek tak mówi;-) Za dużo tego żeby tłumaczyć....

sasanka ale przeżyliście, szczerze współczuję:-( nasza raz miała 38C w nocy, a i tak panikowaliśmy.
dobrze, że u Was już w porządku. Te wszystkie objawy to od gorączki? szok:szok:

oczekiwanie to najlepsze życzonka dla Kacperka! Żeby buźka była zawsze uśmiechnięta, brzuszek pełny, pieluszka sucha! STO LAT!!!

Napisz, jak się przygotowałaś, bo my mamy za tydzień w pt, ale robimy w sob i jestem w totalnej rozsypce. Nie mam planu, tylko kilka czapeczek, świeczkę i plan zamówienia małego tortu. Nawet nie wiem czy w domu czy na działce, bo pogoda ostatnio nieprzewidywalna. Jak ciepło, to u mnie w mieszkaniu nie da się siedzieć, a jak zimno to działka i grill odpada. Więc mam kłopot, żeby jakieś menu zaplanować, bo nie wiem gdzie impreza.

Kolejny raz proszę o głosy na Zu;)z góry ślicznie dziękujemy;)

Brzuszki jak motylki

u nas dziś dzień pełen atrakcji:otwarcie Biedronki na osiedlu:-Di wizyta prezydenta RP w Białymstoku.
w biedronie pieluchy w promocji kupiliśmy, a z okazji wizyty prezydenta i nadania sztandaru dla pułku wojskowego był festyn:grała orkiestra wojskowa, były czołgi, wyrzutnie rakiet i takie tam, a przede wszystkim darmowy bigos i grochówa:-D

Myślałam, że Zu padnie, a ona dalej harcuje.

Fajnie oczekiwanie, że imprezka udana, ja w lesie z przygotowaniami. W sobotę na imprę z okazji roczku synka znajomej idziemy. Muszę jakiś fajny i niedrogi prezent znaleźć dla Małego, bo kasy nie chcieli.

sasanka-to dobrze, że już w porządku. Coś stwierdzili, czy gorączka niewiadomego pochodzenia?Może ten bunt jedzeniowy to przez to był?Mam nadzieję, że z Witem też ok.

u nas kolejny, 10 ząb idzie...nadal bez marudzenia, gorączki czy innych. otwiera Zu paszczę a tam znów coś białego:-D

obiadek na jutro szykuję, miłego wieczorku, ,może do później

hej

jeśli są to adresy mailowe którejś w Was drogie Lipcówki: gapo@wp.pl [FONT=&quot], rusalla.monika@gmail.com

odezwijcie się na priv! Mam farby do włosów-kiedyś umieściłam tu link do ankiety doty.farb do włosów dla znajomych i dostałam właśnie info, że te 2 adresy otrzymają farby:-)a nie kojarzę za chiny, żeby to któraś moja znajoma była...
[/FONT]

Joaszka-głos oddany ;)
sasanka-daj znać jak będziesz coś wiedziała o małym Wicie.patrzyłam tam gdzie mi kazałaś ale nie znalazłam tego wątku...do pogadania o niczym....były inne...

Dziewczyny - wybierzcie spośród siebie moderatorów. Założyłam Wam ankietę. Inaczej nie będziecie miały wpływu na ten wątek, a przecież tu piszecie. Wstawiłam osoby aktywne do ankiety. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam i nikogo nie uraziłam.

tak a propo aktywności naszych maluszków:-D 1309215813_by_mykpykcyk_500.jpg

tak się zastanawiam, co się dzieje z forum... cisza, aż w uszach dudni...

z Mkiem się poprztykała, w domu tez cisza...

reklama
Doba jest dla mnie za krotka...mam tysiace rzeczy do zrobienia i nie ze wszystkim sie wyrabiam (przyznaje ze czasem z lenistwa).
Dzis tez wszystko na raz (dobrze choc ze moj facet posprzatal wczoraj chate à dzis gotowal).prasowanie,szybki wypad do miasta po poczestunki dla malej do zlobka ktorymi bedzie dzielic z okazji ur,potem sklejalam zamowione cudne pudeleczka tez z tej okazji,w ekspresowym tempie kupilam mojemu 2 pary spodni,gotowanie dla malej itd itd.
Nastepnie moj zaplanowal romantyczny wieczor i niemal by sie popsul bo rozczarowal sie ze zapomnialam o wizycie u notariusza i oficjalnym przejeciu kluczy do naszego nowego domu.mam w ten dzien dentyste i chcialam do fryzjera bo za cholere inny dzien mi nie pasuje.poza tym szczerze to jakos nie jaram sie chyba tym ze mamy nowy dom tak jak powinnam.no ale w koncu dal sie udobruchac...
No à teraz chyba pora isc spac skoro pobudka o 7...

Nef-jeszcze wracajac do tortow to chcialam powiedziec ze tez mielismy 3 p i z zywymi rozami:)poza tym byl z czekolady i z malinami.na NIM tez byla figurka z czekolady i tez zazyczyli sobie na nia 80€ ale to byl slub wiec inaczej na to patrzylam.na urodziny tyle nie Dam za figurke.to nic,na pewno cos wymysle:)

Do góry