reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Hej, a my już po roczku, impreza dluuuga, ostatni goście poszli o północy:szok:, Kacperek nie za bardzo chciał zdmuchnąć świeczkę, a jak śpiewaliśmy mu STO LAT to sobie tańcował:-) Jutro wstawię jakieś fotki z soboty.
Widzę dyskusja na temat kolejnych bobasów, hmmmm u nas raczej będzie jedynak nie ze względu tego że tak chcę, ale rozsądek tak mówi;-) Za dużo tego żeby tłumaczyć....

sasanka ale przeżyliście, szczerze współczuję:-( nasza raz miała 38C w nocy, a i tak panikowaliśmy.
dobrze, że u Was już w porządku. Te wszystkie objawy to od gorączki? szok:szok:

oczekiwanie to najlepsze życzonka dla Kacperka! Żeby buźka była zawsze uśmiechnięta, brzuszek pełny, pieluszka sucha! STO LAT!!!

Napisz, jak się przygotowałaś, bo my mamy za tydzień w pt, ale robimy w sob i jestem w totalnej rozsypce. Nie mam planu, tylko kilka czapeczek, świeczkę i plan zamówienia małego tortu. Nawet nie wiem czy w domu czy na działce, bo pogoda ostatnio nieprzewidywalna. Jak ciepło, to u mnie w mieszkaniu nie da się siedzieć, a jak zimno to działka i grill odpada. Więc mam kłopot, żeby jakieś menu zaplanować, bo nie wiem gdzie impreza.

Kolejny raz proszę o głosy na Zu;)z góry ślicznie dziękujemy;)

Brzuszki jak motylki

u nas dziś dzień pełen atrakcji:otwarcie Biedronki na osiedlu:-Di wizyta prezydenta RP w Białymstoku.
w biedronie pieluchy w promocji kupiliśmy, a z okazji wizyty prezydenta i nadania sztandaru dla pułku wojskowego był festyn:grała orkiestra wojskowa, były czołgi, wyrzutnie rakiet i takie tam, a przede wszystkim darmowy bigos i grochówa:-D

Myślałam, że Zu padnie, a ona dalej harcuje.

Fajnie oczekiwanie, że imprezka udana, ja w lesie z przygotowaniami. W sobotę na imprę z okazji roczku synka znajomej idziemy. Muszę jakiś fajny i niedrogi prezent znaleźć dla Małego, bo kasy nie chcieli.

sasanka-to dobrze, że już w porządku. Coś stwierdzili, czy gorączka niewiadomego pochodzenia?Może ten bunt jedzeniowy to przez to był?Mam nadzieję, że z Witem też ok.

u nas kolejny, 10 ząb idzie...nadal bez marudzenia, gorączki czy innych. otwiera Zu paszczę a tam znów coś białego:-D

obiadek na jutro szykuję, miłego wieczorku, ,może do później

hej

jeśli są to adresy mailowe którejś w Was drogie Lipcówki: gapo@wp.pl [FONT=&quot], rusalla.monika@gmail.com

odezwijcie się na priv! Mam farby do włosów-kiedyś umieściłam tu link do ankiety doty.farb do włosów dla znajomych i dostałam właśnie info, że te 2 adresy otrzymają farby:-)a nie kojarzę za chiny, żeby to któraś moja znajoma była...
[/FONT]

Joaszka-głos oddany ;)
sasanka-daj znać jak będziesz coś wiedziała o małym Wicie.patrzyłam tam gdzie mi kazałaś ale nie znalazłam tego wątku...do pogadania o niczym....były inne...

Dziewczyny - wybierzcie spośród siebie moderatorów. Założyłam Wam ankietę. Inaczej nie będziecie miały wpływu na ten wątek, a przecież tu piszecie. Wstawiłam osoby aktywne do ankiety. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam i nikogo nie uraziłam.

tak a propo aktywności naszych maluszków:-D 1309215813_by_mykpykcyk_500.jpg

tak się zastanawiam, co się dzieje z forum... cisza, aż w uszach dudni...

z Mkiem się poprztykała, w domu tez cisza...

reklama
Doba jest dla mnie za krotka...mam tysiace rzeczy do zrobienia i nie ze wszystkim sie wyrabiam (przyznaje ze czasem z lenistwa).
Dzis tez wszystko na raz (dobrze choc ze moj facet posprzatal wczoraj chate à dzis gotowal).prasowanie,szybki wypad do miasta po poczestunki dla malej do zlobka ktorymi bedzie dzielic z okazji ur,potem sklejalam zamowione cudne pudeleczka tez z tej okazji,w ekspresowym tempie kupilam mojemu 2 pary spodni,gotowanie dla malej itd itd.
Nastepnie moj zaplanowal romantyczny wieczor i niemal by sie popsul bo rozczarowal sie ze zapomnialam o wizycie u notariusza i oficjalnym przejeciu kluczy do naszego nowego domu.mam w ten dzien dentyste i chcialam do fryzjera bo za cholere inny dzien mi nie pasuje.poza tym szczerze to jakos nie jaram sie chyba tym ze mamy nowy dom tak jak powinnam.no ale w koncu dal sie udobruchac...
No à teraz chyba pora isc spac skoro pobudka o 7...

Nef-jeszcze wracajac do tortow to chcialam powiedziec ze tez mielismy 3 p i z zywymi rozami:)poza tym byl z czekolady i z malinami.na NIM tez byla figurka z czekolady i tez zazyczyli sobie na nia 80€ ale to byl slub wiec inaczej na to patrzylam.na urodziny tyle nie Dam za figurke.to nic,na pewno cos wymysle:)

Do góry