reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Mysza - a dlaczego musimy wybierac moderatora ? przeciez ty jestes moderatorem
Ja nie jestem moderatorem tego wątku. Na pierwszej stronie pod wszystkimi postami macie podane, kto się nim opiekuje. W tym przypadku jest to Rusia. Ale, że kiedyś pisała, że rezygnuje z tej funkcji, to trzeba znaleźć nowe osoby.
;-) Jak już dokonacie wyboru, napiszemy do Administratora i wtedy prześlę którejś z Was pw z danymi dziewczyny, która chciała zostać wpisana na listę lipcóweczek.

reklama
eijf a może zamiast jadalnej figurki, jakaś plastikowa zabawka, laleczka?
mysza to co ty moderujesz, że dorobiłaś się napisu moderator pod awatarem?

W naszym gniazdku zapanowała zgoda... M przyszedł do mnie pokorny i milutki....
żeby nie było za różowo - jedzie dzisiaj w delegacje do warszawy i potrzebował, żeby mu kanapki na drogę przygotować i przyszykować garnitur:-D

Nef - ja mam moderatora w albumie zamkniętym. Stare dzieje :-)
eijf- ja kupiłam mojemu koszulki i są za duże :/ muszę wymienić. Ja teraz wybiegam myślami do przodu i myślę o pokoju Niny. Jakiś zamysł już mam, ale nie wiadomo jak to wyjdzie w praniu. Kobieto chcę później zobaczyć, co tam natworzyłaś na roczek Lily, pewno znowu dostanę oczopląsu od tych piękności ;-)

Nef-tez o tym myslalam tylko za bardzo czasu nie mialam by szukac ale najwyzej bedzie bez.widzialam inny fajny i zobacze ile za niego sobie zycza.

Mysza-ee bez przesady:)nakupilam troche badziewia do ozdoby w 2 kolorach i tyle:)no ale na pewno zamieszcze jakies zdjecia na fb.oby tylko pogoda sie udala bo wole by czesc ludzi przynajmniej w ogrodku byla.
Ja tez planuje pokoj malej:)cala reszta z lekka mi teraz zwisa jakby.chce dac tapete na jedna sciane,zamowilam obrazki w Pl sklepie peticado,takie lustro nad komode i ostatnio znalazlam przesliczny blog.dziewczyna na NIM piekne rzeczy tworzy.chcialam kupic od niej miniaturke wozeczka ale ona nie robi tego na sprzedaz.wyzebralam jednak od niej ze mi uszyje lalke aniola w kolorach jakie beda w pokoju i sie zgodzila:)z tym ze dopiero jesienia

Ja wam powiem ze osobiscie w ogole wole watki zamkniete.sama dzialam na takim od daaawna.dziewczyny sie swietnie zgraly,normalnie jak rodzina.
Na takim otwartym jednak czlowiek sie czesto hamuje (ja przynajmniej).czy to z wylewaniem swoich prywatnych spraw czy ze zdjeciami itd.

Malej wyszedl kolejny zab.fajnie ze bezobjawowo.ktos mi krakal ze jak mala bedzie zabkowala to skonczy sie jej dobre spanie à odpukac co jak co ale na to nie narzekam

mysza no to zostałaś wywołana do tablicy... zapewne jako moderator zamkniętego masz prawo "rozdawać" dostępy:-)
uśmiecham się do ciebie szeeerokoooo:-D

Byłam dziś w sklepie dziecięcym, miałam absolutnie nie kupować ciuchów dla małej... ale były przeceny spodenek, jeansów, różne, bardzo ładne i wąskie w pasie i po 19,90 zł... kupiłam 4 pary, 2 na teraz, 2 na jesień/zimę.
Jestem bardzo zadowolona, bo mała raczkuje i jeansy bardzo się przydadzą. Nie ważne jak dokładnie wymyję podłoge, różowe spodenki są usyfione na kolanach.

U nas znowu leje, coś czuję, że z grilla na roczek nici. Nawet dobrze, bo mój M się uparł, a ja nie bardzo miałam ochotę. Mam nadzieję, że do soboty pogoda się nie poprawi...:-)

Dziewczyny nasz wątek zamknięty zamarł ;-) Zresztą widziałyście, że niektóre wątki stąd zostały pokasowane, musiała więc być jakaś przyczyna. No więc logiczne, że zaproszeń nikt nie rozdaje. A propos Eijf - ja też piszę właśnie na takim forum jak Ty tzn. Grupa ;-) fajna sprawa. Zresztą dużo się Ciebie radziłam, jak zakładałam.

Nef-ja sie strasznie stresuja ta pogoda bo marzy mi sie sloneczna jako ze mamy ok 30 osob i wolalabym sie nie dusic w domu.Tez planujemy bbq wiec byloby fajnie gdyby wypalilo ale ta pogoda taka nieprzewidywalna...
ubranka zaczne znow kupowac po urodzinach malej bo niezle sie splukuje przez ten jej roczek;)

co do grupy zamknietej to ja nie zamierzam sie nikogo prosic:) jakby mnie ktos gdzies chcial to dawno dostalabym zaproszenie he he.

reklama
dziewczyny, my jestesmy po weekendzie urodzinkowym

Niestety lało więc z grila nici. wszystko odbyło sie w salonie, było 16 osób dorosłych i 6 dzieci. Pola fajnie się z nimi bawiła, była zachwycona towarzystwem. To mnie tylko zachęca, żeby znalezc dla Poli jakies towarzystwo. albo wlasnym sumptem:) albo po ptrostu jakies sąsiedzwo z dziecmi.

w niedizelę natomiast rodzina, ktora ja zamęczala. wszyscy chcieli ją brac na ręce, a ona uciekała przed nimi.babcie są straszne!

dzisiaj natomiast przyszla na rozmowę nowa potencjalna niania. Mam nadzieję, że się zdecyduje na prace u nas, bo bardzo mi się podobala i Poli tez. spędzila z nami 2 godziny, na prawdę fajna dziewczyna!

Do góry