reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mysza - a dlaczego musimy wybierac moderatora ? przeciez ty jestes moderatorem
Ja nie jestem moderatorem tego wątku. Na pierwszej stronie pod wszystkimi postami macie podane, kto się nim opiekuje. W tym przypadku jest to Rusia. Ale, że kiedyś pisała, że rezygnuje z tej funkcji, to trzeba znaleźć nowe osoby.
;-) Jak już dokonacie wyboru, napiszemy do Administratora i wtedy prześlę którejś z Was pw z danymi dziewczyny, która chciała zostać wpisana na listę lipcóweczek.

reklama
eijf a może zamiast jadalnej figurki, jakaś plastikowa zabawka, laleczka?
mysza to co ty moderujesz, że dorobiłaś się napisu moderator pod awatarem?

W naszym gniazdku zapanowała zgoda... M przyszedł do mnie pokorny i milutki....
żeby nie było za różowo - jedzie dzisiaj w delegacje do warszawy i potrzebował, żeby mu kanapki na drogę przygotować i przyszykować garnitur:-D

Nef - ja mam moderatora w albumie zamkniętym. Stare dzieje :-)
eijf- ja kupiłam mojemu koszulki i są za duże :/ muszę wymienić. Ja teraz wybiegam myślami do przodu i myślę o pokoju Niny. Jakiś zamysł już mam, ale nie wiadomo jak to wyjdzie w praniu. Kobieto chcę później zobaczyć, co tam natworzyłaś na roczek Lily, pewno znowu dostanę oczopląsu od tych piękności ;-)

Nef-tez o tym myslalam tylko za bardzo czasu nie mialam by szukac ale najwyzej bedzie bez.widzialam inny fajny i zobacze ile za niego sobie zycza.

Mysza-ee bez przesady:)nakupilam troche badziewia do ozdoby w 2 kolorach i tyle:)no ale na pewno zamieszcze jakies zdjecia na fb.oby tylko pogoda sie udala bo wole by czesc ludzi przynajmniej w ogrodku byla.
Ja tez planuje pokoj malej:)cala reszta z lekka mi teraz zwisa jakby.chce dac tapete na jedna sciane,zamowilam obrazki w Pl sklepie peticado,takie lustro nad komode i ostatnio znalazlam przesliczny blog.dziewczyna na NIM piekne rzeczy tworzy.chcialam kupic od niej miniaturke wozeczka ale ona nie robi tego na sprzedaz.wyzebralam jednak od niej ze mi uszyje lalke aniola w kolorach jakie beda w pokoju i sie zgodzila:)z tym ze dopiero jesienia

Ja wam powiem ze osobiscie w ogole wole watki zamkniete.sama dzialam na takim od daaawna.dziewczyny sie swietnie zgraly,normalnie jak rodzina.
Na takim otwartym jednak czlowiek sie czesto hamuje (ja przynajmniej).czy to z wylewaniem swoich prywatnych spraw czy ze zdjeciami itd.

Malej wyszedl kolejny zab.fajnie ze bezobjawowo.ktos mi krakal ze jak mala bedzie zabkowala to skonczy sie jej dobre spanie à odpukac co jak co ale na to nie narzekam

mysza no to zostałaś wywołana do tablicy... zapewne jako moderator zamkniętego masz prawo "rozdawać" dostępy:-)
uśmiecham się do ciebie szeeerokoooo:-D

Byłam dziś w sklepie dziecięcym, miałam absolutnie nie kupować ciuchów dla małej... ale były przeceny spodenek, jeansów, różne, bardzo ładne i wąskie w pasie i po 19,90 zł... kupiłam 4 pary, 2 na teraz, 2 na jesień/zimę.
Jestem bardzo zadowolona, bo mała raczkuje i jeansy bardzo się przydadzą. Nie ważne jak dokładnie wymyję podłoge, różowe spodenki są usyfione na kolanach.

U nas znowu leje, coś czuję, że z grilla na roczek nici. Nawet dobrze, bo mój M się uparł, a ja nie bardzo miałam ochotę. Mam nadzieję, że do soboty pogoda się nie poprawi...:-)

Dziewczyny nasz wątek zamknięty zamarł ;-) Zresztą widziałyście, że niektóre wątki stąd zostały pokasowane, musiała więc być jakaś przyczyna. No więc logiczne, że zaproszeń nikt nie rozdaje. A propos Eijf - ja też piszę właśnie na takim forum jak Ty tzn. Grupa ;-) fajna sprawa. Zresztą dużo się Ciebie radziłam, jak zakładałam.

Nef-ja sie strasznie stresuja ta pogoda bo marzy mi sie sloneczna jako ze mamy ok 30 osob i wolalabym sie nie dusic w domu.Tez planujemy bbq wiec byloby fajnie gdyby wypalilo ale ta pogoda taka nieprzewidywalna...
ubranka zaczne znow kupowac po urodzinach malej bo niezle sie splukuje przez ten jej roczek;)

co do grupy zamknietej to ja nie zamierzam sie nikogo prosic:) jakby mnie ktos gdzies chcial to dawno dostalabym zaproszenie he he.

reklama
dziewczyny, my jestesmy po weekendzie urodzinkowym

Niestety lało więc z grila nici. wszystko odbyło sie w salonie, było 16 osób dorosłych i 6 dzieci. Pola fajnie się z nimi bawiła, była zachwycona towarzystwem. To mnie tylko zachęca, żeby znalezc dla Poli jakies towarzystwo. albo wlasnym sumptem:) albo po ptrostu jakies sąsiedzwo z dziecmi.

w niedizelę natomiast rodzina, ktora ja zamęczala. wszyscy chcieli ją brac na ręce, a ona uciekała przed nimi.babcie są straszne!

dzisiaj natomiast przyszla na rozmowę nowa potencjalna niania. Mam nadzieję, że się zdecyduje na prace u nas, bo bardzo mi się podobala i Poli tez. spędzila z nami 2 godziny, na prawdę fajna dziewczyna!

Do góry