reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Mruczka-chyba tak jest ze one najpierw dlugo sie z mysza bawia z tym ze wolalam uniknac smierci:)poza tym cos stracily zainteresowanie...

Kacperek-aha,klucze dostajemy dopiero w lipcu i przeprowadzka gdzies w lecie pewnie.mam nadzieje ze uda nam sie dol zrobic

hej dawno nie zaglądałam!
U nas już ok, ale Basia miała pierwszą grypę jelitową czy jak zwał tak zwał! Biedaczak wymiotowała, rozwolnienie! Ale już wszytsko ok, zaraziła tatusia, ten przechodził trzy razy gorzej niż ona! Więc majówka nam się schrzaniła, a byliśmy na działce u rodziców, ja w sumie nadal jestem!
Mam nadzieję, że u Was ok! Postaram się częściej wpadać:) Miłego dzionka!

Basia po kocu, ale na trawe schodzi i zrywa;) Ale jeszcze jej nie pozwalam siadac, bo ziemia zimna, chyba ze slonko caly dzien to wtedy ok bo nagrzewa:) ale raczej na kocyku

Hej Dziewczynki!
Pozdrowienia z Chorwacji!
U nas cieplutko, nawet plażowaliśmy, jak w Polsce padał śnieg (szok:szok:).
Gosi najbardziej podobają się kamyki. Można nimi pukać, stukać, obracać w rączce, ssać i niestety gryźć:baffled: musimy uważać, żeby nie uszkodziła sobie swoich pięknych nowych ząbków.

Mruczka-ja pozwalam ale ona nie chce.robi mine jakby sie brzydzila(podobnie jak u kropy).szkoda bo dlatego sesja zdjeciowa w plenerze nie wyszla:(podobna mine robi dotykajac wlosow

reklama
Do góry