reklama
eijf
Fanka BB :)
Mruczka-chyba tak jest ze one najpierw dlugo sie z mysza bawia z tym ze wolalam uniknac smiercipoza tym cos stracily zainteresowanie...
Kacperek-aha,klucze dostajemy dopiero w lipcu i przeprowadzka gdzies w lecie pewnie.mam nadzieje ze uda nam sie dol zrobic
Kacperek-aha,klucze dostajemy dopiero w lipcu i przeprowadzka gdzies w lecie pewnie.mam nadzieje ze uda nam sie dol zrobic
hej dawno nie zaglądałam!
U nas już ok, ale Basia miała pierwszą grypę jelitową czy jak zwał tak zwał! Biedaczak wymiotowała, rozwolnienie! Ale już wszytsko ok, zaraziła tatusia, ten przechodził trzy razy gorzej niż ona! Więc majówka nam się schrzaniła, a byliśmy na działce u rodziców, ja w sumie nadal jestem!
Mam nadzieję, że u Was ok! Postaram się częściej wpadać Miłego dzionka!
U nas już ok, ale Basia miała pierwszą grypę jelitową czy jak zwał tak zwał! Biedaczak wymiotowała, rozwolnienie! Ale już wszytsko ok, zaraziła tatusia, ten przechodził trzy razy gorzej niż ona! Więc majówka nam się schrzaniła, a byliśmy na działce u rodziców, ja w sumie nadal jestem!
Mam nadzieję, że u Was ok! Postaram się częściej wpadać Miłego dzionka!
kropa501
Fanka BB :)
Mruczka, mój się brzydzi trawy Autentycznie, jak dotyka to go wstrząsa
Hej Dziewczynki!
Pozdrowienia z Chorwacji!
U nas cieplutko, nawet plażowaliśmy, jak w Polsce padał śnieg (szok).
Gosi najbardziej podobają się kamyki. Można nimi pukać, stukać, obracać w rączce, ssać i niestety gryźć musimy uważać, żeby nie uszkodziła sobie swoich pięknych nowych ząbków.
Pozdrowienia z Chorwacji!
U nas cieplutko, nawet plażowaliśmy, jak w Polsce padał śnieg (szok).
Gosi najbardziej podobają się kamyki. Można nimi pukać, stukać, obracać w rączce, ssać i niestety gryźć musimy uważać, żeby nie uszkodziła sobie swoich pięknych nowych ząbków.
reklama