reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Czesc dziewczyny ;-)
Witam nowe mamusie:-)i gratulacje :happy2:

Dziewczyny taka sennosc od wczoraj mnie znowu dopadla ..:szok:
Normalnie nie mam sily na nic ..tylko bym spala albo lezala ...
kompa nie odpalam nie chce mi sie :no:
No i odliczam godziny do przylotu meza !!

Angelie Jak Ci fajnie to juz dzisiaj :-)podziel sie z nami jak zareagowal na dzidze:-)

reklama
Dziewczyny śpicie czy co;-);-);-)
Swoją drogą ja też spałam popołudniu, a mimo to nadal jestem strasznie zmęczona:wściekła/y:

hej

byłam odebrac wyniki beta hcg 3334,0
według norm wychodzi 4-5 tydzien JUPIIII
Objeww zero, piersi nie bolą az sie martwie. Z pierwsza ciązą mialam objawy i wymioty a teraz nic. No i czuje sie super!!
Jeśli choci o ciuszki i inne rzeczy dzidzulkowe to ja jestem maniak. A wam dziewczyny mieszkające UK zazdroszcze !!!! Kocham wasze sklepy, niestety kupuje na stronie internetowej i na allegro. I troche przepłacam.
Juz nie moge sie doczekac pierwszych zakupkow dzidzulkowych :-):-)

Angelie kochana upojnej i przyjemnej nocki i wieczorka z męzulkiem. Koniecznie daj znac. Jestem ciekawa jak zareaguje, HII

Toja ja śpie jak zabita, zresztą nieważne o której porze bym głowę do poduszki przyłożyła to zasnę natychmiast. Mogłabym spać 24 / h.
Odebrałam wczoraj wyniki bety 10333 ;-) czyli 6 7 tydzień .
Niemogę się już doczekać wizyty .

• Witam wszystkie mamuski, ja to ranny ptaszek jestem.
  • bluecats super, ci beta urosła, Ja z mojej tez bylam bardzo zadowolona, ze jest taka duza. Jutro ide do lekarza, Nie wiem czy nie za szybko ale juz sie doczekac nie moge i chce wiedziec czy wszystko ok i czy fasolka dobrze zagnieżdzona. A poniej moge isc jeszcze raz za dwa tygodnie :-):-)
Ciekawe jak tam mąz angelie sie trzyma??
Vanilka a dzis twoj mezulek wraca? Super, ze bedziecie juz razem

No to i ja się przywitam....
...wpadam do wWAS porsto z ciązy po poronieniach
wczoraj test pokazał mi drugą krechę....
..wiec będę mamą.....

dziewczyny...czy was tez ciągle pobolewa brzuszek.....?

Kaśka - jestem w lipcóweczkach...widzisz?
Uszczypnijcie mnie.....bo jeszze w to nie wierze!!!!

No to i ja się przywitam....
...wpadam do wWAS porsto z ciązy po poronieniach
wczoraj test pokazał mi drugą krechę....
..wiec będę mamą.....

dziewczyny...czy was tez ciągle pobolewa brzuszek.....?

Kaśka - jestem w lipcóweczkach...widzisz?
Uszczypnijcie mnie.....bo jeszze w to nie wierze!!!!

Karolcia witamy!! Szczęścliwych 9 miesięcy!!:-)

reklama
Hej Kobitki, ja idę do lekarza w sobotę, i tak ogólnie to nie mam żadnych objawów ciąży, i to mnie właśnie zaczyna przerażać. A czy Wy będziecie pracować czy wybieracie się na zwolnienie?

Do góry