Hejka.
Dzięki za odpowiedź odnośnie wit. D, się uspokoiłam
Byłam z rana w pracy dostarczyć podanie o urlop jeszcze 2 dni za styczeń, dobrze że mi M powiedział bo księgowa oczywiście zrobiła wielkie oczy
I podanie o wychowawczy złożyłam do 31.03 a potem jestem bezrobotna i muszę się M podlizywać
I byłam w rossmanie małej po deserki i zobaczyłam taki bujaczek do ćwiczeń brzucha i pomadkę olay do ust, nie miałam jeszcze czegoś takiego a zauwazyłam że mam jakieś takie pomarszczone i suche
A na tym bujaczku na siłowni fajnie mi się kiedyś ćwiczyło. Ale jakbym sama kupiła M by gadał że wydaję na pierdoły itd. więc wróciłam do domu i dałam mu spis co chcę żeby mi kupił na urodziny zamiast guam bo nie wiem ile będę karmić jeszcze a tak wezmę się do dzieła (brzucha
) od razu
No i kupił mi tylko raz mówiąc że badziew znów do domu zapodałam
Ale jak potem będę laska z talią osy i mu szczęka opadnie to mu wygadam
ten badziew. Jeszcze daj Bóg żeby mi się chciało ćwiczyć
tiffi idź może po centylu którym teraz idzie Zuzia jeśli chodzi o wzrost?
ewcik czytam że więcej maluszków tak robi główką, moja nie więc teraz ja się chyba zacznę martwić że ona nie rzuca
Co lekarz u M zdiagnozował? Byłaś na zajęciach?
Ja chowam część zabawek na jakiś tydzień i potem ma "nówki"
Pięknie zasypia Marcelek ,pozazdrościć
magdzia nie popuść mu, musi wiedzieć że teraz wy najważniejsi, mój eks tego nie rozumiał i dlatego jest eks
pati ja już dostaję hopla od siedzenia w domu, nawet nóg mi się nie chce golić, wstyd, biegam jak sarna, żeby jeszcze te nogi były takie szczupłe jak sarnie a nie tylko owłosione
O nie wiedziałam że można przez internet, sprawdzę w moim urzędzie. Ja też nie wiem czy mi się należy bo MM pisała że po macierzyńskim nie i nawet zus jej to potwierdził
tiffi a co w ogóle zyskujesz mając te 1/3 czy 1/4 etatu poza działalnością? Jak możesz dla innych firm też pracować to może to nie takie złe na działalności, ty przecież kreatywna i pracowita:-) Ja raz załatwiałam L4 i myślałam że się spalę ze wstydu
ewelad gratki półroczniaczkowi Liluni:-) Ja kupiłam Nadii taka myszkę milunią w ikea ale ona zamiast tych miluśkich do zasypiania woli hałaśliwe i twarde grzechoty
Mój też dumny że pozmywał przy małej , no dobra a gdzie reszta roboty?
Cwaniaki
tiffi bardzo pouczające, wszystko by się zgadzało u nas, znaczy symptomy, tyle że u nas Nadia więcej jest w trakcie skoku niż odwrotnie
kacperek w czwórkę byłoby wam już raczej mało wygodnie
Właśnie, milutko się z niemowlaczkiem śpi, nie wiem czy to ona mnie czy ja jej bardziej potrzebuje
Poczytam o puzlach, nie słyszałam o tym
Nie wiem nic o kanalikach ale nie na żywca myślę tzn, pewnie zakraplają kropelkami znieczulającymi, no nie wyobrażam sobie inaczej
mysza he he nie ma to jak tata ubierze
Moja też szczypie i obserwuje reakcje przy czym cieszy ją jak jęczę, aż się boję co z niej wyrośnie
Włosy też szarpie i dziwnym trafem najczęściej łapie przy skórze co najbardziej boli
Ja popiłam hipp na trawienie i się mała wypierdziała
agatka a ja widać że wyskakuje żuchwa?
Moja ostatnio pomlaskuje ale ja myślałam że flegminę przełyka
jasia to może za bardzo wychuchany taki przez rodziców? Czasem takim wychuchaniem można dziecko tylko skrzywdzić bo się potem nie dogada z rówieśnikami taki egzemplarz
kacperek no to chyba kupię jednak dywan zamiast puzli
ewelad to co to za goście