reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam ja wg kalkulatora to będę miała termin na 13 lipca, w sobotę mam lekarza, a póki co to zrobiłam test ciążowy z moczu i krwi i wyszło, że jestem :)

Serdeczne gratulacje!!!
I witamy na pokładzie ciężarówek lipcówek!! (ale się fajnie zrymowało):-):-D

reklama
cześć dziewczynki :-)

jak tam dziś się czujecie? bo ja wyśmienicie :-) przedchwilą się obudziłam ( choć wyspana się nie czuje ) ale muszę wstać - dziś wraca moja połóweczka, więc muszę iść po resztę zakupów i zrobić ze sobą porządek ( włosy, maseczki itd :-D ) dziś wielki dzień - mój się dowie o fasolce:-):-):-):-) NARESZCIE

witaj!!! Ale musisz dziś szczęśliwa!! fajnie że Twoj ukochany dziś wraca!! Życzę Wam udanej zabawy, i podziel się z nami wrażeniami jak zareagował!! Napewno się bardzo ucieszy!!
A Ty się zrób na bustowo tylko poatrz na skłąd tych maseczek co by Ci nie zaszkodziły!

cześć dziewczynki :-)

jak tam dziś się czujecie? bo ja wyśmienicie :-) przedchwilą się obudziłam ( choć wyspana się nie czuje ) ale muszę wstać - dziś wraca moja połóweczka, więc muszę iść po resztę zakupów i zrobić ze sobą porządek ( włosy, maseczki itd :-D ) dziś wielki dzień - mój się dowie o fasolce:-):-):-):-) NARESZCIE

to rzeczywiscie wielki dzien przed wami,och z pewnoscia poplyna lzy szczescia:-)czekamy z niecierpliwoscia na relacje:tak:
ja powoli zbieram sie do pracy chociaz checi nie mam wogole:no:

witam ja wg kalkulatora to będę miała termin na 13 lipca, w sobotę mam lekarza, a póki co to zrobiłam test ciążowy z moczu i krwi i wyszło, że jestem :)

i ja gratuluje i zycze szczesliwych i spokojnych 9m-cy
fajnie ze jest nas coraz wiecej:-)

Hej babeczki;-)
U mnie dziś potworne mdłości:wściekła/y: ale zjadłam banana i narazie jest troche lepiej, ale nie spodziewałam się, że mdłości przyjdą tak szybko:no:
Życzę wam miłego dnia, bez mdlości:tak:

witam ponownie
pospalam troszkę i lepiej się czuję wypilismy kawusie z mężusiem tzn. on kawusie z mlekiem ja mleko z kawą i miejmy nadzieję że nie zaszkodzi
idę w końcu posprzątać bo jeszcze nic nie zrobilam a zaraz JUNIORKA ze szkoly wróci i lekcje trzeba odrobić
do wieczorka
super że nas tak przybywa

a ja chyba ide spac :-), chciazneidawno wstałam:-) pozneij wybieram sie na zakupy, trzeba jakies buty na zime kupic, ale tak naprawde to chciała bym poszalec na dziale z ciuchami dla noworodkow! kurcze ja szaleje jak widze te malutkie buciki , bluzeczki .. ahh no cos pieknego :-) ale sie jeszcze powstrzymam, nie to ze wierze w jakies zabobony, tylko poprostu jakos tak ..:-):-) a wy jak dziewczyny kiedy nad ciuszkami bedziecie myslec?

reklama
a ja chyba ide spac :-), chciazneidawno wstałam:-) pozneij wybieram sie na zakupy, trzeba jakies buty na zime kupic, ale tak naprawde to chciała bym poszalec na dziale z ciuchami dla noworodkow! kurcze ja szaleje jak widze te malutkie buciki , bluzeczki .. ahh no cos pieknego :-) ale sie jeszcze powstrzymam, nie to ze wierze w jakies zabobony, tylko poprostu jakos tak ..:-):-) a wy jak dziewczyny kiedy nad ciuszkami bedziecie myslec?

Ja miałam tak przed ciąża, oglądałam malutkie ubranka, wózki, kocyki itp...a teraz jakoś nie mam na to ochoty:zawstydzona/y: myśle, że jeszcze sporo czasu upłynie zanim zacznę na poważnie myśleć o zakupkach dla dzidzi.

Do góry