witam ja wg kalkulatora to będę miała termin na 13 lipca, w sobotę mam lekarza, a póki co to zrobiłam test ciążowy z moczu i krwi i wyszło, że jestem
Serdeczne gratulacje!!!
I witamy na pokładzie ciężarówek lipcówek!! (ale się fajnie zrymowało):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam ja wg kalkulatora to będę miała termin na 13 lipca, w sobotę mam lekarza, a póki co to zrobiłam test ciążowy z moczu i krwi i wyszło, że jestem
cześć dziewczynki :-)
jak tam dziś się czujecie? bo ja wyśmienicie :-) przedchwilą się obudziłam ( choć wyspana się nie czuje ) ale muszę wstać - dziś wraca moja połóweczka, więc muszę iść po resztę zakupów i zrobić ze sobą porządek ( włosy, maseczki itd ) dziś wielki dzień - mój się dowie o fasolce:-):-):-):-) NARESZCIE
cześć dziewczynki :-)
jak tam dziś się czujecie? bo ja wyśmienicie :-) przedchwilą się obudziłam ( choć wyspana się nie czuje ) ale muszę wstać - dziś wraca moja połóweczka, więc muszę iść po resztę zakupów i zrobić ze sobą porządek ( włosy, maseczki itd ) dziś wielki dzień - mój się dowie o fasolce:-):-):-):-) NARESZCIE
a ja chyba ide spac :-), chciazneidawno wstałam:-) pozneij wybieram sie na zakupy, trzeba jakies buty na zime kupic, ale tak naprawde to chciała bym poszalec na dziale z ciuchami dla noworodkow! kurcze ja szaleje jak widze te malutkie buciki , bluzeczki .. ahh no cos pieknego :-) ale sie jeszcze powstrzymam, nie to ze wierze w jakies zabobony, tylko poprostu jakos tak ..:-):-) a wy jak dziewczyny kiedy nad ciuszkami bedziecie myslec?