dzamena
Fanka BB :)
cze dziewczynki ,my juz dzis po badaniach słuchu w szpitalu I tak Maks miał zapchane od urodzenia jedno uszko a ze malutkim dzieciom nie wolno patyczkami tyko zbierac to co wypłynie to do tej pory to jedno uszko miał gorsze ,robili mu na takiej aparaturze ze mi oczy wyszły i w suchawkach wygladał jak didzej,ale najwazniejsze ze jest dobrze jeszcze mamy kontrole w grudniu ale to juz proforma,Filips do wyciecia trzeci migdał i dwa migdały do podciecia ale ze słuchem ok ,z nim musimy co pół roku chodzic na kontrol bo u niego moze byc róznie i trzeba to kontrolowac
ja tez mam niusa-mój m wrócił w sobote z pracy do domu z mała labradorka ,cała czarnai wchodzac do domu uwiazał jej na szyjce duze czerwone serce wiec super to wygladało ,ja akurat myłam naczynia a zlew w kuchni mam zaraz przy wejsciu z korytazai mój wszedł do pokoju ja patrze a tam cos mi sie rusza w przedpokoju ,myslałam ze padne jak ja zobaczyłam i jeszcze to serce prawie takiej wielkosci jak ona .teraz gdzie sie nie rusze to ona za mna wiec czuje sie jak bym miała nie troje a czworo w domu ,zaraz ponadrabiam co tam u was
ja tez mam niusa-mój m wrócił w sobote z pracy do domu z mała labradorka ,cała czarnai wchodzac do domu uwiazał jej na szyjce duze czerwone serce wiec super to wygladało ,ja akurat myłam naczynia a zlew w kuchni mam zaraz przy wejsciu z korytazai mój wszedł do pokoju ja patrze a tam cos mi sie rusza w przedpokoju ,myslałam ze padne jak ja zobaczyłam i jeszcze to serce prawie takiej wielkosci jak ona .teraz gdzie sie nie rusze to ona za mna wiec czuje sie jak bym miała nie troje a czworo w domu ,zaraz ponadrabiam co tam u was
Ostatnia edycja: