ewa81 to może u was też jakiś skok i stąd to wstawanie nocne
Bo u nas też zamiast mniej to sobie dołozyła jedno karmienie
tiffi nie wiem jak długo, nie mówiła mi ale jak zapytałam czy robić za 3 tyg. morfologie przy okazji przed szczepieniem to powiedziała że za wcześnie na jakiś efekt. My szczepimy od początku pneumo i teraz będzie trzecia a potem przypominająca tylko. Daję strzykawką do polika i sam patent strzykawki jej się podoba bo ją żuje ale już zawartość nie
To jest ta posciel, Jedynie co muszę przyznać to naprawdę bardzo ładnie wręcz perfekcyjnie uszyta.
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (1291975904) - Aukcje internetowe Allegro
Miło z ich strony ;-)
tweenie Nadinka też była osowiała po szczepieniach i jak ja kapałam rozpłakała się strasznie po chwili w wodzie więc podejrzewam że ją nózki zabolały po zamoczeniu w ciepłej wodzie
ewelad kurka sprawdziłam teraz w kalendarzu starym ale jakoś nie mogę dojść w który to konkretnie dzień robiłam ten test
No ale pamiętam za to doskonale w jaki urodziłam
Też mi coraz trudniej wysysać Nadii bo się wije żmija
mysza rozhulaja się cycuchy, nie martw się;-)
agatka taaaa miało być
pati to będziemy znów walczyć w grudniu
agatka he he ja kiedyś uważałam że w wieku 30stu lat to już tylko na drutach dziergać
A teraz uważam że jestem dzierlatka
Moja też ma czasem taki napad chwilowy , baczki posądzam ale się nie zanosi, pewnie, zbadajcie dla spokojności.
Ja mówiłam o pałach a właściwie pokazywałam tzn. wchodziłam waląc drzwiami a tornister frunął prze cały przedpokój
Biedulek Andrzejek no:-( A od kiedy wam się to zdarza w sumie?
ewelad he he nie wiem bo mam huśtawkę używaną ale chyba tego w gwarancji nie było
Bez jedynki no proszę z jakim ja tutaj się doborowym towarzystwem zadaje, podniosę może swój poziom intelektualny
Ja tak Emi o 3 ostatnio powiedziałam że to na nią jak jedynka właśnie a nie wiedziałam o tych jedynach jeszcze
Najgorsze jednak dla mnie że kłamała, jakoś mi tak smutno że mnie pod tym względem zawiodła choć miałyśmy "trzymać sztamę":-( I jeszcze potrafiłabym zrozumieć że np. z matmy nie potrafiła rozwiązać zadania, zapomniała czegoś przy odpowiedzi ale tak sobie spaprać oeny za brak pracy domowej
Nie mówię że ja zawsze robiłam bo nie robiłam
Ale zawsze miałam bo ściągnęłam chociaż ale przecież jej tego nie powiem
I to takie proste rzeczy jak np. z pamiątkami rodzinnymi właśnie, nie przyszła zapytać bo jej szkoda było czasu
Ale to wszystko przez komputer
A jeszcze w zeszłym tygodniu mi odpyskowała że sobie nie życzy abym ja odpytywała bo tego nie lubi
Jednym słowem mam kompa dla siebie do nowego roku