jedyneczka
Fan(ka)
Sukces, dociągnęłyśmy w łóżku do 9ej
Wy bez problemu odkładacie do łóżeczek nocą? Bo u nas po karmieniu ok. 4-5ej już nie ma szans
Mała już wyspana i ledwie zasypia no i z nami w łóżku zostaje

ewelad a spróbuj może znów dawać różne? Tylko bez puszek na razie. Może się struła tylko? A sierść gubi mocniej?
tiffi a to żartowniś się znalazł
Nie popuść, niech kiedyś nie jedzie robić do domu, robota nie ucieknie a tobie przepadnie a zresztą należy Ci się relaks
agatka spoko przychodnia w niedziele, przynajmniej można z M iśc, zawsze to łatwiej a w tygodniu nie zawsze jest jak kiedy Mowie w pracy. Dobrze że z szyjką Andrzejka oki
Dołujesz mnie tym aerobikiem
MM to masz taką huśtawkę dla starszych dzieci tak?
mysza to fajnie że tatko Cię odwiedzi, wnusią się zajmie;-) Nie wiem czy ja bym się wybrała z takim maluchem pociągiem ale to z mojego lenistwa bardziej wynika
Mam nadzieję że się nie gniewasz za zboka bo tak ja czasem coś palnę nim pomyśle:-
zawstydzona/y:

Wy bez problemu odkładacie do łóżeczek nocą? Bo u nas po karmieniu ok. 4-5ej już nie ma szans

ewelad a spróbuj może znów dawać różne? Tylko bez puszek na razie. Może się struła tylko? A sierść gubi mocniej?
tiffi a to żartowniś się znalazł

agatka spoko przychodnia w niedziele, przynajmniej można z M iśc, zawsze to łatwiej a w tygodniu nie zawsze jest jak kiedy Mowie w pracy. Dobrze że z szyjką Andrzejka oki

MM to masz taką huśtawkę dla starszych dzieci tak?
mysza to fajnie że tatko Cię odwiedzi, wnusią się zajmie;-) Nie wiem czy ja bym się wybrała z takim maluchem pociągiem ale to z mojego lenistwa bardziej wynika