Cześć.
Moja bidula nadal bez kupki i ją brzuszek boli:-( Na pewno brzuszek bo śpi smacznie albo gada i się śmieje a nagle pręży i płacze. Na szczęście apetyt wrócił.
Może po piernikach choć kiedyś jadłam i było oki ale może nie tak dużo
JakMa to faktycznie kochane twoje maluszki z tym spaniem
Ciemieniucha czasem ot tak ze zwykłego potu się robi. Mówiła na SR położna aby mocno ręcznikiem pocierać a właściwie nie tyle mocno co intensywnie. Tak robimy i nie mamy choć na początku była kilka dni.
tiffi no być może się zmienia faktycznie częstotliwość cycania, przecież to już nie noworodki
Uspokoilam się nieco;-) Późno Zuzia zasypia ale się za to powylegujecie rano a my nie ma mocnych i o 8ej pobudka poza rzadkimi wyjątkami
ewelad i do tego niewdzięczną
ashika ale macie straż no no, telepatycznie odbierają sygnały
A zrób ogłoszenia, nóż widelec pomogą. Nie wiem czy pisałam ale jak mieszkałam w wieżowcu kiedyś i palili w windzie rozwiesiłam w windach i na tablicy ogłoszeń informację "ze spółdzielni" o groźbie kary za to
Gospodyni była bardzo zdziwiona że nic nie wie o tej akcji
Na trochę pomogło, potem nie wiem o się wyprowadziłam
ewcik no no ale pyszności pojadłaś
Ja wogóle marzę o całej nocy przespanej a najlepiej jeszcze na bombce
tiffi mój w sobotę pospacerował 1h i 15 minut co mi oznajmił skrupulatnie z dumą po powrocie
Się wysilił
To też pora roku taka że bardziej człowiekowi doskwiera ta monotonia dnia codziennego a zobaczysz latem jak i dziecko starsze i więcej możliwości żeby czas spędzać choćby w swoim ogródku sadząc kwiatuszki kiedy małe obok się zabawia swoją łopateczką:-) Ja dalej nie wiem czy wracam choć M twierdzi że raczej nie, wymyślił kolejny biznesik i planujemy że ja się znów nasza firmą zajmę a mała np. co drugi dzień do dziadków albo moja mama do mnie będzie też przyjeżdżała, zobaczymy. M się zaparł po tych rewolucjach z naszym domem i postanowił zarobić na działkę budowlaną w przyszłym roku, daj mu boże
mysza to trzymam kciuki żeby kontuzja kolana wymagała L4
Obudził się mój "śpioch" po 15 minutach drzemki