ewa81, ta rehabilitantka nie jest z nfz, ale tylko dwa razy była u mnie i póki co wystarczy. Teraz chyba lekarze lekko przesadzają: wszystkie dzieci mają wzmożone napięcie i asymetrię. Myślę, że każde dziecko ma swoje tempo i nie ma co panikować - ja nie będę szalała z rehabilitacją. Kobitka pokazała mi jak z nią ćwiczyć i będę to robiła w ramach zabawy, ale bez żadnego przymusu.
Kasik, dzięki za opis, rezygnować nie będę, ale zrobię tak jak napisałam powyżej:-)
Ewelad do potentata do chyba daleeeeeeka droga
Jedyneczka, jaki make - up zrobiłaś Emi??? Ja już nie wiem czy ona niejadkiem czy nie. M twierdzi, że za bardzo się podniecam karmieniem piersią i podchodzę do tego emocjonalnie dlatego takie cyrki, jakbym zlała to wszystko pewnie byłoby ok, ale ja próbowałam zlać to i ....nie umiem po prostu:-(
Ashika, wypróbujcie łoże koniecznie.
U nas wszystko bez zmian więc się nie rozpisuję.
Dzięki wszystkim za gratki zmiany lokalu
Kasik, dzięki za opis, rezygnować nie będę, ale zrobię tak jak napisałam powyżej:-)
Ewelad do potentata do chyba daleeeeeeka droga
Jedyneczka, jaki make - up zrobiłaś Emi??? Ja już nie wiem czy ona niejadkiem czy nie. M twierdzi, że za bardzo się podniecam karmieniem piersią i podchodzę do tego emocjonalnie dlatego takie cyrki, jakbym zlała to wszystko pewnie byłoby ok, ale ja próbowałam zlać to i ....nie umiem po prostu:-(
Ashika, wypróbujcie łoże koniecznie.
U nas wszystko bez zmian więc się nie rozpisuję.
Dzięki wszystkim za gratki zmiany lokalu