Ashika, mówią, że nie może uczulać, mój pediatra tak twierdzi, jest ordynatorem na oddziale pediatrycznym, rozrysował nawet mi to na kartce, że bebilon pepti jest gorzej przyswajany niz nutramigen u dzieci nietolerujących mleka krowiego, w nutramigenie jest bardziej zhydrolizowane czyli ponoć łatwiejsze do przyswojenia...ale życie życiem. pielęgniarka sie bardzo dziwiła, że Miłosz na Nutramigenie a ciemieniucha mu wyszła i ciągnie się ponad miesiąc. poza tym buźkę ma taką sobie, takie trochę lakierowane policzki, więc może coś w tym jest? czemu myślisz, że może uczulać? a juz doczytałam. pamiętaj, że przy mleczku sztucznym dziecko nawet tydzień się do niego może przyzwyczajać.
kasik, doobrze, że coś się wyjaśniło, teraz już tylko lepiej!! dzieki za linka, pomyslę o tym. powiedz, co one Ci dały, jakie zauważalne efekty? (poza przyjemnością wyjścia z domu ;-) )
dzamena, pstrąg to jedno z dań w mojej/naszej ;-) diecie, więc zapakuj jutro jakiegoś ryba w folię, napchaj mu w środek co popadnie, byle nie sól i zajadaj :-) a z cementem to popłynęłaś ładnie ..... miodzio!
agatka, ewa, tiffi, dzięki za info. mój tez w 36 urodzony a nikt mi słówkiem nie pisnął o tym, zapytam pediatry.
Jasia, witaj ponownie.
agatha, gratki! kciuki za nową lokalizację! odnosnie reakcji Hani na Twojego nagiego cyca to przyszły mi do głowy różne głupie myśli, ale nie będę się nimi dzielić ;-)
a ja po koncercie, Marija jak zwykle wspaniała, nowe aranżacje, nowe piosenki, 2 piwa, 2 fajki cud miód malina wieczór!!
buziaki