reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Heloł:tak:

agatka chyba 21 listopad.Nie kumam, masz mm nie wciskać to jak kleik podać:baffled:

ewa81 to może dlatego marudny bo go coś bierze? zdrówka życzę;-)

ashika ja na taką wenę nie liczę u siebie:-D chyba się zdecyduję na taki komplecik a w domu elegancka sukienka ale w kolorze.

madzik norma z włosami. Miłej pogawędki, pozazdrościć;-)

aneta ja też na ramiączkach właśnie też a normalnie to zmarzluch byłam:tak: fajny weekend, my do bani, teść wrócił z wywczasów i już dziś znów coś robią koło domu:dry:
Ale nam 2 śliwy zasadził, pomału robi nam sad:-D

kasik zdrówka, wapno pij i rutinoscorbin, mnie pomogło.

agatha moja też ode mnie nie chce butli z herbatką, robiłam próbę ale jak mnie nie ma cwaniara od M przyjmuje:-p oczywiście to ja już mus kiedy wyjdę.

ashika też ikea miałam w planach ale widzę że nie wypali:-(

reklama
Dzień doberek bardzo ;-)
U mnie zapowiada się nudny, leniwy dzień. M w pracy, a my zdane na swoje towarzystwo. Byłyśmy już na spacerku. Nina pospała 3 godzinki. Teraz pojadła i siedzi w leżaczku. Widzę, że spryciula zerka co chwilę w tv. Nie mam niestety jak ją ustawić, żeby łepetyny nie skręcała. Ciśnie kupę, więc ma przywilej :-D Nie będę jej ruszać.
Zjadłam chleb ze schabikiem - tym co M piekł. Musiałam tylko wydzióbać tą śliwkę, bo nie lubię konkretów na słodko :-D
Acha - chciałam tylko przeprosić za mojego wczorajszego posta - mam nadzieję, że nie uraziłam żadnej mamy, karmiącej cycem, lub butlą. Niestety mam tendencje do szybszego pisania, aniżeli myślenia :-(

witam sobotnio :)
My dzisiaj pospaliśmy i bylismy u mojej babci z małą się pokazać.
Mała dzisiaj zjadła caly słoiczek jabluszka i sobie tak myślę czy to nie jest za duzo skoro to tylko deserek -jak myslicie dziewczyny?od następnego tygodnia wprowadzam zupki i jakieś obiadki ,żeby już jakiś posiłek mleczny zastąpić.
Mysza spoko ,mnie nie uraziłaś-też głupia tak napisałam ,że mogłaś to źle odczytać:tak:A jak zadecycydowałaś karmić?
Agatka_Natalia współczuje sytauacji z M i teściową:confused:
Ja dzisiaj o 18 wybywam i mam nadzieję,ze trochę się rozerwę.Ja zawsze byłam imprezowa ,więc teraz też muszę od czasu do czasu ,bo inaczej bym zwariowała:-D:-D:-D
Dziewczyny jak ubieracie dzieciaczki teraz w domu: moja ma na sobie body z długim,spodenki,koszulkę na body i skarpetki -w domu mamy między 20,5-21 stopni.

ewelad czasami dobrze miec dzien leniwca

agatka natalia a moze warto porozmawiac? :sorry2: albo po prostu powiedziec m co czujesz a jak zle powiedziec to napisac, szkoda ze tesciowie jeszcze mieszaja

jedyneczka moja wycieczka do ikei odplynela bo nie chce mi sie :zawstydzona/y: kurka caly rozkopany krk przejechac i znowu spedze 1,5h w aucie :-( zrezygnowalam na korzyc obi i kontaktu do pokoju synka rozejrze sie tez za zaslonkami bo na razie wisza takie ni z gruszki ni z pietruszki i do abry lookniemy na meble bo jakos ikea lozkowo dno a do allegro nie ufam bo wydaje mi sie to tandetne troszke a ja chce lozko a nie jak to ujal m "stelaz pod materac" :-) Widzialam jedno cudne ale drogie :-(

mysza mysle nad twoim postem i nie moge znalezc za co by mozna sie tam poczuc urazonym :baffled:

madzik ja ubieram body z dlugim spodenki skarpetki i tyle a w domu jest (19-20) jak spi to przykrywam kocykiem a w nocy w spiworku kima

Moje dziecie sie tak zawanturowalo rano ze wyglada jakby go kot jakis napadl a wyszlo normalka on przysypial to ja poszlam na sniadanie i ... normalka walnal kupe i sie nerwowal ze nie przebieram tylko chce dokonczyc kanapke :-( pazurki juz ma obciete ale wyjsciowy nie jest ani troszke wiec w odwiedziny do kolezanki nie idziemy bo jak pannie przedstawiac takiego kawalera co ma szramy jak pirat albo weteran wojenny na jedym policzku:baffled:

no to pospacerowaliśmy, wszamaliśmy placki ziemniaczane na obiad, a teraz gnijemy:-D Lilka śpi u siebie w pokoju w swoim łóżeczku, a to pierwszy raz , więc latam sprawdzać co chwila:-)

agatka no ja też myślę, ze rozmowa szczera może by pomogła, ale postawa M niezbyt:no:
Mysza no ja jestem bardzo delikatna, ale mnie nie uraziłaś także:-D jak tam u Was-chyba ok, jak kupsztal przed tv idzie:-)
madzik ja ubieram body-dł lub kr rękaw, do tego spodenki i skarpety, u mnie temp 21-22 st

Byłam z Jędrkiem na spacerze. Spał 3 godziny. Potem nakarmiłam i poszłam do ciotki M. Bardzo fajna kobieta, miła i sympatyczna. Lubię ją odwiedzać. Robi dobre ciasta :-)

Dziewczyny rozmawiałam z M wiele razy, ale to nic nie daje. On z teściową wiedzą lepiej. A ja jestem bee bo się postawiłam. A dziś się dowiedziałam, że teściowa wyprawia za tydzień drugie chrzciny, bo chrzciny mojej mamy są złe. Szkoda gadać. Już chce skończyć temat chrzcin.

Witam wieczorową porą.
Mała już w łóżeczku. Mam nadzieję, że zaśnie ;-)
Ewelad - u nas wszystko dobrze ;-) Jutro M ma wolne, więc sobie trochę psychicznie odetchnę. Chociaż Nina dzisiaj była bardzo grzeczna, prawie w ogóle nie marudziła :-)
Madzik- postanowiłam pokarmić jeszcze piersią, ale mam problem, bo mi pokarm zanika. Teraz udowodnię sobie, jak dużą mam siłę woli i zobaczymy, czy uda się jeszcze uratować laktację.
Ja spędzam wieczór z tvn-em. Poczekam na eMka, mam nadzieję, że skończy o czasie. Ogólnie piję wodę i jem bułki maślane :-D
agatka_natalia- Żal mi Ciebie i Andrzejka. Ogólnie rzecz biorąc, jak można się tak wtrącać (mówię o teściowej) i układać komuś życie. Ja mam takie szczęście, że M pomarudzi, posłucha, a zrobi jak ja zechcę. Chociaż nie powiem teściowa ostatnio nam napsuła krwi. Wychodzę z założenia, że jak ktoś u siebie nie potrafi posprzątać, to niech sobie daruje dobre rady dla innych, ale moja teściówka tego nie rozumie,,,, Szkoda, że Twój eM tak słucha matki, trzeba by było jakoś ukrócić mu kontakt, albo faktycznie jak masz możliwość zrób jakiś radykalny krok, żeby zrozumiał na kim Mu bardziej zależy...

reklama
Ello

agatka natalia to ja bym na weekend chrzcin tesciowej na wycieczke pojechala albo w ostatecznosci na weekend do rodzicow :-) oczywiscie z dzidzia
Towarzystwa dotrzymam pewnie ja, raczej nie wybieram sie przed ukonczeniem roczku przez Maksia

U nas roi sie niewesolo :-( starszak dokucza malemu wczoraj jak wyskoczylismy z m na chwilke do sklepu to wzial lyzke do butow taka dluga z ikei i chcial nia bic malego, :-( Jak go glaszcze to reke przycisnie nagle do glowy tak mocno ze az zeby zaciska ostatnio lezeli na lozku to sie podparl reka na Maksa brzuchu do wstawania ale m zainterweniowal na szczescie. Nie wiem co z nim zrobic w szkole odwrotnie chwali sie bratem i pokazuje wszystkim, dlaczego w domu odwrotnie zupelnie???
Dzis mamy w planach zoo nie mam ochoty ale obiecalismy na poczatku tygodnia za pisanie literek i literki byly pisane wiec musimy jechac a poza tym nie mozna dziecka tylko karac.

Milej niedzieli

Do góry