reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam wieczorowa pora, mam nadzieje ze nie denerwuje was to ze rzadko pisze i poza tym najwiecej o sobie... ale was czytam non stop i jakby bylo cos co wiem to staram sie sluzyc pomoca ale niestety malo wiem :p ,
mysza- no to temat musial byc naprawde cieeeekawy az se poszukam w necie :p

i musze sie wam pochwalic! Alicja ma juz 1 gorna jedynke!!:)) az sie zdziwilam jak to zobaczylam hehe :D

tak czytalam jeszcze o tych zebach i tam pisze ze gorne pojawiaja sie pozniej , wiec sie zastanawiam czy oby napewno mi sie to nie przysnilo:p
aha i wlasnie jesli ktoras sie zna , czy dziasla przebarwione na bialo z obu stron na dole to znak ze wychodza zabki czy tak powinno byc? musze sie dokladnie pediatry spytac chyba jak bede ;p

Ostatnia edycja:
reklama
I ja tez witam wieczorkiem
Mała najedzona i spi-dzisiaj byly przeboje z marchewką-nie chciała jej jesć,pluła nią,wszystko było upackiane-wkoncu dałam jej słoiczek marchewka z jabłkiem i zjadła 6 łyzeczek,ale samej marchewki nie chce i tyle.Bylismy dzisiaj na spacerze 2 godzinym i Julka pięknie spała.
Nadia wow-już ma żabka ,ale fajnie!Alicja to rowiesnica mojej Julki :))Ile już wazy??
Kama wracaj kochana do zdrówka i oszczędzaj się na tyle ile się da!
Mruczka fajne te opisy o tych skokach rozwojowych-mozna tlumaczyc nimi marudzenie naszych dzieciaczków hehehe

Ja zaraz pooglądam Top Model i spanie :)

madzik- a jaka malutkiej podalas marchewke?w skladzie oczywiscie , bo ja jak podalam bobowity to w skladzie byla marchewka i ryz i ona tez nie za bardzo ja polubila, ale jablko ze slodka marchewka uwielbia ;p

Alicja na mojej lazienkowej wadze wazy 6500 kg okolo ale dokladnie powiem jak bede u pediatry czyli 12 pazdziernika ;p

Mała pocycała i już o 21ej zasnęła, teraz pytanie jak szybko wstanie:-D

Moja starsza ryczy bo ma biedronkę w pokoju i nie może zasnąć bo ją słyszy, no masakra:confused2: I tyrpnęła mnie ręką bo się roześmiałam więc teraz myślę jak z nią postąpić:eek:
Zmykam bo się budzi mała:-p

ashika- oj uwierz mi mozliwe :D ja mialam znajomego homoseksualnego i jego tez zgwalcila dziewczyna :p ,ale najlepsze jest to ze niby to faceci sa tylko do tego zdolni ;p wychodzi ze jednak nie :p

Witam wieczorowa pora. Mala spi wiec mam czas dla siebie zdarzylam juz posprzatac i nadrobie bb i mykam spacku bo padam. Bylam z mlodym na kontroli i juz prawie zdrowy i odrazu obejkrzal martynke na szczescie ma tylko katar wiec jest super zwazyl mi ja waga 5140 a wzrost 57,5 wiec superowo wszystko wedlug tych centyli sie zgadza.
Bylam dzisiaj na bioderka z mloda tata mi zalatwil i dostalam skierowanie na usg mimo iz mam napisale pilne to dopiero na 26 pazdziernika ale mam dylemat mam na piatek prywatna wizyte z bioderkami i nie wiem czy isc czy nie ale mimo dylematu jest jeden problem bo oni chyba w ksiazeczke zdrowia wpisuja o stanie biderkowym i jak ta babka wpisze to ten lekarz zobaczy i sobie pomysli przyjolem bez kolejnki i mimo ze malych dzieci nie bada a ona poszla gdzie indziej jak myslicie isc w piatek czy poczekac do 26???
Mruczka fajnie wygladacie gdzie zakupilas takie cudo???a tamta babka nie wiedziala co gada
Tweenie i co bylas juz moze u lekarza?? wiesz juz cos tak mi szkoda i ciebie i malej ze tak cierpicie obie ale wierze ze ta zla passa zniknie i jeszcze chwila i bedziesz sie cieszyc wysypiac i wogole
Mysza myslisz ze to po twoim cycku tak sie prezy??a dowiadywalas sie u lekarza lub w necie czytalas??
Ashika pytam bo wiesz ja mieszkam w bloku ale tez chcialabym mlodemu szafe wstawic i chcialam sie zapytac jak ja postawilas ale mieszkasz w domku to zapewne masz innny uklad pokojow.
Znam ten bol ze sprztaaniem ja tez sprzatam nacharuje sie a i tak nie widac zebym sprztala

Wiecej nie dam rady ani odpisac ani poczytac oczy mi sie same zamykaja a mialam na allegro pobuszowa:-(

Witam z rana.
Michaś śpi właśnie a ja czytam co tam nowego u Was.
Lionne ja z witamin stosuje właśnie Falvit mama
Nadiaa mój też ma takie białe dziąsełka na dole po jednej stronie. ciekawe czy to już będą ząbki.
Ashika znalazłam ciasteczka Oskroba. są w Selgrosie cena 4,14zł. A pyszne są .... mniam mniam. Jeszcze raz dziękuję za info :)

Dziewczyny mam takie pytanie może ktoś z waszych znajomych miał taki problem. Otóż moja koleżanka jest w 9tc i okazało się że ma toksoplazmozę. Stare i nowe zakażenie. Już bierze antybiotyk. tak że nieciekawie. Mam nadzieje że wszystko skończy się pomyślnie.Wiecie coś na ten temat? Bo naczytałam się samych niepokojących powikłań i problemów.
Lecę pa

A ja się wk... bo mój M zapił na delegacji i nie wrocił rano. Nie jadę więc na salsę. Zrobię mu normalnie z d... jesień średniowiecza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak mi zależało. Nie pojadę taxi, bo mam strasznie dużo rzeczy do wziecia poza tym przewijak taki dmuchany podrożny został w samochodzie. Zresztą nie mam gotówki w domu i musiałabym jeszcze po bankomatach jeździć. Nosz k.. mać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Toxo chyba u nas forumek na szczęście nie było, ale ja słyszałam,że przeleczone antybiotykami nie powinno dać powikłań.
Jedyneczka i co postanowiłas?

reklama
nadiaa moj synek tez ma biale dziaselka na gorze, ale nie wiem czy to oznacza zabki bo juz od dluzszego czasu tak ma, myslalam czy to przypadkiem nie plesniawki, ale lekarka powiedziala, ze nie i ze jest ok a nic o zabkach narazie nie wspominala...

dzisiejsza noc poprostu bajka - maly spal 9 godz :szok: czy to normalne?? w sumie nie zachowuje sie jakby mu cos bylo, wrecz przeciwnie wiec moze poprostu takie cudowne dziecko mi sie trafilo? :-)
wczoraj popoludniu poszla kupa, chyba ten rumianek pomogl, jeszcze raz dzieki za rade!! :happy:
milego dnia zycze!!

Do góry