Witam.
Wstałyśmy o 8.30 więc mała ucina sobie teraz drzemkę dopołudniową 15minutową
Jedno pranie zrobione, na piecu żurek bulgoce no to czas na relaksik:-)
ashika gratulacje szkolnych postępów Matiego, widać idzie ku dobremu;-) No tak, jak ziemia uprawna to co ty kwiatki chciałaś sadzić
Ja też nie kupuję nie widząc czy macając
Mój też statusiał, ja mówię na niego teraz chomik bo mu lica się zaokrągliły
Że o brzuszku nie wspomnę
Ale dobrze, nie mogę ja być niedoskonała a on doskonały
Nie wiem co z tą kupką, wydaje mi się że jak czasem tak się dzieje to nic się nie dzieje złego, organizm dojrzeje i zacznie wszystko dobrze tolerować. Kurka nie pamiętam jakie Emi miała kupki i jak długo
Łe he he ale fajna babcia
ewa81 ty nerwusku
ewelad my 3 dni bez pani kupy ale u nas to norma. A u was może się zmienia i Lilianna będzie też rzadziej teraz;-)A widać żeby jej cos doskwierało? To kolega niedojedzony był widać
agatka to czyli za mnie zjadłaś
Ja dziś kostkę zjadłam bo tez mnie nosi na czekoladę:-( To Ci cieplutko w niej będzie;-) Coś M widać doskwiera tylko ciekawe co bo oni czyli ci z Marsa to takie delikatesy wrażliwe
A jak taki to mu nic nie kupuj bo po co ma Ci być przykro jak się będzie krzywił
pati kliknięte;-)
mruczka he he ale Cię nastraszyli
Dwójka w takim wieku jak oni to faktycznie tornado
Moja Emi jedynie tapetę koło łóżeczka zdzierała i mazała po ścianie ale cwaniara za fotelem
A ponieważ pilnowałam żeby raczej jadała spokojnie przy stole nad talerzykiem nie było problemu z okruchami. A pilnowałam bo przede wszystkim bałam się że chodząc i jedząc może się zachłysnąć. Ale jak 2letnia córa jest u nas szwagierki to też w momencie wszędzie zostawia ślad bo jej mama czy babcia dają coś i ona tak chodzi, potem zostawia na podłodze potem to rozdeptuje a potem przychodzi po następne
I widziałam że ręką często jej coś podają albo mała sama tak je np. pomidora to sobie wyobraź
Julka tak do tej pory je że stół i podłoga zafajdana bo chodzi albo się wierci no i wciąż jak nie widzę ręką je a to 2ga klasa
a jak próbuje sztućcami to jedzenie się turla po całym stole
ale nie patrze na to tylko żeby się nauczyła bo oczywiście je a ręce co chwila w poduszkę na krześle albo ubranie wyciera
Zresztą mój M stary kuń a też jak je to nafajda na stole, może to geny
Cóż, masz dzieci masz bałałan jak mawiała mała Emi
agatha pisałam tiffi że moja Emi tak przybierała, była wciąż w 10 centylu ale zdrowa jak rydz i taka jej uroda więc widać Hani też. Skoro puszcza cycucha sama to widać je ile potrzebuje
mój też miał taki zryw, pompki skłony itp., ze 3 tygodnie trwał
lionne żółty ser jest najciężej strawnym nabiałem ale jak wam nie szkodzi to git bo ja uwielbiam żółty ser ale się boję
Z moich obserwacji wynika że jak są bączki nie ma kolki lub nie dokucza aż tak bardzo. Starsza tak nie prukała i kolki miała straszne a Nadia pruka jak stary i kolek nie ma
U mojej tez słychać jak jej pokarm wędruje
Ja nie ma kupki ja piję rumianek i pomaga;-)