reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Chyba każda z nas sie boi a z drugiej strony bardzo cieszy. Trzeba być dobrej mysli i cieszyć sie wszystkim.
Ciekawe jak to bedzie z terminami. Czy rozdwoimy sie w czerwcu czy w lipcu. Ja podejrzewam, ze bede miala zaplanowaną cesarke. Ale to sie wszystko okaze jak pojde do lekarza. :-):-)
Jeżeli chodzi o współzycie to najlepiej to skonsultowac ze swoim lekarze, kazda kobieta jest inna i kazda ciąża tak samo. Jedne moga inne nie. :eek:

reklama
witam się nieśmiało z terminem na 15 lipca 2010
to moja 3 ciąża z pierwszej mam 8 letnią córkę, z drugiej półrocznego Aniołka w niebie i teraz oczekuję na kolejny wielki cud w moim życiu
za godzinke odbieram wyniki bety ale w 24 dc wynosila 49.73 mam nadzieję że urosła
Witaj Kaska i gratuluje ;-).

mój lekarz powiedział, że delikatnie można współżyć;-)

a jak u was z mdłościami?? mnie wczoraj wieczorem dopadły pierwszy raz i teraz siedzę jak na szpilkach i czekam czy dziś też przyjdą:zawstydzona/y:
U mnie od 3 dni nabieraja na sile, jak tak dalej pojdzie to jutro bede gadac z sedesem :eek:. Bardziej mecza po poludniu niz rano.

. Ja podejrzewam, ze bede miala zaplanowaną cesarke. Ale to sie wszystko okaze jak pojde do lekarza. :-):-)
Arlecia moge sie zapytac dlaczego bedziesz miec cesarke?

Nutella pierwszy porod odbyl sie przez cc, brak postępu porodu. Brak rozwarcia. natomiast rok cc bardzo bolała mnie blizna po cc, zrobiło sie tam jakies cholerstwo "ognisko endometriozyw powłoce brzusznej" Bole byly nie do zniesienia, Nie raz jechalam na pogotowie z bolem i tak to trwało az do wrzesnia tego rok. Od tej pory mnie nie boli jak zaczelismy starac sie o dziecko, ale trzeba i tak i tak kroic brzusio i usuwac te kawałeczki co tam pozostały i bolą bo nei mam zamiaru miec tego samego bolu.

i ja się nieśmiało przywitam :-)
dziś odbieram wynik bety i pierwszą wizytę z usg mam zaplanowaną na 13 ...nie mogę się dodzczekać ;-)
z internetowych kalkulatorów wychodzi na to że termin z om mam na początek lipca :-)
pozdrawiam was wszystkie serdecznie

i ja się nieśmiało przywitam :-)
dziś odbieram wynik bety i pierwszą wizytę z usg mam zaplanowaną na 13 ...nie mogę się dodzczekać ;-)
z internetowych kalkulatorów wychodzi na to że termin z om mam na początek lipca :-)
pozdrawiam was wszystkie serdecznie

witamy serdecznie w naszym na razie skromnym jeszcze gronie!!!:-) (ale się rozrasta powoli)

czesc dziewczyny!
Byłąm dziś na badaniach krwi i moczu, ale się okazało że na posiew to trzeba nasiusiać w inne pudełeczko )) i jutro musze jeszcze raz!!:-):-)

Poza tym senność jak codzień i znów z rana naudności!! Pani która pobierałą mi krew powiedziała że jej córka jest w 12 tygodniu i też ma mdłości, ale dopiero zaczęła je mieć od 9 tygodnia więc skwitowała to krótko "wcześnie pani zaczęła, współczuję bo będzie gorzej" ale powiedziała ze poleca mleko w proszku i jak się ma nudności to jeść łyżeczkę tego suchego mleka! Mówiła że to nie niweluje ich kompletnie, ale podobno trochę pomaga więc wracając z pracy to sobie chyba kupię!!
Miłego dnia kobitki!!

reklama
Do góry