Cześć Dziewczyny!
Ale gościowy weekend mieliśmy, nic moim Mkiem nie zdążyłam się nacieszyć, bo ciągle ktoś był. W niedzielę mój M miał urodziny, więc w sobotę zaprosiliśmy gości na imprezkę (w sumie 10 osób) - trochę się bałam, jak mała zniesie głośne rozmowy, bo wiadomo, że nie jest cicho, gdy tyle osób zaczyna gadać, śmiać się - ale towarzyska z niej dziewucha, najpierw była z nami, potem poszła spać - co prawda popłakała jeszcze w między czasie trochę, ale ogólnie dobrze zniosła tatusiową imprezę. W niedzielę mieliśmy jeszcze odwiedziny cioci, i tak zleciał weekend.
Tiffi - spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe. STO LAT!!! (masz urodziny tak samo jak mój M
) Bardzo fajny dzień miałaś wczoraj, super!
Ewcik - jak powiedziałam, że moja mała płacze, to znajoma poradziła mi zrobić badanie moczu. Tylko, że u mnie nie płacze ciągle, więc na razie nie robiłam. Ona miała właśnie niunię, która często i duuuużo płakała, zrobili badanie moczu, coś tam wyszło nie tak, dali leki i płacz się skończył. U jej sąsiadki też było tak samo i też po badaniu coś wyszło, a po lekach przeszło. Może warto spróbować? I oczywiście gratki rocznicy!
Tweenie - oj niedobrze, że mała się tak męczy, a Ty razem z nią. Może tak jak pisałam do Ewcik, warto zrobić badanie moczu? A to wzmorzone napięcie to pediatra zauważył, czy już w szpitalu? Mieliście skierowanie do neurologa, czy można się zapisać tak bez skierowania?
Cynamonka - nie zazdroszczę sytacji z Mkiem, bądź dzielna i trzymaj się!
Jedyneczka - Mi też najbardziej pasują wkładki j&j
belli nie polecam od razu nasiąkają, nuki też lipa, miałam coś jeszcze ale już nie pamiętam co - jednak j&j wygrywa - tylko, że w Auchanie gdzie M robi większe zakupy nie ma ich
. A moja niestety jak płacze na spacerku, to nie idzie jej uspokoić, bo ona cały czas smoka nie uznaje, więc patrzą się na mnie te ludziska jak na wyrodną jaką matkę, ale ja w d....e ich mam
Maruśka - pozazdrościć synusia, u mnie nocne karmienie cały czas co 3 godziny - kiedy to się wydłuży???
Ashika - poprawy nastroju życzę i wytrwałości. Trzymaj się dzielnie!
Aneta-h - u mnie po ciąży zostało 0
tylko brzuch jeszcze trochę wisi - jednak 15 kg zostawiło swój ślad
Ale przyszedł już pas, więc będę go nosiła i brzuch dusiła
To restrykcyjna dieta kolkowa robi swoje i myślę, że jeszcze trochę zrzucę.
Miłego popołudnia dziewczyny!