sasanka 3 lata?? Ostatnio słyszałam, że 2...
Tak bym chciała przeżyć poród naturalny do końca:-(
Ja o tym slyszalam od kolezanki z PL ktora miala cesarke i lekarz powiedzial to ze nie zaleca ciazy wczesniej niz za 3 lata po cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sasanka 3 lata?? Ostatnio słyszałam, że 2...
Tak bym chciała przeżyć poród naturalny do końca:-(
dziękujemy...dzień cudny, aż sie zastanawiałam co się mojemu synusiowi stało że taki grzeczny...teraz wibruje się w leżaczku i zaraz pewnie będzie śpiochałNatasza30- gratuluję przespanej nocki ;-) Synuś zasłużył na nagrodę. Mam nadzieję, że w dzień też da odsapnąć.
ja sie tak czuję, bo w autobusie to każdy się gapi na mnie jakbym kosmitą była...no ale na 18 lat też już nie wyglądam...Za to przedwczoraj wziął małą na pocztę. Miał opory, bo stwierdził, że mała śpi i nie chce jej budzić. No to ja, że tym bardziej ma ją zabrać. Wrócił i się pyta, czy na mnie też się wszyscy tak dziwnie patrzą On ma wrażenie, że nadal ma 18 lat i boi się, że ludzie pomyślą, że to dziecko to wpadka :-) Tiffi za to mu przywaliła. Mówi, że wygląda na 28 No więc problem spacerów rozwiązany. Nie wygląda na gówniarza - może spacerować !!!
u mnie podobnie, odrętwienie ale zamiast bólu mam odwrotnie - brak czucia...też smaruję cepanemtweenie, u mnie po ponad 2 miesiacach nadal takie odretwienie ponizej szwu, a powyzej ból przy dotyku, jakyby brzuch obity...tez mialam twarde, teraz przeszlo, smaruje cepanem.
na sali jak rodziłam leżała babeczka która zaszła w ciąże 8 m-cy po urodzeniu syna...pierwsza ciąża zakończona cc i w drugiej nawet mowy nie było żeby miała choćby jeden skurcz...W wiekszosci przypadkow jest tak ze jak raz bylo cc to juz drugi raz tez robia ale nie koniecznie. W Pl z tego co wiem jest lekarze nie zalecaja zajscia w ciaze w ciagu 3 lat powinna byc przerwa jesli zajdzie sie w ciaze wczesniej to podejrzewam wtedy zrobia cc bo przy wysilku moze cos sie stac ze szwem
u mnie mały owinięty pępowiną wokół nóżki i dodatkowo grożąca zamartwica płoduU nas cesarka była dlatego, że Mała się pępowiną owinęła.