Mysza1984
lalllalalala ;-)
moje dziecko mnie terroryzuje, chyba muszę zawinąć tyłek i wjo na spacer. Tam chociaż udaje, że śpi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysza no ja też grymaśna nie jestem, ale jak ktoś pyta, co kupić, to wygląda to tak: ależ nie trzeba naprawdę, wystarczy, że przyjdziecie/ale powiedz co by się przydało/no dobrze-pampersy, najlepiej rozmiar 2 labo 3 taka jestem bezczelna
Jeśli o nas chodzi mogą być te najzwyklejsze tescowskie albo Dada.
Co do moje laktacji to sama się dziwię, w szpitalu mi małą dokarmiali, bo pokarmu mało było, na początku karmienia też musiałam czasem Bebiko dać, a teraz samowystarczalna jestem. Odpowiadając na pytanie to staram się pić przynajmniej 1,5 wody, mleko tak ze 2 szklanki i tak co drugi dzień karmi-bo bardzo lubię, mam też herbatkę z hippa na laktację, ale piję sporadycznie-jak mi się przypomni-tak raz na 2 dni średnio. Co do mojej metody karmienia to nie karmię na żądanie-staram się co 3-4 godziny, a jak płacze między posiłkami to szukam innej przyczyny płaczu, nie daję od razu piersi, no chyba, że np. minęło 30-40 min, od karmienia i wiem, że nie dojadła, to wtedy karmięJasia B - produkcja u Ciebie niesamowita. A powiedz, pijesz coś na laktację, ile wody wypijasz? Ja w końcu musiałabym sprawdzić ile mam mleka w tych cycach, laktator stoi, ale mój ssak obala 2 cyce. :-)
.