reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
perla super , że przyjeżdżasz do PL, miało być na poród, jeśli dobrze pamiętam, a Ty już dużą pannicą przybędziesz:-D
madzik pozazdrościłąm Ci Brennej i jedziemy na działkę-mam nadzieję, ze będzie ok z małą, tylko jadę jeszcze to ustrojstwo z chicco kupić i moskitierę na dyliżans:-D a jak się zapakuję z tymi tobołami to nie wiem :-D
tiffi no mam nadzięję, że propozycja firmy w ramach zadośćuczynienia będzie dobra-bądź wybredna:-)

zależy od pogody, jak będzie oki, to nie bedzie mnie parę dni!!! buziole dla wszystkich!!!

TWEENIE URODZIŁA!!!!
"Urodziła się Ol. Poród z komplikacjami i robili na gwałt cesarkę. Mała 3008 i 53 cm. Jeszcze jej nie widziałam. Więcej jak trochę dojdę do siebie"

beatka GRATULACJE

ewelad to tego bezbolowego zazdroszcze nie mialam tyle szczescia :-( darlo jakbym miala kolejny raz rodzic
Maksiu tez ma 2 krostki ale sa i nie ruszamy bo pewnie to tradzik

madzik nie martw sie na zapas

jedyneczka niestety te france mnie tez sie wzarly :zawstydzona/y: jeden taki upierdas ze do dzis czuje jak rwie :wściekła/y:

kama jak jestes w szpitalu i nudy same to nie ma co podziwiac, ledwie wyszlam zniknelam z forum ;-)

tweenie trzymam kciuki, morduja tym oksy strasznie a najgorsze ze jesc nie wolno, ale wode moglam pic niegazowana

dzamena moj tak samo tylko cyc, a oszukancze metody wsadz se mama w buty

aneta tesciowa daje poalic niezle. jestem za pogonieniem wszystkich lepiej wiedzacych wszystko czarownic :-)

louise widze ze juz troszke lepsze nastawienie tak trzymac i wszystko bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

agatha jakbys wrozka byla :-(juz bylo w miare i zachcialo mi sie fotel przestawic, fotel przestawilam, ale po chwili jakby ktos mi jakas tame otworzyl :szok: chlusnelo nieomal, niczym juz nie szuram bo mam pietra jedynie Maksia bede podnosic

mruczka bardzo fajna mata

olyv juz pewnie po jestes jesli nie trzymam kciuki

geperty zdrowka

misslena dlugo cie trzymaja powodzenia trzymam kciuki

tetina nie daj sie wyprowadzic z rownowagi

tiffi co do prezentow to nawet nie uslyszalam "dziekuje". Bardzo mi sie podoba twoja klasyfikacja lekarzy :tak::tak::tak: trafilas w samo sedno

tweenie GRATULACJE

Nic mi sie nie chce :zawstydzona/y: mialam sie przespac korzystajac z faktu iz Maksiu w koncu kima, ale mnie BB pochlonelo :-)
Wieczorkiem skrobne cos co u nas bo teraz musze ruszac w tan z mopem :wściekła/y:

ewelad no nic zobaczymy czy coś firma wymyśli, jakąś mam dziwną obawę, że niekoniecznie. Oby pogoda dopisała, zawsze to milej odpocząć poza domem
ashika za każdym razem jak widzę u ciebie w poście tego tańczącego dzieciaka to śmiać mi się chce. ja też jakoś nie mam mocy

Nie wiem czy wy też tak macie, ale ja mam wstręt do gotowania czegokolwiek. Normalnie wcześniej to lubiłam czasem stanąć w kuchni i coś zrobić a teraz... może to za sprawą tej diety, tego nie wolno, z tym trzeba uważać itp itd.
Mała usnęła w huśtawce, dzisiaj śpi cały dzień jak aniołek, aż strach pomyśleć co będzie w nocy

Witajcie kochane, ja tylko się przywitać a jak dam radę to zaraz wrócę i nadrobię bo cos mnie dorwało w sobotę i wczoraj cały dzień w łóżku spędziłam ale dziś stanęłam na nogi na szczęście.

Witam serdecznie!
Mam chwilke wiec wpadlam poczytac co tam u was slychac!!!
tiffi dzikeuje za wyczerpujace odpowiedzi!!. Wlasnie prosilam mame aby mi kupila jutro oliotum plyn do kompieli i krem mam nadzieje ze pomoze ale to wszytsko przez to ze zostala przenoszona!!
A na spacerek w takim razie moze w srode sie wybiore no zobaczymy wkoncu mala ma tydzien czasu wiec juz super!! I pomyslec ze o tej porze tulilam swoja kruszyne ale ten czas leci strasznie szybko!!!!

Mam do was pytanie powiedzcie mi co jest najlepsze na pozbycie sie brzucha?? bo nie wiem czy schudalam bo nie mam wagi niestety a jakie kolwiek brzuszki czy inne cwiczenia to dopiero po 6 tyg. albo jak mi szwy sciagna miala dzis polozna dzwonic i cos nie chce.:angry:albo jakies kremy czy cos.

Mala poki co spi w lozeczku ale tez nie za dlugo a na naszym lozku spala nawet 4 godziny ah dzieciaczki wydaje mi sie tiffi ze poprostu czuja sie bezpieczne bo nas czuja!! moj synek tez taki jest jak czuje ze jest ktos kolo niego to spi a jak juz nie wyczuwa to sie budzi i wstaje wiec poprostu bezpieczestwo.

A powiedzcie mi o ktorej kompiecie swoje maluszki???
A to koniecznosc robienie tej bilirubiny???
Tweenie gratuluje wkoncu sie doczekalas!!!!!!!!!!!!

Cześć:))

Przepraszam dziewczynki, że tak długo tu nie zaglądałam, ale miałam niezłe urwanie głowy. Urodziłam Piotrusia 12 lipca 2010 o 3:55, poród trwał 1,5 godziny, także tempo super ekspresowe:tak:. W szpitalu spędziłam z Nim tydzień, bo miał podwyższone CRP. W niedziele 18 wróciłam do domu z małym i w nocy wylądowałam na SOR' ze w Szpitalu Miejskim w Gdyni, z gorączką 42 stopnie, straciłam przytomność w domu i ocknęłam się w karetce, więc nawet nie pamiętam co się wtedy wydarzyło dokładnie. Na szczęście dostałam antybiotyk i jakoś do siebie doszłam kilka dni temu.

Teraz troszkę o małym. Jest cudowny i grzeczny póki co. Mamy troche problem z karmieniem bo mam mało pokarmu i muszę dokarmiać go z raz dziennie, chyba, że się uda mu najeść to wtedy jest tylko na piersi.

Strasznie Mi głupio, że nie jestem na bieżąco ale postaram się nadrobić, a teraz mykam do Małego, bo m krzyczy, że już chce jeść:-)

Pozdrowionka

reklama
Do góry