Fałszywy alarm:-)
mruczka ewelad gratulacje kochane!!!!!!
aniapestka wy mamy maluszków macie naprawdę ciężko bo jak takiemu 2 latkowi wytłumaczyć że teraz mamusia musi dzielic swój czas na dwoje
podziwiam was dziewczyny;-)
tetina biedactwa, mam nadzieję zę to od antybiotyku było i przejdzie, trzymam kciukasy;-)
perla ze wzruszeniem czytam o Krisie i jego opiece nad siostrzyczką, taki wymarzony, opiekuńczy starszy brat:-)
ewcik też mnie korci smoczek ale czekam aż z 3-4 tygodnie skończy i zaobserwuje jak przybiera;-)
justaa ja na czkawkę daję popić z cycusia:-)
ashika o widzę że juz znasz konkrety, to dobrze bo to czekanie wiem jak wykańcza
emih ale pech z tymi bezpiecznikami, jak nie urok .....
kama ja wacik roluje i mocno nasączam solą i wtedy do noska ale to dla higieny a jak Emi miała katarek to na brzeżku tak kropelkę wpuszczałam ale jak pisze tweenie chyba spray lepszy , nie miałam jeszcze i nie wiem nawet czy są od urodzenie takie czy tylko od miesiąca.
malewa gratulacje !!
tiffi są białe na czubeczku a trądzik chyba nie, tak mi się zdaje bo Nadince wczoraj np. potówka się zrobiła na szyjce i tak wyglądała a dzis juz nie ma, SPA mówisz, to już wiem o czym będę marzyła przed zaśnięciem
mysza my mamy z M telefony w play i generalnie jest cud jak jest zasięg
konczy mi sie umowa za rok i rezygnujemy. Cenowo są b, atrakcyjni niby ale co z tego jak płacisz mniej ale i dużo mniej korzystasz bo nie da rady się dodzwonić
butterfy może faktycznie do innego szpitala idź
perla 2 miesiące już ma Laurka
Kiedy to zleciało
maruśka ale Cię frajda czeka, pozazdrościć
pati siły i zdrówka życzę;-)
agatha to obie same zostajemy chlip chlip:-(
olyv gratulacje!!! to możesz już spokojnie rodzić
ashika ja miałam rozpuszczalne z Emi i nie capiły
mruczka dziękuję kochana za przekazywanie wieści i jeszcze raz gratulacje:-) U nas też cyc na wszelkie dolegliwości:-) ja też nie wiem w sumie co jeść, jadę na chlebie z drzemem brzoskwiniowym albo szynką, wczoraj był kawałeczek pomidorka, zupka jarzynowa, kurczak z rożna bez skóry i herbatniki
rosół zrobię i sos z indyka z kaszą ale tylko rosół zjem i zobacze.
tetina super że wreszcie jesteście w domku!! dzięki za rady;-)
madzik ale Ci zazdroszczę, ja mogę zapomnieć na przynajmniej 6 miechów o imprezach
beatka miałam okazję "rodzić po ludzku" tym razem bo nie dałam w łapę i gdyby to był mój pierwszy poród pewno złatwiłabym następnym razem zo albo cesarke
Jak dla mnie MASAKRA
ewelad witaj
wspolowiec tak tak, dla tych naszych dudów warto wszystko znieść
ewcik ja tantum rosa tylko ale po wyciągnięciu szwów ponieważ mam scharatane tam strasznie gin mi zalecił przymoczki z soli fizjologicznej 10proc. na recepte i rivanol, ale co z tego jak 1 dzień było lżej a dziś znów mnie boli i ciągnie:-( może to ten 1 szew co został bo tak werżnięty że musi opuchlizna zejść i za tydzień wyciągnie
tetina z tym leżeniem racje, ja z Emi tylko lezałam i karmiłam bo eks miał 2 tyg. urlopu i robił wsio a teraz jestem na chodzie non-stop od wyjścia ze szpitala.
aneta wczoraj położna wzięła Nadince kikutka i tak patyczkami wyjeździła tak że aż krew była a ja myslałam że ja udusze
ale wieczorek kikutek odpadł i było ciut ropki to patyczkiem i spirytusem doczyściłam i tak będę jaszcze trochę czyściła. Ja cały czas na spirytusie jadę tzn, do pępka oczywiście
kasik ja już się własnie boję szczepionek
mysza a na brzuszku układasz? ponoć czasem pomaga na wzdęcia
ja uważam że smok jest wręcz przyjacielem naszym
podam małej ale jeszcze troszkę chyba że tak mi da popalić że zmienię zdanie
udanej zabawy madzik;-)
Lecę poprasować, Nadinka wczoraj nie spała prawie cały dzień i teraz spi od 23ej do teraz z przerwami 4 ma na karmienie
Przepraszam jak pominęłam coś ważnego ale tak na wyrywki wchodziłam i się pogubiłam troszkę
Powiem tylko że poród nasz i połóg miał być bajką a jak to życie płata figle nie jest różowo, przez te remonty cholerne bo zamiast firmę zamówić jak chciał M to teść że sami zrobią i tak kasy poszło w cho...re, nie wiadomo czy jest dobrze podpiete i 2 tygodnie M urlopu do d...y a ja z werżniętymi szwami bo w biegu od poczatku, eh szkoda gadac,
Njaważniejsze że malutka zdrowa:-)
Miłego dzionka. Znajdę chwilę nadrobię pozostałe wątki i opiszę mój poród
Aha, wczoraj odpadł nam pępuszek:-)