reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewuszki-chyba sie musze dzis bzyknąc zeby w koncu młodziez sie ruszyła bo moje słoniowe nogi juz nie wytrzzymują,widze ze jszcze brak wiesci o dziewczynach ,no to czekamy
ewelad to trzymam kciuki za Ciebie ale po 20:-)mruczka ja tez zac\ne pisac ze ostatnia bede to moze cos sie ruszy bo to działa jak popychacz zauwazyłam
perla to miłej wyprawy nie umecz sie za bardzo
patipaula zdrówka dla dziewczyn

reklama
Cześć kochane :)
Dzisiaj jak przyjemnie... ale opuchnięcia są czyli nie od upałów... no nie urodziłam mimo burzy chyba jakaś ściema z tą burzą...
Louise, A-Asia - trzymam kciuki razem będzie wam raźniej
malewa - niskim cukrem to raczej nie ma się co przejmować gorzej jak byś miała ponad normę
Oliwia - o 10 trzymam kciuki
perla - udanego wyjazdu!
tiffi - ja zwykłym tokiem szczepić będę, tymi co są refundowane czyli nie skojarzone, i chyba dokupię te na rotawirus i pneumokoki.

Ja miałam dzisiaj poprać resztę rzeczy synka ale chyba pogoda nie odpowiednia by ładnie poschło więc chyba sobie odpuszczę... i jeszcze troche prasowania jest ale chęci już brak.

dzamenka no właśnie, jak ten los jest przewrotny.. miałyśmy być jedne z pierwszych, ja wg. gin miałam już 3 tyg temu rodzić, a tu nic...

Dzamenka Ty już jesteś baaardzo blisko, a przede mną długa droga do końca lipca:baffled:
Ewcik ja mojemu ginowi też już nie wierzę. 15.07. mam wizytę i złożę jakąś reklamacje!!!:tak:

Oglądam te nasze lipcowe dzieciaczki i aż się płakać chce ze wzruszenia, takie są śliczne. A dopiero w brzuszkach je pokazywalyśmy:-)

dziewczyny ja na chwilę bo zaraz z mała jedziemy do lekarza-brzuszek ją boli i ma zatwardzenie i całą noc nie spała.

Mam wiadomośc od Ani_Pestki:

Basia posłuchała tatusia i przyszla na swiat sn dzisiaj o 0.30 3050 i 58 cm długa.
Wody odeszły o 19 pod Biedronką,w szpitalu rozwarcie 4 cm,szyjka skrócona ,bolace skurcze od 22,masakra od 23 .30,bolu już nie pamiętam ,M był do końca

Gartulacje!!!!!!!!!!!!!!

Witam i ja :happy2:

Wieci co wczoraj pierwszy raz moj synek wydal z siebie aguuu:-):-D
A ja :szok::-)
a dzisiaj z rana jak go przewijalam te bylo a guuu:-)
Matko jakie to slodkie :-)az mialam lzy w oczach:happy2:zapomnialam juz jakie to fajne :happy2:
wogle u nas sprawdzila sie widze aktywnosc mojego dziecka jak byl w brzuchu jeszcze..zawsze byl aktywny 20-22 i 6-7 rano ...no i normalnie jak w dzien spi je kupki wali ..tak od 20 po cycaniu juz nie spi i zasypia ok 22 ..po nocy z rana to samo zje cyca i sobie lezy ok 6-7 hehehe :)

mruczka napewno nie bedziesz ostatnia :no:
swoja droga dzisiaj mamy 6 lipca i juz tyle dzieciaczkow jest :szok::-)

dzamena no bzyknij sie ile wlezie :-Dmoze szalwie popijaj ??

perla powodzenia :tak:my ruszamy za tydzien do tego glupiego miasta :baffled:

niunia myslalam ,ze juz urodzilas ...dzisiaj ide na spacerek nowym wozkiem napisze co i jak bo w domu to elegancko :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
vanilka a zebys wiedziała ze sie bede bzykac do upadłego ,dzis juz nawet było na tyle blisko ze mój m jak wychodził do pracy to z powrotem do łózka wskoczył ale niestety dzieciory sie obudziły obok w sypialni i juz odeszła cała ochota bo ja jakos tak nie umiem ,jak oni za sciana :-Dmój m za to stwierdził ze czasami ich nienawidzi :-D
aniu wielkie gratki ,bardzo ładnie poszło ci to rodzenie pare godz i po bólu a teraz tylko rozpieszczac ,
ewus ja według gina to tez juz powinnam ze trzy czy cztery tyg smigac
mruczka przeciez w sumie mozesz juz rodzic to wez no troche swojego w obroty a nóz widelec a cos sie ruszy,ja mam w domu rycynke jak dzis seksior nie podziała to wypije z łyche i zobaczymy

Do góry