reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

heloł:-)

witam z rana- tym razem naprawdę z rana jak na mnie:-D no po prostu spać mi się nie chce:-) tak się wczoraj ućkałam wieczorem mixem spożywczym, ze ledwo mogłam wstać do kibelka i pojawił się problem, bo z powodu zjedzenia 1,5 kg arbuza parcie miałam niesamowite-co 1 godz wycieczka:-D a tak w ogóle, to dzisiaj mija mój termin przydatności, co mam zamiar uczcić wizytą u dr grzebacza, ewentualnie sprzątaniem w szafce, no i w ostateczności poród, ale to po 20 dopiero:-D

Mysza co się z nami porobiło- śpiochy forumowe wstają o 7 rano!!! świat się kończy:-)
Louise, A-SIA trzymamy kciuki za Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kasik jak już pojawiły się rytuały związane z bb, tzn że sytuacja się normuje:-)
oliwia powodzenia z ZUS-em!!!

reklama
Cześć dziewczyny

Widze że teraz to tu sie tyle dzieje ciekawych rzeczy, a ja kurcze jakoś nie mam na tyle chwili sokoju żeby to zaglądnąć. Nadinka przestała mi spac w dzień :-( a do kompa uśsiąść mi nie da a wieczorem dosłownie padam z nóg.
Tak mi sie tylko pare kwestii w oczy rzuciło

Louise to jednak na mnie nie czekasz i juz się wypakowujesz. SUPER trzymam kciuki.
emih GRATULACJE !!! córcia naprawde spora. Medal powinnas za to dostać ;)

nic uciekam przyszykować jakieś śniadanko bo za chwilke M z nocki wróci i maluda się obudzi.

Dobrze że dzisiaj tak chłodno, normalnie miód

A i wczoraj odebrałam wyniki badań. Wszystko jest oki tylko cukier mam dość niski bo 60. Jak u Was to wygląda ?

Ostatnia edycja:
Louise- mam nadzieje ze jjuz maly sie urodzil :-) czekamy na wiesci
Vanilka- ja to odraazu kupilam pampki 2 bo one od 3 kiloskow sa chyba

Dziewczyny a ktoras zamierza na Wołoskiej rodzić ;-)

Dzisiaj tak mnie w nocy brzuch bolal- chyba kiszki jakies:p normalnie cala mokra z bolu bylam tak mnie umeczyło....

Emih Twardzielu 18 h to pieknie cie umeczyło, ale wazbe ze juz po , gratukuje wytrwalosci i malenstwa( chcoiaz baba duża;-)) na swiecie juz.

witam się:-)

ewelad mi też dzis stuknął 40 tydz. oczywiście nic się nie dzieje... wczoraj byliśmy na mega długim spacerze- kurna, żeby chociaż jeden skurcz się pojawił-no nic, kompletnie nic, tylko nogi i plecy bolały:wściekła/y:

ciekawe, jak tam Louise i A-Asia

miłego dnia dziewczynki :-)

Beatka gin kazała mi się zgłosić 12-ego do szpitala, czyli 6 dni po terminie.. no ale nie wiem, czy przy tych moich obrzękach i dużej wadze synka czekać aż tyle.. co do łożyska, to mam już pojedyncze złogi wapniowe

Witam Duopaczki...Rozpakowane...Rozpakowujące się!!!!!!
A-Asia no to trzymam kciuki za szybką akcje!!!:-)
Ciekawe jak tam Louise?!?!
Uciekam się szyjować bo 10 tuż tuż:szok::baffled::confused:

Ja też się witam z rana, wstałam jak codzień ostatnio o 6 i już nie mogłam spać:-(

A gdzie te poranki bezdzietne, że sobie o 11 wstawałam i śmiałam się z rodziców: ja nie rozumiem, jak można nie móc spać rano...

No to zaczynamy kolejny dzień : na słoniowatych nogach...

Louise
jeszcze się męczy????

Witam 2w1:-)

Cos mi sie cora rozlozyla. Wczoraj temperatura przeszlo 38 stopni dzis 37,6 z rana. Ma kaszelek i mowi ze ja szyja boli-ale nie gardło. Dzwonilam do przychodni dzis nie ma ich pediatry, jutro bedzie. Mam ja dzis obserwowac. Jak nie wyladujemy na pogotowiu dzis to jutro pojde z nia do ich pediatry.
Dziś wizyta o 17, zobaczymy co gin powie.

tiffi1 Ja mała nie będę szczepic na pneumo i rota. I bedzie sczepiona zwyklymi szczepionkami.

A-SIA Powodzenia

dzień dobry

duszno mi jakoś dzisiaj.
ale co tu sie dziwić jak taki skwar od rana za oknem
całą noc miałam okno otwarte na szeroko.
bo spać nie mogłam.

Tiffi-super że z malutką lepiej oby wszystko szybciutko zaszło.ja synka nie szczepiłam -tylko na te skojarzone płatne...a teraz nie wiem????
A-Asia-dobra jesteś :tak::-)-wody ci odeszły a Ty jeszcze na BB wskakujesz :-)
ma któraś z Was wieści od Louise-ciekawe jak????
Patipaula-zdróewka dla córci i udanej wizyty.trzymam kciuki.

idę sie trochę ogarnąć

o 15-ej jadę na wizytę....dziś zapadnie decyzja który dzień na CC. (może już jutro?):szok::-)

miłego dnia laseczki.

Luise A-asia powodzenia!!!

Zaraz wkleję zdjęcie córeczki Emih, tylko oprogramowanie mi się instaluje. Wczoraj cały dzień miałam skurcze, aż mi się śniło, że urodziłam. :-( Ale jestem znowu i chyba zostanę na sam koniec...:baffled:

reklama
cze laseczki!!! :-)
ja tylko na moment zeby powiedziec dziendobry i zyczyc milego dnia bo jedziemy teraz do Londynu wyrobic paszport dla Laury :tak:
Louise, A-asia powodzonka!!! choc pewnie juz tulicie swoje dzieciaczki ;-)

Do góry