reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wow ale duza pannica z Martynki !!! Gratki Aisim!!
Nadia dla Ciebie rowniez gratulacje, moja tez 18.06 urodzona....
Atabe mam nadzieję,że szybko się rozkręci-trzymaj się!!

Ja juz po sciagnieciu szwów,wszytstko ok-nastepna wizyta za 6 tyg i to bedzie ostatnia.Mam smarowac blizne mascia i podobno ma byc mało widoczna.
Vanilka mnie tez brzuch pobolewa ,to dobry objaw , bo macica się ładnie kurczy.
kurde mam mało pokarmu i musze w nocy małą dokarmiac, a wszyscy dookoła trują że mam karmić tylko z cycka, to co ja mam dziecko głodzić-wkurza mnie to i jakoś mi przykro z tego powodu-presja karmienia naturlanego w POlsce jest ogromna.....

reklama
To i ja kończe wieczór dziewczyny i spokojnych nocek życzę...
Ja najadłam się czereśni jak dzik to pewnie co pól godz w wc lądować będę :dry:

Atabe, Ashika- a wy się rozkręcajcie, bo chyba wasza kolej- mam takie wrażenie :tak: Chyba że Twój synek Ashika taki buntownik z wyboru jak mamusia i tylko "popalić" dać chce.. ;-):-D Mi Elenka też dziś daje czadu na maxa i ten nerw że aż noga mi się ugina od bólu- może już w brzuchu się nie mieści i rozpycha w inne rejony mego obolałego ciała :dry:

Do jutra!
Komu dzis w nocy wody odejdą? Zgaguj zgadula ;-)

To i ja kończe wieczór dziewczyny i spokojnych nocek życzę...
Ja najadłam się czereśni jak dzik to pewnie co pól godz w wc lądować będę :dry:

Atabe, Ashika- a wy się rozkręcajcie, bo chyba wasza kolej- mam takie wrażenie :tak: Chyba że Twój synek Ashika taki buntownik z wyboru jak mamusia i tylko "popalić" dać chce.. ;-):-D Mi Elenka też dziś daje czadu na maxa i ten nerw że aż noga mi się ugina od bólu- może już w brzuchu się nie mieści i rozpycha w inne rejony mego obolałego ciała :dry:

Do jutra!
Komu dzis w nocy wody odejdą? Zgaguj zgadula ;-)

dziekuje ci bardzo buntownika to ja w domciu juz mam ;-) ten mial byc po tatusiu coz tatus do mamusi tez sie dlugo przekonywal ehh :-( jeszcze chwila to go sama pogonie tylko jak :crazy::baffled:

Wszystkie o tych czeresniach moze sie skusze jutro :confused:

co do wod to na pokuszennie zmienilam posciel na moja ulubiona i tak fajnei pachnie :tak: koszulke tez mam swiezutka :-)

madzik pusc komentarze mimo uszu jak bedizesz sie martwic nic to nei pomoze karmieniu wrecz odwrotnie
Dobrej nocki ide na rozmowe M z potomkiem :wściekła/y:

ale super!!!! aisim gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

ja dziś miałam jakiś humor do doooopy,ta zgaga mnie wykończy i krocze boli jak niewiem, fajnie ze choć aisim się udało

dobranoc laski

hej:)jutro was nadrobie bo padam!!!
mama z siostra dojechaly!!!a ja od poludnia mam nieregularne skurcze,brzuch sie stawia strasznie,boli jak na okres.
dobranoc mamuski!!!

Wpadłam na chwilę sprawdzić kto urodził
nadia gratuluję!!
aisim grattuluję!! mam nadzieje że nie za dużo ciuszków na rozmiar 56 kupiłaś bo juz ich nie założysz ;-) ale duuuuża dziewczynka. Powodzenia w karmieniu cycem!!

witam nocna pora ja oczywiscie spac nie moge to normalne ale co zrobic :-(
Na poczatku nadia i asimi serdeczne gratulacje i zazdroszcze ze juz po.
Asimi ale cora duza nie ma co.
A ja posprzatalam pieluchy wypralam mialam nawet poprasowac ale zdazylam tylko z 5 i mialam serdecznie dosc ale musze sie wziasc za to ostro.
Ciekawe kto dzisiaj pojedzie na porodowe moze Kama bo cos pisala o skurczach no zobaczymy a moze Kropie sie udalo wywolac???
A ja dzisiaj probowalam sie ogolic nogi i miedzy nozkami al sie na meczylam a na wygimnastykowałam ze ho ho ho. Ale cos tam mi sie udalo. Mala sie strasznie wierci pobolewa mnie brzuszek no i ciagle ten pecherz aj i jak skurcze od czasu do czasu byly. Ale duszno mi masakra.

hej dziewczyny,
witam po kiepskiej nocy...nadal w domu jestem i nadal mam dość...nie chce się rozkręcić na dobre, śluz mam już mocno podbarwiony i jest go naprawdę dużo- mam nadzieję, ze to dobry znak :confused: kurcze fajnie, że aisim urodziła! tylko mam wrażenie, że u mnie to takie sranie w banie...pewnie pare dni się tak jeszcze pomęcze :wściekła/y: no nic zobaczymy...
miłego dnia kochane!!!

reklama
witam się:-)

nadia, aisim- GRATULACJE:-)

atabe
kochana, jeszcze troszkę i dzidzia będzie z Tobą.. wiem, ze marne takie pocieszanie, ale co innego pozostało?;-)

kurna, wczoraj cały dzień dzwoniłam do mojej gin, zeby się na dziś na wizytę umowić i nie odbiera, trudno, pójdę w ciemno, o ile mnie inne pacjentki nie wygryzą... do dziś mam tylko l4, poza tym ostatnia wizyta była 3 tyg temu, więc dawno, a chcę sprawdzić, czy coś tam ruszyło w podwoziu czy nadal są 2 cm..

Do góry