reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny,

Od wczoraj nie biorę fenoterolu i dzisiaj już cały dzień brzuszysko jak kamień, do tego miałam taki sajgon i tyle rzeczy dzisiaj do załatwienia, że padam i nogi mam 3 razy tak wielkie jak normalnie:-(

Jedyneczka, ale macie zawirowania z dzieciakami, oj niełatwo to wszystko pogodzić..
Emih, ja właśnie o świecie mam najgorzej, od 4 już spać nie mogę.

Dzisiaj wyraźnie zaobserwowałam obniżenie brzucha - łatwiej mi się oddycha, za to dużo większy ból w pachwinach, pęcherzu i kościach łonowych.

Madzik i Vanillka, czkawka jest zupełnie normalna u dzieci i nic nie należy na to robić. Mało tego - czytałam, ze w ten sposób ćwiczą płuca i zupełnie niemowlakom ta czkawka nie przzeszkadza, tylko nam dorosłym tak:-) więc czkajcie do woli:-)

Atabe, to chyba będziesz następna w kolejce - pomyśl tak - wreszcie, wreszcie się zbliża ta chwila:-)

Co z Aisim, żadnych wieści????

reklama
Ashika - ja to nie mogę się przespać podczas KTG, bo każą mi zaznaczać ruchy dziecka :wściekła/y: A też bym sobie z chęcią odpłynęła.
Coś mnie gardziołko pobolewa. Czy to oznaka zbliżającego się porodu? :-D

mnie tez, ale sie okazalo ze my solidarnie pospalismy sie :-) i jedno i drugie a on jakos jak juz go obudzili wcale nie mial ochoty sie ruszac

emih az tak zle z tymi wozkami to nie jest

atbe nie odzywasz sie znaczy rodzisz mam nadzieje

aisim rzeczywiscie zjadlo byle ie szybko odezwala

agatha jak brzuch zjechal do 2 tyg bedzie po wszystkim podobno :tak:

kama ty tez przepadlas?

mnie meczy dalej wiec ide pod prysznic i do wyrka moze m pogada z tym swoim maluchem i cos wiecej zacznei sie dziac bo jak ma mnie tak mekolic przez tydzien to zwariowac mozna,

asienka i nadia- wielkie gratulacje:-)

a ja cały dzień walcze z przerwami w prądzie , kablówce i tv co sie okazało robotnicy cos tu się bawia przy kablach i dlatego takie praoblemy przez cały dzień.

Byłam na usg- szkoda gadać, opisałam w wątku:-(
Ide się położyc zamiast przenoscic na was swoja mało pozytywna dzisiaj energie

Jeszcze nie rodzę :wściekła/y: ale boli mnie wszystko dosłownie, tylko bez jakiejkolwiek regularności, więc mam dość...nie wiem ile jeszcze potrwa to "rozkręcanie".....nawet nie mam siły na kompa, więc spadam- jakby co to dam wam znać...

atabe biedna wierze,ze masz dosc ..trzymam kciuki zebys juz urodzila kochana !!daj znac jak cos ..

a mi sie macica kurczy i tak boli :nerd:wzielam paracetamol co mi dali ze szpitala bo tak boli ...wogle dzisiaj opuscil mnie moj optymizm .....zmeczona jestem ,te upaly wykanczaja ...dobrze ,ze M jutro wolne to sobie odpoczne .

W końcu mam wieści od Aisim-
w gronie kolejną pannice i to DUUUUżą!:tak:

"Przepraszam za zwłokę, bolało ale naprawdę warto kobitki! Martynka przyszła na świat porodem naturalnym o 15.40! Waga 4070g, 60cm, 9pkt- troszkę była sina bo była owinięta pępowiną! Staram się ją przystawiać do cyca ale początki są trudne. Ściskam WAs mocno i trzymam kciuki za kolejne mamuski!"

GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
aisim G R A T U L A C J E​

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

atabe rozkreci sie rozkreci oby szybciej krocej sie bedziesz meczyc

wszystkim mowie dobrej nocy
caly dol mnie boli i zaczyna mnie to wkurzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze chwila to sie nalykam jakichs prochow bo ilez tak mozna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry