reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hej hej

melduje sie, u mnie nic sie nie ruszyło :-) nadal jestem w 2packu

madzik ale fajnie, ze idziecie dzis na spacerek. Oj ty nam robisz checi

tweenie dziekujemy za pozdrowionka i pozdrawiamy Tiffi i jej coreczke

ide jesc sniadanko

Cześć Dziewczyny!

Witam się porannie. Oj chyba ta pełnia nic nam jednak nie dała...
Kama
- ja też wyłam jak wilk i nic :( A może jeszcze nie dotarły do nas newsy (dżamena, atabe, anetka.....?)

No na porodówie to falami, najlepiej chyba przyjechać późnym popołudniem :) Dziś jak i wczoraj rozluźniło się ok. 19-ej, a w nocy się pewnie znowu zapełni :)
Czuję się już ok, jutro oksytocyna i działamy :)
kropa - jak tam dziś samopoczucie? Kciuki cały czas zaciśnięte. A porodówka nocą zapełniła się?
Tweenie - pozdrów oczywiście tiffi i Zuzie od nas

Ja chyba dziś z Mkiem też na jakiś spacerek się udam, piękna pogoda w końcu nam się zrobiła. Miłego dzionka wszystkim życzę!

I ja się witam dziewuszki :-)
Ja też wyłam jak wilk a nawet drapałam :-D:-D:-D i nic- na szczęście dla mnie- ja zaczynam się starać od środy, bo M będzie już na dobrre na nocki- a u mnie na bank w nocy się zacznie (tak myślę :dry:)

Tiffi- buziaki raz jeszcze!
Kama, Dzamena, Aisim, Kropa, Atabe, Anetka, Myszka- meldowac tu się z rana bo wszystkie tu z nas głodne nowych wieści z porodówek :-D
Agatka- natalia- a czemu ty "płakujesz" dzieweczko? Masz tyle rą do pomocy, czyżby za wiele? (bo i tak bywa...) chyba baby bluesy się zaczynają :sorry2:
Atabe- ja właśnie dziś skończyłam wybieranie antybiotyku (30dni!- jestem wyjałowiona że nie pytajcie :-() ale... mi wyskoczył rumień naokoło ugryzienia- jeśli rośnie- to już podobno I stopień boleriozy. Za to pediatra K- mówiła mi że swojemu dziecku daje antybiotyk zawsze po ugryzieniu- tylko na 7 dni, ale daje: na wszelki wypadek...

Ostatnia edycja:
czesc lasencje te w dwupakach i te rozpakowane :-)
alez pogoda-M pojechal na kurki do lasu zebysmy mieli do jajecznicy na sniadanko. dlugo go nie ma wiec pewnie sie pojawily jak zawsze o tej porze roku. mniam mniam. ja dzis lepszy humor bo po formule1 jedziemy wreszcie na goloneczke do lasku do tej naszej ulubionej knajpki letniej. Stasik grzecznie poczekal zeby mamusia mogla pozrec ta wymarzona golone :-) tak wiec humorek troche lepszy bo dzis wreszcie wychodze i juz tylko 6 dni lezenia (nie liczac dzisiejszego).noc mialam fatalna-zgaga po tych lekach jest porazajaca-wiem tez co czuje dziecko jak mu sie ulewa :dry: nawet rennie mi juz nie pomaga. do tego bol brzucha, pachwin i mega bol krzyza.ehhhhh...

mruczka lacze sie z toba w bolu-ja juz 63 kilo waze-przez to przeklete lezenie bo jem naprawde maluuuuuuuuutko-mniej niz w jakimkolwiek okresie mojej ciazy :-) ale nic to...bede zrzucac po porodzie.

jedyneczka jak tam u ciebie? rozkrecilo sie cos po tych akcjach czy wyciszylo?

dzamena gdzie jestes-odezwij sie!!!!

kama atabe wy tez sie zgloscie-nei pytam czy rodzicie bo wiem jak to wkur...ia i to ciagle popedzanie rowniez. ale dajcie znaka jakiegos. i anetka i aisim tez:-)

kubica w pierwszych czesciach kwallifikacji jak zwykle super czasy wykrecil a w ostetniej decydujacej zaczal dziadowac czyli standard. rusza z 3 linii-6 miejsce. trzymam kciuki ale cudow pewnie nie bedzie....milego dnia

hej

jestem jestem hihi, kurde noooo a juz myślałam że moze ten księżyc coś da,co tylko się budziłam na siku to patrzałam na zegarek i myślałam "jeszcze do rana mam czas" i tak w kółko no i się obudziłam o 10 i duuuuuupa blada :wściekła/y::-D

ciekawe jak reszta dziewczyn,moze się którejś udało:-)

zjem małe śniadanko i wybieramy się do rodziców na ogródek na grilka

louise nareszcie ten upragniony dzień, baw się dobrze

miłej niedzieli

hej, na wasza prośbę melduje się spuchnięta wielka atabe :eek: planów na dziś brak- przestałam planować cokolwiek, bo i tak nic z tego nie wynika......zjadłam jogurt jagodowy :cool2:

emih no to kurcze nie wiem, chyba będę obserwować to miejsce po kleszczu i jak coś mi się nie będzie podobało to wyślę M do lekarza...a ty sobie jakieś dobre bakterie zapodaj i jogurciki :tak:
louisie najedz się kochana i spędź milo czas- należy Ci się :tak:
tweenie buziaki dla tiffi i Zuzi !

miłego dnia dla Was!!!

reklama
I ja się witam :)
Dzisiaj troszkę dłuzej pospaliśmy-u nas super pogoda, nawet chyba trochę za ciepło jak dla mnie-o 14 idziemy na spacera do parku na 2 godzinki :)))
Ja się wyszykowałam i nawet ubrałam sukienkę hehe
Mala nakarmiona i spi-ale coraz wiecej w ciągu dnia tak sobie gaworzy :)
Dziewczyny ja tez mam straszny apetyt -myślalam ,że po ciaży mi minie ,a tu wiecej jem niz przedtem.
Louise mniam mniam-kurki do jejecznicy-nie rób smaka!!i wogole Louise co to jest 63 kg -ja wazylam 65 i juz mi spadlo do 57 ,a jem masakrycznie duzo !!
Emih dobrze ,ze juz konczysz antybiotyk,z tego co wiem zawsze lepiej wziąść ,bo z boreliozą nie ma żartów.
Pozostałe laski meldować się!!

Do góry