reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
hello:-)
ale wieści z rana...
oczekiwanie raz jeszcze moje gratulacje:-)
tiffi wow, szok trzymam kciuki kochana za szybki i jak najmniej bolesny poród
dziewczynki, dziś chyba przenosimy się na nowe mieszkanie, także póki co neta tam brak-prosze mnie o newsach informować na bieżąco będę od czasu do czasu u rodziców nadrabiać, co tu piszecie, ale mimo to mam nadzieję, że będziemy w kontakcie
ale super pogoda dzisiaj.. a M w pracy-już ostatni dzień, od jutra ma wolne, prawie miesiąc
także może jutro jakiegoś grilla zapodamy;-)
miłego dnia dziewwczynki:-)
ale wieści z rana...
oczekiwanie raz jeszcze moje gratulacje:-)
tiffi wow, szok trzymam kciuki kochana za szybki i jak najmniej bolesny poród
dziewczynki, dziś chyba przenosimy się na nowe mieszkanie, także póki co neta tam brak-prosze mnie o newsach informować na bieżąco będę od czasu do czasu u rodziców nadrabiać, co tu piszecie, ale mimo to mam nadzieję, że będziemy w kontakcie
ale super pogoda dzisiaj.. a M w pracy-już ostatni dzień, od jutra ma wolne, prawie miesiąc
także może jutro jakiegoś grilla zapodamy;-)
miłego dnia dziewwczynki:-)
atabe
tetina Ashika jakby moja teściowa usłyszała taka wiadomość to by na zawał padła i śmiertelnie się obraziła ale mi się ten pomysł podoba
Ashika chyba masz rację- dziś daję na luz ;-) nie sprzątam...pójdę na spacer i się spróbuje zrelaksować..............
Ashika chyba masz rację- dziś daję na luz ;-) nie sprzątam...pójdę na spacer i się spróbuje zrelaksować..............
Tiffi powodzenia!!!!!:-)
Ja się wybieram do teściów. Ciekawe, czy będzie kolejna rozmowa. Jestem mega nabuzowana dzisiaj. Okazało się, że baba, która u nas na osiedlu parkuje na chodnikach i na wyjeździe złożyła doniesienie na policję na mojego M. On jej kiedyś zwrocił uwagę, a wczoraj ktoś jej porysował samochod i oskarżyła mojego. Jeszcze z policją do tego wszystkiego trzeba się będzie użerać... Pewnie jakaś wózkowa mama się wk, bo nie było jak przejechać.
Ja się wybieram do teściów. Ciekawe, czy będzie kolejna rozmowa. Jestem mega nabuzowana dzisiaj. Okazało się, że baba, która u nas na osiedlu parkuje na chodnikach i na wyjeździe złożyła doniesienie na policję na mojego M. On jej kiedyś zwrocił uwagę, a wczoraj ktoś jej porysował samochod i oskarżyła mojego. Jeszcze z policją do tego wszystkiego trzeba się będzie użerać... Pewnie jakaś wózkowa mama się wk, bo nie było jak przejechać.
hejka
ale wiadomości...tiffi powodzonka
kropa dla Ciebie też,no i oczekiwanie gratulacje Kacperka, jak fajnie
nareszcie się coś dzieje,może teraz już pójdzie z górki )
ewcik fajnie ze już przeprowadzka,ale szkoda że tak rzadko będziesz tu z nami
idę coś posprzątac,moze popołudniu jakiś spacerek
ale wiadomości...tiffi powodzonka
kropa dla Ciebie też,no i oczekiwanie gratulacje Kacperka, jak fajnie
nareszcie się coś dzieje,może teraz już pójdzie z górki )
ewcik fajnie ze już przeprowadzka,ale szkoda że tak rzadko będziesz tu z nami
idę coś posprzątac,moze popołudniu jakiś spacerek
Atabe - jak bym o sobie czytała!! Też spuchłam, waga w górę, stopy jak balony, samopoczucie do dupy i nie umiem sobie miejsca znaleźć!
Mam nadzieję że nie zarziłam Cię moją deprechą przedporodową!!
Aishika - rady super, z tą kosmetyczką itp, ale jakoś ciężko w życie wdrożyć!!
Chociaż moze jak mi stopy wklęsną i wejdę do butów (ostatnich do któych się mieszczę) to pojadę gdzieś po południu - może sobie coś kupie i sobie humor poprawie. M idzie do pracy i włąsnie na mnie nawrzeszczał że już nie poiwinnam samochodu prowadzić!!
Zamknę się na 4 spusty i będę czekać w takim razie na zbawienie!!
Vanillka - po arbuzie nie powinni być chyba sensacji!! i mały z pewnością go będzie tolerował!! Gorzej truskawy i czereśnie!!
Madzia - oby dziś udało się wybrać na ten spacerek!!
Anetka, Kama - a Wy gdzie?? Też nam szykujecie niespodziankę??
OOOO stuknął mi 39 tydzień!! W najgorszym wypadku jeszcze 21 dni ;-))
Mam nadzieję że nie zarziłam Cię moją deprechą przedporodową!!
Aishika - rady super, z tą kosmetyczką itp, ale jakoś ciężko w życie wdrożyć!!
Chociaż moze jak mi stopy wklęsną i wejdę do butów (ostatnich do któych się mieszczę) to pojadę gdzieś po południu - może sobie coś kupie i sobie humor poprawie. M idzie do pracy i włąsnie na mnie nawrzeszczał że już nie poiwinnam samochodu prowadzić!!
Zamknę się na 4 spusty i będę czekać w takim razie na zbawienie!!
Vanillka - po arbuzie nie powinni być chyba sensacji!! i mały z pewnością go będzie tolerował!! Gorzej truskawy i czereśnie!!
Madzia - oby dziś udało się wybrać na ten spacerek!!
Anetka, Kama - a Wy gdzie?? Też nam szykujecie niespodziankę??
OOOO stuknął mi 39 tydzień!! W najgorszym wypadku jeszcze 21 dni ;-))
_Ewcik_
anetko mi tez będzie Was okropnie brakowało, mam nadzieję, że na początku przyszłego tyg uda nam się podpisac umowę z jakims dostawcą internetu... rzecz w tym, że na naszym osiedlu monopol na internet ma jedna firma, z którą średnio chcemy podpisac umowę
Witam z rana ale ciezkawo
OCZEKIWANIE GRATULUJE
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kama to czekanie okropne a jeszcze dodatkowo jakos nie spie, bo w pierwszej to spalam gdzei popadnie i kiedy popadnie a teraz nie przynajmniej bym mogla przespac to czekanie
arlecia oby ta pelnia byla skuteczna dla naszych dziewczyn a jak bedzie laskawa to moze i ja bym sie zalapala ;-)
atabe kama takich natretow trzeba olewac albo wymyslic jakas odpowiedz co by im w piety poszla, ale przepraszam pusta glowe mam :-(
emih za chwilke to ten kociol ci z glowki wyjdzie i zagosci w domku pewnie
misslena nie ogladaj takich rzeczy, teraz i w najblizszym czasie (o ile juz nie na zawsze) bedziesz odbierala takie rzeczy duzo mocniej niz przed ciaza, szkoda sie meczyc i zamartwiac
kropa powodzenia
tiffi dobrze ze wszystko ok, M sie spisal :-) szkoda ze te badania takie dlugie i meczace ; a co do pracy to kazdy jest madry jak jego to nie dotyczy
POWODZENIA WLASNIE CZYTAM ZE ZROBILAS MEZOWI NA ZLOSC I SIE RUSZYLAS Z DOMU KONKRETNIE :-)
louise jakas taka dziwna prawidlowosc, ze albo kilka na raz albo zadna
madzik udanego spacerku
vanilka pierwszy raz slysze ze matka narzeka ze sie dziecko rzadko w nocy budzi a co do budzika niezly masz
Wczorajszy wieczor i pol nocy byly okropne :-( bole i skurcze ale nieregularne, wiec w koncu polazlam do wanny z nadzieja ze cos sie rozwinie albo w jedna albo w druga strone i co??? I nici chwile lepiej a potem dalej meczylo jakby zaskoczyc nie moglo ehh M trzymal reke na brzuchu i "rozmawial" z synem. Dzis rano sie okazalo ze tlumaczyl mu zeby jeszcze tydzien poczekal nastepnym razem idze gdzies gdzie go nie ma
Dodatkowo z samego rana dzwonila moja spanikowana mama, juro nad ranem leci do siory do hiszpanii i nie spakowana a Mati u niej zostal i tym sposobem ja juz dawno na nogach i w tzw obrocie cos czuje ze dzis ciezki dzien bedzie :-( i nadal mnie cale podwozie pobolewa wraz z udami ale bez skorczy, przynajmniej na razie;-)
nie ,nie nie!!!!nie narzekam -oszalalas
chodzilo o to ,ze ze mnie spioch ogromny i co ja bym zrobila jak bym tak musiala czesciej w nocy wstawac ..dlatego dalej modle sie do najswietszych tam u gory zeby to nie byla cisza przed burza hahahaha
atabe co Ty tu robisz telefon wylacz !niech spadaja na szczaw
reklama
kama
hej
ktora wyssala ze mnie wszystkie sily,dopiero co wstalam a zaraz chyba znowu pojde sie polozyc bo sily nie mam,wszystko mnie boli i humor do bani
w koncu jakies bobasowe wiesci na forum:
oczekiwanie gratuluje!!!
tiffi masz racje,diabetolog mi powiedzial ze to jedna z lzejszych postaci cukrzycy i daje sobie reke odciac ze po porodzie sie wszystko unormuje-oby mial racje.
o Matko co sie tu porobilo TIFFI TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI!!!
Kropa powodzenia dziasiaj,oby poszlo szybko!!!
madzik udanego pierwszego spacerku!!!
tetina obys miala racje z tym rozpakowywaniem sie!!
ewcik fajnie ze juz przeprowadzka ale szkoda ze do nas zagladac nie bedziesz:-(
ktora wyssala ze mnie wszystkie sily,dopiero co wstalam a zaraz chyba znowu pojde sie polozyc bo sily nie mam,wszystko mnie boli i humor do bani
w koncu jakies bobasowe wiesci na forum:
oczekiwanie gratuluje!!!
tiffi masz racje,diabetolog mi powiedzial ze to jedna z lzejszych postaci cukrzycy i daje sobie reke odciac ze po porodzie sie wszystko unormuje-oby mial racje.
o Matko co sie tu porobilo TIFFI TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI!!!
Kropa powodzenia dziasiaj,oby poszlo szybko!!!
madzik udanego pierwszego spacerku!!!
tetina obys miala racje z tym rozpakowywaniem sie!!
ewcik fajnie ze juz przeprowadzka ale szkoda ze do nas zagladac nie bedziesz:-(