reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Justa ja zamierzam się rozpakować na Łubinowej (dużo moich kolezanek tam rodziło) i nie spotkało żadną nic złego, ale czytałam dużo różnych opinii i zdania są podzielone!! Nie ma chyba idealnego szpitala!! A do jakiego lekarza tam chodziłaś. Chyba już Cię o to pytałam ale wybacz - zapomniałam!!

Jedyneczka
- wojewódzki w Tychach podobno jest dość dobry!!

reklama
hejka

dziś dzień chyba znów nudny, mam pare reczników to poprasuje,włosy zrobie,sok z marchewki moze jak mi się będzie chciało i nic chyba więcej

aisim ja też mam wrażenie ze poowli mnie łapie deprecha przedporodowa:eek:

kasiamaj migdałowy blond,ale co wyjdzie to niewiem,ide zaraz robic :))

tiffi dziś masz zabiegany dzień, a taki jeden albo dwa muffinki może nie podniesą cukru?
no i powodzonka u gin

ashika co za tekst.... :wściekła/y:dziwne bo u nas w żłobkach można zapisać jak się jest w ciąży

louise nie pomoge z tym magnezem bo nie biore,a co do chusteczek mówie Ci,masakra,puste półki,my z M na spokojnie sobie pojechaliśmy a tam ludzie szalejacy z wózkami chyba z 50/h jeżdzący po tym sklepie jakby co za darmo dawali,wzięłam tylko pare rzeczy i musiałam wyjść bo by mnie staranowali:szok:

iwusia ja Ci mogę powiedzieć z wałsnego doswiadczenia ze jak sie moja siostra urodziła(4,5r różnicy) to ją zaczepiałam,szczypałam,zabierałam zabawki,smoczek itp
może dlatego ze zawsze chciałam mieć brata,a jak się siostra urodziła to się obraziłam na cały świat, dopiero po paru tygodniach się uspokoiłam, taka byłam niedobra:cool2:

oczekiwanie kropa trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
aisim chodziłam do lekarki która wspólpracuje z nimi do muszyńskiej w sosnowcu, ale na ostaniej wizycie takiej kwalifikującej do porodu w klinice byłam u dr Ślęczki bo niby on musiał zatwierdzić że wszytko w porządku i że mnie przyjmą bez problemu. Byłam nawet oglądać salę porodową i jak najbardziej pozytywne wrażenie i przyzwoite warunki i te położne milutkie oprowadziły mnie wytłumaczyły wszystko. Myślę że nie ma co się przejmować i wszytko będzie dobrze jak faktycznie coś było by nie tak to nie mieliby tyle chętnych do porodu.

Witam dziewczynki. za oknem pogoda fajna sloneczko z zachowajcymi sie chmurkami z odrobinka wiaterku fajnie. Wlasnie jestem po sniadanku zjedzonym na balkoniku i wzielam lapka i was nadrabiam.
A skad wiadomo co u oczekwianie??bo nie przeczytalam zadnej wiadomosci chybaze przeoczylam. No to fajnie 3 godzinki juz ja dziela od bycia mama ale fajnie.:-)
Ashika prosze moje pranie juz kurierem do ciebie idzie:-)a propo kuriera to tez wlasnie na niego czekam ma mi przywiesc wanieke pieluchy i inne drobiazgi i bede mogla sobie powoli szykowac torbe.
Madzik zycze ci tego sloneczka abyscie mogli wyjsc na upragniony spacerek:-)
Iwusia u mnie tez 5lat ronicy i powiem ci ze i moj maly sie nie moze doczekac siostry opowiada ze bedzie ja przebieral karmil bawil i pilnowal a jak bedzie w rzeczywistosci to sie okaze aczkolwiek Vanilka pisala ze Gabrys jest bardzo pomocny wiem mam nadzieje ze moj syn jak i twoja corka tez okaza sie dobrym nie zazdrosnym rodzenstwem choc wiem ze zazdrosc bedzie nie ma co.
Uciekam narazie odkurzyc i ogarnac moja chatke:-)

Witam was dziewczynki wyspalam sie jak nigdy nie chcialo mi sie budzic mialam takie erotyczne sny najlepsze to ze nie z moim M. Spytal rano co taka szczesliwa jestem i opowiadam ale musialam sklamac ze on byl w roli glownej bo by sie obrazil zapewne ale co zrobic nikt nie kontroluje swoich snow :-D
Ashika masz racje tormentiol jest niezastapiony moja mama pielegniarka mnie w niego zaopatrzyla fakt kiedys jak kobiety uzywaly pieluch tetrowych byl on problemem bo zostawial plamy nie do sprania ale teraz mamy pampersy wiec nie ma problemu .
Kropa Oczekiwanie trzymam kciuki zeby w koncu cos ruszylobo jakies zastoje ostatnio
KasiaMaj wstawaj wreszcie i napisz ten przepis bo ten ser to za mna chodzi doslownie od wczoraj :-D
U mnie dalej bol krocza jak po stosunkach uczucie jak by mi sie rozwarcie robilo ? to mozliwe wogole tu nikt nie sprawdza podwozia aa pytalam was kiedys czy moge sama i jak sie to robi to odradzałyście . Nic zostaje mi tylko czekać

Cześć Dziewczynki!!
Ja od rana sprzątałam, a za chwilkę koleżanki wpadają i posiedzą do wieczora. Odezwę się w wolnej chwili, ale trzymam kciuki mocno :tak:

Dzamena, noooo mój M też ostatnio przy "poważnych" rozmowach zaciska zęby i patrząc z lekkim oburzeniem na brzuch mówi: dobra, pogadamy o tym jak Elenka z brzucha wyjdzie, bo chyba Ci hormony wróciły z I trymestru :eek: (że niby tez wredna jestem... a mówię tylko co myślę i WPROST a nie w zawaluowany sposób :sorry:)

Ivusia- dzięki. ALe z zarażeniem to jeszcze nie pora gratulować- pierwsze objawy ospy pojawiają się najwcześniej po 14 dniach (do 20) więc jeszcze wszystko przede mną :sorry:

Louise- ja tez kupuję po 5szt ogórasków i na jeden posiłek- jak znalazł :cool2:

Gregorka, dzięki- ale nie mam czasu na odpoczynek, codziennie latam jeszcze jak pershing, a to prasowanie, a to posegregować płyty, dokumenty, kolejne pranie itd... Ale koniec już widzę ;)

ale dzisiaj senny dzień..:eek: normalnie oczy same się zamykają.. moze to przez tą pogodę.. za godzinę wychodze z domu, świeże powietrze może trochę mnie orzeźwi..

co do ogórów małosolnych, to moja mama zrobiła cały wielki słój:-D

Ostatnia edycja:
Witam kochane!:-)
Ja jak zwykla pojawiam się za pozwoleniem mojego małego księcia. Dzis pierwsza noc przespana, w miarę z przerwami na karmienie, kropelki SAb Simplax - rewelacja, działąja cuda...:-)

No i pochwaliłam księcia, lecę bo płącze...

reklama
byłam na zakupach, kupiłam na cał weekend żarcia i już się nie ruszam do żadnego sklepu...

Dzamena i Kama, faceci to myślą, że od ich chcemisię zależy kiedy dzidziole wyjdą. mój też mówi no to pierwsza połowa lipca wolna, bo urodzisz i siedzę z Wami. Też już się nie może doczekać wolnego:-)

Kurcze nic w tej TV nie ma:-(

Anetka, ja chyba jutro włosy zrobię, tzn mi M zawsze farbuje:-)

Ewcik senny, senny, ja też chyba dzisiaj jakąś drzemę zaliczę

A tak z tematów innych niż okołoporodowe: strasznie mi się podoba nowa Rihanna, Te Amo - normalnie zakochałam sie w tej piosence, właśnie leci na Vivie:-)

Do góry