reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mruczka nie mam polskiej tv wiec nie ogladne niestety tvP2 ehh..
Dziewczyny uzywalyscie kiedys tego bio oil bo mi dzis przyszedl z ebay poczytalam troche opini na jego temat i ponoc dziala zobaczymy .

Ostatnia edycja:
reklama
tiffi teraz patrze ze faktycznie na stronie tak podane ze od dzis te spiworki. ale sprawdzilam jeszcze raz w gazetce-i jest ze od poniedzialku tego co byl. wiec moze 2 rzuty wykonali :-) tak czy siak juz ich pewnie nie ma bo wykupione....;-)

"ide" sobie jakis film wlaczyc zeby czas szybciej zlecial do powrotu M. matko ja chyba zwariuje jeszcze ponad tydzien w tym lozku :-(

Vanilka u nas położna mówiła, żeby nie mieszać. Ale w sumie to nie wiem na 100%
Emih biedna Ty z bólami. Nie wiem, dlaczego masz takie mocne:confused:Może się przedźwigałas?
Tweenie jakaś masakra!!!A ja już 2 tyg czekam na wyniki powtórzonej salmonelli, bo jeszcze nie przyslali z jednej stacji sanepidu we Wroclawiu do innej...
Luise ja polubiłam prasowanie, bo nic innego nie robię:-)
Wiecie co, ja dzisiejszy dzień to chyba prześpię. Dzwonię do babci na imieniny, a ona mówi, że się tak dobrze czuje, że przejmie opiekę nad Karolinką, a my sobie z M odpoczniemy.
NO KUR...A :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do kogo mogę przyjechać po porodzie,żeby się schować przed rodziną???????

Mruczka- Ale M nie chce się kłócic z toba czy ze swoją mamą?:confused::eek::wściekła/y: bo nie wiem która wazniejsza w takim okresie. Niech się chłopak postawi i tyle jak sobie nei zyczysz. Moja teściowa jest naprawde jak własna matka wiec jak dla mnie to moze juz na mnie w domu czekac ale oprócz niej i ewentualnie przyjaciółki tez nie życzyłabym sobie żadnych odwiedzin przez jakis tydzień i nie wyobrazam sobie aby obrazenie się jakiś ciotek czy nawet mojego taty było wazniejsze od demnie i mojego samopoczucia.
Vanilka- z grudnia powiadasz? a jaki rocznik? Przystojniak jak widziałam na zdjęciu z Dawidkiem:-) Oliwka jest 2003
atabe - ja słyszałam jeszcze o kole do pływania dla dzieci - takim nadmuchiwanym - do siadania na kibelku i nawet się zastanawiałam nad zakupem dzisiaj ale nie kupiłam - jeszcze pomyslę.:dry: Czy to nie będzie dziwnie wyglądało jak bede popierniczać z kołem w kaczuszki w szpitalu do wc?:-D:-D:-D
Ashika- mnie w autobusie tez nie było do śmiechu ale jak sobie przypomnę po latach to uśmiech mi sie pojawia na twarzy.
Kama- upał? to ja lece do ciebie! :-)Dzisiaj nic nie gotujemy , dzisiaj żyję miłoscią bo M pojechał do pracy, były wzioł oliwkę do soboty a samej mi sie nie chce. Ide zaraz do lodówki po arbuza, ewentualnie z zamrarzary warzywa na patelnie.:confused:
tiffi- jak wekujesz dzemy? bo chciałam zrobić i zawekować truskawki ale wczesniej robiła to moja mama a ja się nigdy nie zagłębbiałam w to.... ja tak samo jak atabe usmiecham się ładnie o przepis na dzem:-)
emih- czami mam. Od wczoraj Tymek bije mnie raczkami po ścięgnie od lewej pachwiny wiec tez nic miłego. Wogóle to wieczna miesiączka tylko bez efektów wizualnych.:eek:
Vanilka mleko moze stać w lodówce do 24 godz - tak słyszałam- wiec myśle ze mozesz dopompować skoro po takim czasie jeszcze nadaje sie do podania.
Przechowywanie pokarmu, Porady > Przechowywanie pokarmu

A ja byłam z M w realu i musze się poskarzyć ze przepłaciłam za tą moją koszulę męską bo tu były po 8 zł:-D i to powiem zwiełam sobie jeszcze 2szt takie jasne w paseczki wiec bede się lansowac pozniej w domu po porodzie.:-D:-D:-D

M pojechał do pracy, Oliwka pojechała do taty swojego do soboty wiec siedze teraz sama w domu i co tu robić? Louise ja to Cię podziwiam jak ty tak siedzisz cały czas.
Znajoma dzisiaj urodziła a miała termin na 18 lipca. Przez całą ciąze mówili jej ze bedzie dziewczynka a tu urodził sie 3500 na 53cm dorodny męzczyzna. :-D:-D:-D
Ale jest taka szczesliwa ze powiedziała ze nawet w rozowe bedzie go ubierac .

Niunia to ostatni termin z USG, ale w karcie ciąży mam 22.07. więc jeszcze trochę się pokulam:-)
Tetina mój M po mojej stronie. Widzę, że mu głupio, że teściucha taka i sam nie wie, jak to rozwiązać, żeby się nie pokłócić z rodzicami. Gadałam z mamą i trochę mnie uspokoiła. Postaram się nie denerwować. Na razie nie będę nic ustalać, bo już ostatnio ustalałam niby ostatecznie i nic. Zostawię to M, a jak coś moja mama obiecała pogadać z nią.

vanilka madzia jak mialyście cesarke to dali wam jakas koszule?
ja mialam pierwsza cc i mi dali jakąś ich koszule. A teraz czytam o waszych przygotowaniach , fakt ze do naturalnego ale jakos tak sobie pomyslalam o tej koszuli.

tetina jak do koła założysz klapki basenowe i czepek pływacki, to myślę, że spox, a nawet całkiem stylowo:-D ja też kupuję kółko na obolały tyłek:-) ale zonk u koleżanki:-)
Mruczka ja też Cię mogę zadekowac-będzie ciasno, ale wesoło, a u mnie odwiedzin na 100% nie będzie, więc luz

reklama
Do góry