reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka ja tez miałam wczoraj swojego zgwałcic i tez mi usnoł ,za to mu sie rano zachciało a mnie sie odechciało:-Djakos tak nie mam ochoty na bzyku ,bzyku jak mi moze dziecko w kazdej chwili wparowac do pokoju
ja tez musze jeszcze zakupic oilatum tylko musze popatrzyc czy lepiejna allegro czy szukac gdzies w promocji
i masz racje jak kuba Bogu tak Bóg kubie,nie daj sie emowi a co!
asim wiocha to by była jakbys poszła na boso

reklama
hej:)
melduje sie ze nie rodzimy,pospalam do teraz i dalej spiaca jestem:szok:
M dzisiaj wolne wziol,chyba mysli ze dzisiaj urodze.oj zdziwi sie chlopina;-)
Zaraz jedziemy na zakupy,odezwe sie pozniej.

jedyneczko,dzameno mnie moj skurczybyk tez usnal a rano udawal ze spi i tak drania dorwe:-D

milego dnia mamuski!!!

kama prosze jacy oni teraz wystraszeni co nie :-Dja normalnie mam polewke ze swojego bo jak widze jego mine jak mówie o seksie albo ze nie czuje sie najlepiej i byc moze pojedziemy -to swojego chłopa poprostu nie poznaje ,normalnie taki wystraszony jakby mu piorun w dupe strzelił ,tak to bojowy i nie da sobie w kasze dmuchac a teraz to jego mina mnie rozwala,ciekawe jak bedzie sie zachowywał

Dzień dobry LIPCÓWECZKI !!!! :-p
Mnie się w miarę dobrze spało, bo na dworze padało i było takie przyjemne powietrze. Rano jeszcze z M pogadałam. Poleciał biedaczek do pracy, a dziś mają wesele, więc się napracuje. Ale za to jutro będziemy odpoczywać ;-)
Maruśka- super, że już w domku. A cycać mały się nauczy. To wszystko dla Niego teraz takie nowe, nie ma co się dziwić :happy:
Tiffi- mnie też czeka wyprawa do tesco, ale jeszcze analizuję, czy naprawdę muszę, bo jakoś pogoda nie zachęca.
Mruczka - ja z OM mam 2.07 a z USG ponoć 9.07. A kiedy mała wyjdzie to już w ogóle inna bajka. Nawet nie wiem, czym się sugerować.
Jedyneczka- udanych zakupów życzę. Ja mojemu nawet nie mówię, że jeszcze coś potrzebuję. Bo jak pytał, to powiedziałam, że już wszystko mam, a teraz mi się co chwilę coś przypomina :-D
Louise - zawsze doceniamy takie drobnostki, jak nie mamy ich na co dzień ;-) Jeszcze chwila i będziesz się cieszyć powietrzem na spacerkach ze Stasiem.

witam :-)

ja miałam nieciekawą noc dzięki mojemu D:wściekła/y: ale że pogoda kijowa, chyba spędzę ten dzionek w wyrku, a tak chciałam na jakąś wycieczkę wybyć :crazy: wciągam śniadanko, ostatnia pralka z dzidziowymi rzeczami się pierze- planów dlaszych brak, zobaczymy, może coś się pogoda poprawi:tak:

Maruśka witaj kochana!!! super, że już w domku, zwłaszcza, że tyle Cię więzili:tak: póki co same poztywne opisy-takie jak Twoje- sprawiają, że jakoś się uspokajam-wielkie dzięki za to:-) fajnie, że tatuś tak łądnie Cię wspiera i mogłaś w końcu odpocząć i super, że do nas wróćiłaś- tak więc zdrówka, spokoju i samych fajnych chwil, na tej Waszej nowej drodze:-)
dzamenka to niedobrze, juz pewnie wymęczona jesteś, bo trochę to Twoje samopoczucie niefajne trwa? dla Filipka spróbuj może na komary, kleszcze itp coś z firmy dr Alex Sadlek- one takie bardziej naturalne są- ja teraz używam dla siebie, pani w aptece poradziła:
Aerozol ochronny 100P Natural - Odstrasza komary, kleszcze i meszki - 75ml
albo
Orinoko Junior - Odstrasza komary, kleszcze i meszki juz od 1 misiąca życia - 90ml

a ja chyba mam skurcze przepowiadające od wczoraj-chyba bo pewna nie jestem, mam nadzieję, że jak się zacznie poród to nie będę miała takich problemów:no:

witam się i ja:-)

pospaliśmy fajnie z eMkiem, teraz zjedliśmy śniadanko i chyba z ajakieś porządki się trza będzie brać

maruśka fajnie że już w domciu i że pospałąś sobie,a mały niech łapie cycuszka i je grzecznie :)) nauczy się,powolutku:tak:

czesc dziewczyny
ja spalam dzis do 10 :szok:-prawie 12 godzin, co nie pamietam kiedy mi sie zdarzylo. rano na chwilke weszlam ale zaraz M odebral neta. zjemy sniadanko a potem was nadrobie. w nocy snily mi sie ciezkie porody (moje) krawawienia, sluzy, bole i inne straszliwosci. o 6 obudzilam sie z mega zgaga i musialam spac do 10 juz prawie na siedzaco-skutkiem czego nie czuje szyi, taki bol...:wściekła/y:.
dzwonila moja siora i mowila ze zona mojego szwagra brata :)-)-uwielbiam te koligacje) ktora miala termin na ten sam dokladie dzien co ja jest wlasnie w szpitalu. odeszly jej wody i chyba bedzie rodzic :szok: rany boskie-cczy nikt juz teraz do terminu nie dotrzymuje...??? ja pewnie przenosze jak na zlosc, z moim pechem

anetka jak tak dalej będziesz szaleć z tymi porządkami, to dziury w podłogach oraz innych powierzchniach powycierasz:-D
louise ja też miewam ostatnio dziwne sny-to chyba efekt mojej wybujałej fantazji:-D i nie łąm się-są jeszcze na tym świecie rzetelne i skrupulatne ciężarne-moje koleżanki w większości rodzą w terminie ( 2 ostatnio co do dnia!!!) lub ewentualnie z delikatnym poślizgiem:-)

reklama
Do góry