reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

louise a jaki rozmiar kupiłaś tych nakładek? ja mam S a i tak za duze jakieś:eek:

kama nono,niech grzeje, będę miała cieplutko :))

patipaula dobrze ze sobie tą hurtownie choć odpuściłaś, Ty to masz kondyche, podziwiam

reklama
kama ale to bezalkoholowe, to mozna powiedziec ze to wrecz leczniczo :-)

niunia
ostroznie tam po drodze ;-)

patipaula TY zmaczona i nie dalas rady??? :-) no wreszcie sie doczekalam tych slow bo juz myslalam ze ty moze jakis nadczlowiek jestes :-) dobrze dobrze-hurtownia nie zajac ;-)

kasiamaj
to mnie zdolowalas tymi nakladkami...:-) to po co oni takie dziwaczne niepasujace robia...chyba nikt nie ma az takich sutkow :szok: :-)

anetka
mam rozmiar uniwersalny z babyono

Louise-ja swoje kupiłam z Avent i nie przydały mi sie wcale....wiem że były dwa rozmiary i J kupił mi te mniejsze ale i tak nie zdały u nas egzaminu.nie wiem może u Ciebie będzie inaczej???;-):tak:

anetko no ja to mam po tych deszczach takie usyfione okna, ze po 1 sztuce chyba zaczęlaby Ci się akcja:-D ale zarabiać na tym nie powinnaś, bo Cię ZUS dojedzie, że na l4 siedzisz i wyłudzasz a na boku biznesy kręcisz:-D a widzisz-wbijaj się na disco-popląsaj, jak starocie zapodają, to może się synek zniesmaczy i coś się ruszy?
tetina jak masz 2 st to dobrze, znaczy że Twoje łożysko świeżutkie:tak:
atabe wiedziałam, ze kobiety potrafią być okrutne, ale aż tak:zawstydzona/y: błąka się pewnie biedny chłopina po mieście z przestrachem w oczach:-)

a ja dzielnie wypełniam zadania madzika i Vanilki- mecze zaczęłam oglądać:-D D dzisiaj na strzelance połączonej z urodzinową bibką kumpla- zamknięcie sezonu alkoholowego dla mojego D do porodu- no ciekawa jestem w jakim stanie powróci;-)

kasiamaj no wolalabym zeby sie nie przydaly-ale niech mi sie maly wampirek trafi to mi siekanine zrobi z brodawek...:-) moja siora miala masakre-bez tych oslonek by nie dala rady...

ewelad ja tez zapowiedzialam dzis mojemu M ze ma dwa tyg i niech sie porzadnie napoi piwkiem na dlugo bo potem ma bana od 37 tygodnia

tetina no mój ostatnio stwierdził że dlatego taki zagniewany chodzi bo ja wypisuje tu na niego kolumnie:-p ale ja wiem że nie czyta bo by mnie już z domu wyrzucił:-D stopień 2 jest oki, 3 to postarzałe:-D Ubezpieczenie jest jak najbardziej dla każdej kobiety w ciąży ale rmua jest potrzebne jak kobieta pracująca nie ma książeczki ubezpieczeniowej aby na tej podstawie lekarz czy szpital wystawił potem L4.

atabe o cholewcia , może biedny tam chodzi wokoło domu i czeka aż zaśniesz:-D

aneta własnie miałam mówić żebys skoczyła na to disco :elvis::-D

louise w brukułach też:szok: no dzięki:cool2::-p i fe robale pływające we wrzątku, zaraz zwrócę przez Ciebie prince polo XXL:-D Czas leci i Staś rośnie a ty grzecznie lezysz i są efekty bo jesteście jeszcze w dwupaku, jeszcze troszke cierpliwości i nawciagasz się świeżego powietrza;-) Sutki trochę się naciągną ale nie jakoś ekstremalnie. Ja to mam juz wogóle sutki jak berety :-D

kama
to może Cię ruszy po tym naciąganiu:laugh2:

patipaula
no nic dziwnego że już byłas zmeczona. To ty jestes taka pomysłowa i zdolna, ja bym nawet na to nie wpadła żeby przerabiać, jak zaceruję dziurę to jestem z siebie niezmiernie dumna:-p ja mam do karmienia 2 ale to tak po domku a na wyjście będą zwykłe i dołem będę zapodawać. Dziekuję za zyczonka dka Emika;-)

Zrobiłam ostatnią liste do apteki i wybrałam na allegro 3 wzory poscieli żeby M pomógł wybrać, ale to jak mecz się skończy bo teraz to moge gadać jak do woła:-p He he ale jak widzi że ja listę jakąs robie to przerażenie w oczach :-D Popija piwko do meczu, pozwalam mu ostatni weekend bo może będzie łatwiejszy:-D

czesc dziewczyny, wlasnie czytam co sie u Was dzieje, ale sama jestem dzis taka slaba i zmeczona, ze nic sensownego nie potrafie napisac:zawstydzona/y:
ide wziasc prysznic, moze to mi troche pomoze....
kama dobrze zrobilas ze pojechalas, ja na Twoim miejscu zrobilabym to samo;-)nie zostalo Ci nic innego jak cierpliwie dalej czekac...przynajmniej Twoja Mama zdazy przyjechac, czyli jak zwykle nie ma tego zlego...
louise i aneta jesli dobrze doczytalam to zadowolone jestescie z dzisiejszych wizyt?ja teraz chodze co dwa tygodnie i najblizsza mam w srode, ciekawe czego sie dowiem, choc mi sie tam nie spieszy, bo mamy jeszcze czas...
gratulacje dla madzi wpisze na odpowiednim watku, a gdzie mozna zobaczyc zdjecie Julki?

Witam dziewczynki:) ale zeście dzisiaj naskrobały masakra jakaś słoneczko świeciło a wy tyle napisalyscie skonczylam na 2496 a jest juz 2511 oj jest co nadrabiac tak wiec ide nadrabiac zaleglosci poczytac co sie dzialo przez caly dzien i czy oprocz madzika i agatki ktoss jeszcze sie rozpakowal:)

reklama
Kurde zażarło mi całego posta
mysza najbardziej wkurzało mnie to przekładanie z jednej szafki do drugiej, to chomikowanie jest strasznie, milion pierdółek których nie używam
jedyneczka oj podziałałam, ale nie mam już siły. Dobrze ze twój M się tak poczuwa, a jednak można :-), ja poleguję na kanapie z lapkiem, iść w miarę mogę ale stanie to masakra
tetina ja w sumie wybrałam nokie E52
aneta zapraszam okna u mnie czekają
atabe to wystraszyłam eMka hi hi hi
louise sprzet wybrany przez mojego M ja tylo szukałam najlepszych opcji cenowych, nie mam głowy do takich decyzji, a to śmieszne że M wybiera sprzęty kuchenne on w ogóle nie gotuje. Co do wizyty i wniosków to ty chcesz zostać lipcówką - czerwcówką???
Co do nakładek to one takie są nie przylegają do brodawek, ale dzieciaki sobie radzą jak coś, zwłaszcza jak ma się poranione brodawki
patipaula ja głównie działam w internecie, wszystko do domu praktycznie kupujemy w necie bo jednak dużo taniej

Padam ale jestem z siebie dumna, wykonałam dziś plan w 100%. Weekend zapowiada się kiepski pogodowo, bo ani za ciepło, a tu jeszcze deszcz. Panowie od kominków zamontowali go i jutro jeszcze coś będą zamontowywać także fajnie, fachmani za to mieli skończyć łazienkę do jutra i okazuje się że jakoś chyba nie nie zdążą - tylko się nie denerwować tylko się nie denerwować, tylko się nie denerwować.
Idę wziąć prysznic i odpocząć

Do góry