reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise bób już jest. A mięcha to więcej w wiśniach niż czereśniach. Pochłaniam kilo dziennie i jeszcze na żadnego nie trafiłam :-)

agatka gratulacje!! A jakie ma usteczka słodkie:laugh2:

reklama
WRRR 3 raz pisze tego posta nie wiem co ja robie ze je kasuje normalnie mnie zaraz cos trafi wybaczcie nie uzywam polskich znakow bo tak szybciej:-D a takie ladne dlugie posty udalo mi sie wyskrobac ( nie az takie jak louise i jedyneczka) az takiej weny pisarskiej to nie mam .
jedyneczka szkoda ze nie trafilas z prezentem dla córy ale teraz dzieci maja wszystko ja np w dziecinstwie chcialam dostawac balony:-D kiedy juz ich sie troche nazbieralo rodzice kupili duzy telewizor pudlo po nim mialo byc dla mnie bo tak bardzo chcialam je dostac . Plan byl przyczepic balony do pudla i odleciec z czeresni machajac przy tym rodzicom:-D:-D plan w leb dał. Wiec postanowilam ze bede obdarowywac innych tata przez 3 lata pod rzad dostawal ten sam portfel ktory znalazlam gdzies na ulicy i ponoc za kazdym razem pytalam czy jest zaskoczony swoim prezentem:-D:-D aa w urodziny mamy znalazlam u nas w domu w koszu dezodorant patrze jeszcze psika wiec zapakowalam i dalam mamie na urodziny.

Dobrze ze znam to tylko z opowiadan rodzicow bo mi glupio no ale coz dzieci maja pomysly !!!
agatka_natalia gratulacje maluszek sliczniutki :)
kama powodzenia oby to bylo to i zeby szybko poszlo aa propo zdarzylas sie chociaz napic tej herbatki :tak:
aneta h , louise to samo mam co wy z czeresniami sliwkami aa ost nawet z kalafiorem jak go gotowalam za duzy gaz wrzucilam i robaczki pieknie poprzyklejaly sie wokol gara nigdy wiecej :-/

Ostatnia edycja:
tweenie wiem ze jest. i to ten mlodziutki to moj ulubiony-taki maly i wyskakujacy :-) wlasnie przez to lezenie jestem z tym najbardziej pokrzywdzona ze nie moge sobie wyjsc i pokupowac tych moich ulubionych nowych pysznosci. nawet fasolki jeszcze nie jadlam :-( ale wszystko nadrobie-moze gin juz pozwoli wstac...ehhhh wiem ze nie. ale co do wisni to sie z toba nie zgodze-czym kwasniejsze tym mniej mieska :-) za to czeresnie nie powiem czasem sie trafia bez robakow lub prawie....ale wiadomo ze "prawie" robi wielka roznice....ja sie nie przekonam choc lubie ich smak bo i tak zawsze kazda sztuke sprawdzam :-)

Mi sie marzy młoda szparagóweczka , groszek cukrowy młode ziemniaczki z koperkiem i masełkiem i do tego polski sznycel i kapustka młoda oczywiscie ja chce do mamy ;-)

reklama
aisim mój 2 tyg. urlopu bierze.

ale słodziak z Andrzejka, wielkie gratki agatka!!!:-)

aneta ja też tak mam z czereśniami, tak mi smakują a przez te robale nie lubię ich jeść:-D

louise ja kocham bober i też nie zrezygnuje:-p tylko przy myciu już dokładnie lukam czy nie ma dziureczek:tak: o tak, taki malutki wyskakujący najlepszy, kurka, lece jutro na targ:tak:

niunia skąd taki zmysł do prezentów był u Ciebie:-D a jakaś ty była ekonomiczna:-D
Chyba bym się posikała ze śmiechu jakbym dostała o córy tak twoi rodzice od Ciebie:-D

Do góry