reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kamuś chyba lepiej pojechać i sprawdzić, bo jeśli to wody? w takiej sytuacji ja bym pojechała, żeby się upewnić.. jeśli się zdecydujesz, pisz nam koniecznie co i jak, bo będziemy sie martwić

reklama
upławy nie powinny byc az takie aby przemokła wkładka az na majtki . Albo poprostu kamuś popuściłaś nieświadomie albo to wody. Ja bym zwieła majtki i powąchała jak nie pachną niczym to szpital. Tak pamietam po sobie 7 lat temu bo stedy tez mi sie wody saczyły zreszta cały dzien. Jezeli to wody to spokojnie masz troche czasu tym bardziej ze nie chlusneło z ciebie.

Kamuś, ja osobiście jeszcze czekałabym, przy Majce tak miałam w 38tc i poszłam niepotrzebnie do szpitala bo już mnie nie wypuścili a to nie były wody i się należałam tylko...
Albo poobserwuj się jeszcze dzisiaj

MADZIK, wielkie gratki Julki, w sam raz dziewczyna waży, a Ty się stresowałaś:-)

dziewczyny bylam na spacerze i jak wracalam przed samym blokiem poczulam ze mi mokro i teraz nie wiem czy to wody sie powoli sacza czy co,nie bylo tego a wiele ale wkladka przeciekla,majtki lekko mokre,sama nie wiem co robic,czy jechac do szpitala czy czekac az sie cos rozkreci.
Gdy odchodzą wody płodowe - ciąża, odejście wód płodowych, pęcherz płodowy, Poród, płyny ustrojowe - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
moze to ci pomoze

jedyneczka ales posta dowalila...:-) przyganial zreszta kociol garnkowi ;-) fajnie ze na wizytce oki-musze w koncu poczytac ten watek. i szkoda ze emik tak nie docenila prezentu a M twoj ma racje wyjatkowo ze za dobra jestes ;-)

kama ojojoj....mnie to jednak na wody wyglada-ale jak nie chlusneloto bym nie jechala i obserwowala jeszcze jakis czas...:tak:

atabe
ja tez pare razy wpadki prezentowe dla dzieciakow zaliczylam-za to wiem ze zawsze sie sprawdza domek-wigwam albo a'la namiot-rozkladany ;-)

tetina
no masz racje w sumie jak uprane i uprasowane to nawet i pozniej mozna inaczej poukladac.

mruczka
zjadlabym leczo....:-)

M juz wrocil-meczyk oglada, zakupil truskawki-mniam, i czeresnie-ble. nie przepadam wiec zjadl sam :-) przyszly nam moskitiery na okna wiec w sobote/niedziele pewnie zamontujemy :-)
kurde agatka natalia sie nie odzywa...a juz 2 godz minely gdzies....

kama to daj znac co i jak eskiem albo jakos i trzymaj sie i powodzenia ;-)

kama mi gin powiedział, ze mam jechać jak wody zaleją wszystko :eek: no chyba, ze będą się tak sączyć pare godzin...poczekałabym jeszcze i zobaczyła co się bedzie działo ;-)
widzę , że jednak jedziesz- to POWODZENIA!

louisie my tez mamy te moskitiery już w domu tylko nie ma komu zamontować:p

reklama
kamuś trzymaj się i daj nam znać co i jak :)) mi gin powiedział ze wody albo mogą chlustnąć albo może np tylko pół szklaneczki wyleciec i wtedy też mam jechać do szpitala

Do góry