jedyneczka tak parasolka to taki jakiś dziwaczny twór, ale trzeba trzeba. O ten bank tak tylko pytam c czystej ciekawości ale nie zamierzaliśmy korzystać
pa
tipaula ja jeszcze nie jadłam czereśni to tweenie wciąga czereśnie
kasik pięknie tak piszesz o tych waszych codziennych chwilach, ach jak miło, dizekuję za opis porodu, naprawdę wzruszający
louise ja też jak czasem coś poczytam to mniej wiem. Musze jakoś taktycznie zacząć działać, żeby listę skrócić. Powodzenia na wizycie
aisim to ja chyba zakupię to na płyn bo ultradźwiękowe mnie nie przekonuje. Patrzę na te urządzenia i ceny konkretne, a napisane jest że od 2 r. ż
CHICCO ZANZA Wkład do urządzenia elek na komary (1085185588) - Aukcje internetowe Allegro
Możesz wkleić linka do tego od 1 dnia?? Szukałam w necie, ale nie znalazłam takiego
madzik gratulacje 5 dzieciaczek na świecie !!!!!!
tweenie już pisałam, ale ty masz stalowe nerwy. Najgorsze jest to ż jakoś nie trafiłaś na solidnego lekarza który by się tobą zajął od A do Z
agatka trzymam kciuki bo to jakoś teraz ta twoja cesarka. Będzie dzieciątko nr 6 :-)
Ja dzisiaj o dziwo budziłam się tylko raz na sikanie (wczoraj mało wypiłam), ale miałam jakieś dziwne sny, jakiś pożar, generalnie wstałam z bólem głowy. M pojechał do domu bo gość od kominków przyjechał na montaż, był już o 7-ej rano. Próbuję przedłużyć umowę u operatora tel. jakoś nie mogę się nimi dogadać. Poza tym muszę poszukać sprzętów agd gdzie są atrakcyjne ceny, mam ambitny plan zrobienia miejsca małej, na obiad niezmiennie od wczoraj ziemniaki i siadłe mleko