reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Widzicie. Mój poszedł na SR (chociaż wcześniej nie miał oporów) dowiedział się, że nie wyrządzi małej żadnej krzywdy i teraz mi spokoju nie daje. Wczoraj uległam :-p Jak powiedziałam, że nie mam ochoty, to mi powiedział, że ja nie muszę mieć, bo to leczniczo :-D
Tweenie - spokojnie. Połowa z nas nie wie kiedy. A dziecko wyjdzie w najbardziej odpowiednim dla siebie momencie. Mojej się nie śpieszy. Chociaż mnie martwi, bo uruchamia się dopiero na meczach, a tak prawie w ogóle się nie rusza :-(

reklama
Madzik gratulacje

A jesli chodzi o wakacje to ja tak tylko sobie mowie, Bo nie wiadomo jak to wyjdzie w praniu, Jak z dzidziusiem, czy bedą kolki czy bedzie wszystko ok. Moze na kilka dni do nas nad polskie morze. A w pazdzierniku to myslalam moze o Hiszpanii. Ale sama nie wiem wszystko wyjdzie w praniu. latamy praktycznie co roku i nie raz widzialam takie maleństwa, To tylko spią na swieżym powietrzy we wozeczkach. Gorzej jest z takim wiekszym co nie mozna upilnowac bo wszedzie biega :-) Sama wiem z własnego doswiadczenia.
Moze nie koniecznie byc pazdziernik moze styczen ale to wtedy kanarki. No ale wszystko sie okaze jak to bedzie. na razie nie mowie ze jade tylko ze mi sie marzą. Ale wszystko sie robi dla dziecka wiec tez wole go nie narazac na nic.

atabe, kama, mysza u nas ten przyspieszacz porodu póki co niemożliwy do zrealizowania, bo koczujemy u rodziców, póki nie ma kuchni na nowej chacie

Madzik wieeelkie gratki!!!:-D
Tweenie wszystko trzeba zostawić naturze. Jak Twoje maleństwo będzie gotowe, to wyjdzie:tak:Moje też jeszcze nie jest.
Mysza leczniczo- super argumentacja:-DJa na razie nie mam ochoty, jakoś mi wstyd, że tyle przytyłam i te rozstępy:zawstydzona/y:Chociaż mój wciąż powtarza, że jestem śliczna, to ja się czuję jak bambaryła.:crazy:

madzik dzwoniła, czuje się słaba i rana ją bardzo boli,ale cieszy się że juz po i mała zdrowa, widziała ją tylko na chwile i jeszcze nie ma jej przy sobie bo lezy na tej sali poporodowej, zaraz wkleje zdjecie Julci co mi przesłała

u nas co do seksu to oboje się jakoś boimy, ale po herbatke z liści malin to też dziś polece

mysza no próbuj próbuj z tymi oknami,może na Ciebie zadziała, co do laktatora to nie mam jeszcze kupionego,ale raczej trzeba wyparzyć, M sobie odciagał powiadasz haha:-D

louise no to trzymam kciuki żeby pan doktor Ci powiedział że szyjka jest wporzadku,a Ty trzymaj za mnie kciuki żeby mi powiedział że moja jest nie w porządku:-D tzn rozwarta

ewcik właśnie, kiedy bedziecie na swoim?

Witajcie brzuchatki i nie tylko ;) Ja dziś pospałam za wszystkie czasy ochota na słodycze jest tak wielka że długo spać nie moge . Z tym sexikiem nie udało mi sie mojego namówić wykreca sie że zmeczony a prawda jest taka ze sie boi no ale na siłe go nie wezme aa kiedys narzekałam ze jakiś za bardzo spragniony jest :D
Madzik gratulacje !!!
_louise_ przynieś dobre wieści od lekarza !
Naprawde chcecie spróbować tej herbaty z liści malin ???

jedyneczka tak parasolka to taki jakiś dziwaczny twór, ale trzeba trzeba. O ten bank tak tylko pytam c czystej ciekawości ale nie zamierzaliśmy korzystać
patipaula ja jeszcze nie jadłam czereśni to tweenie wciąga czereśnie
kasik pięknie tak piszesz o tych waszych codziennych chwilach, ach jak miło, dizekuję za opis porodu, naprawdę wzruszający
louise ja też jak czasem coś poczytam to mniej wiem. Musze jakoś taktycznie zacząć działać, żeby listę skrócić. Powodzenia na wizycie
aisim to ja chyba zakupię to na płyn bo ultradźwiękowe mnie nie przekonuje. Patrzę na te urządzenia i ceny konkretne, a napisane jest że od 2 r. ż CHICCO ZANZA Wkład do urządzenia elek na komary (1085185588) - Aukcje internetowe Allegro
Możesz wkleić linka do tego od 1 dnia?? Szukałam w necie, ale nie znalazłam takiego
madzik gratulacje 5 dzieciaczek na świecie !!!!!!
tweenie już pisałam, ale ty masz stalowe nerwy. Najgorsze jest to ż jakoś nie trafiłaś na solidnego lekarza który by się tobą zajął od A do Z
agatka trzymam kciuki bo to jakoś teraz ta twoja cesarka. Będzie dzieciątko nr 6 :-)

Ja dzisiaj o dziwo budziłam się tylko raz na sikanie (wczoraj mało wypiłam), ale miałam jakieś dziwne sny, jakiś pożar, generalnie wstałam z bólem głowy. M pojechał do domu bo gość od kominków przyjechał na montaż, był już o 7-ej rano. Próbuję przedłużyć umowę u operatora tel. jakoś nie mogę się nimi dogadać. Poza tym muszę poszukać sprzętów agd gdzie są atrakcyjne ceny, mam ambitny plan zrobienia miejsca małej, na obiad niezmiennie od wczoraj ziemniaki i siadłe mleko

reklama
Do góry