aisim- u mnie mój M tez jest ze mną w ciazy hahhaa ma wszystkie ciążowe dolegliwości- urusł mu brzuch, boli go kregosłup no i te zgagi... Nastroje na szczeście zostawił mi
Jedyneczko- gratuluje zakupu wózka! Naprawdę śliczny i widze ze cenowo tez nie najgorzej.
Vanilko- trzymaj się jutro ! Napewno bezie wszystko dobrze tylko daj jak najszybciej znać jaki dzidziuś duzy
Cynamonka- ja tez ledwo dzisiaj do kibelka doczłapuję.... ech...........
Misllena - a u mnie jest na odwrót. To moje budziki mecza mojego M. aż wstyd się przyznac.... Ja śpię jak zabita i dlatego mam SE a moj to przy byle jakim stuknieciu się budzi. A jezeli chodzi o skurcze to różnie je kobiety czuja ale 90 % twierdzi jak kiedys czytałam ze miesiączka to pikus i ja się przyłączam do tej tezy. przy porodzie z Oliwką w skoali 1-10 bolało na 11.Dobrze ze zrobiłas z M i teściem porzadek
butterfly-ja teraz mam przepisana tylko morfologie i mocz
kama- a chciałabyś mieć bliźniaczka czy raczka? bo z tego co pamiętam we wtorek zmienia sie znak zodiaku. Jak raczek to zaciskaj nogi i odpoczywaj a ajak blixniak to prpoponuje miłosne igraszki
louise zaciskaj nogi i lez dziewczyno. Mamy podobny termin a boje się ze jak ty polecisz to ja za toba wiec nogi w ścisk i czekamy na lipiec
tak nie wiele nam zostało.... a moze te porody faktycznie sa dziedziczne i ty tez bedziesz miała tak fajnie jak mama
Mruczka- moze kurier zakochany......... Dzwoniłas do firmy kurierskiej? Co by ci nie odesłali tej paczki spowrotem.
Aneta - w sumie to masz juz ciaże donoszona, pokoik tak sliczny ze tylko zazdrościć.... to kiedy rodzisz?
Kacperek i fasolka- jeszcze do dzisiaj przez ostatni miesiac łożeczko było pościelone aby kot się przyzwyczaił i nauczył ze nie wolno wchodzić. Ale dzisiaj zostało juz pościelowe wyprane i wyprasowane wiec schowałam do szafki. A ze to 2 min na założenie to M bedzie zakładał jak bede w szpitalu ze względu na kurz , kota itp...
emih- tez siedze przy stacjonarnym ale jak to mówią lepszy rydz niż nic... P tak ambitnych planach z przeprowadzką i robota to faktycznie mozesz wsześniej urodzić tylko sie nei martw - napewno nie bedziesz sama
My z toba bedziemy
dzamena- gratuluje zakupu wózkai rozumiem twoje problemy urzedowe ja coprawda nie na komisji tylko w sądzie rodzinnym - następna rozprawa o widzenia i alimenty 2 sierpnia - ale jakos nie widze aby państwo jakoś szcególnie kierowało sie dobrem dziecka... Ale licze na to ze to tylko moja mylna opinia i u ciebie i u mnie bedzie dobrze
madzik - 3,5 kg to nie taki średniaczek! Moja Oliwka wazyła kilo mniej. Ja się zastanawiam jak ja urodze Tymka jak miałby ważyc 3.5 kg ze swoja wąską talią. Ja mysle ze wszystko bedzie ok i nie masz się co martwic. Najważniejsze zeby dzidzi było zdrowe a kogo zbawi 5 dni w ta czy w ta jak w sumie i tak masz już ciąze donoszoną. Przynajmniej bedziesz miałą juz dzidzię przy sobie czego ci troszke zazdroszczę..
atabe- a usg zawsze robisz u tego samego lekarza?
niunia- mój tez nie rozpoznaje śpiochów od body ale wie co to podpaski wiec nie martw się swoim
a jakby co to zawsze bedziesz się miała z czego poźniej pośmiać i co wspominać.
tiffi - zuzia to bardzo ładne imię
Moja przyjaciółka tez sie nad nia zastanawiała ale po rozmowie z staneło wkońcu na lilianna ( lila urodzi się w październiku)
ewelad - to kiedy zapraszasz na bibkę?
perla- no nareszcie się odezwałaś
cieszę sie ze w somie wszystko dobrze a za tydzień to juz nei bedzie takiej bieganiny szpital- dom. Wiem ze jest cięzko ale niedługo sie to skończy i żabkowanie i szpital...
tweenie- trzeba było powiedziec ze twój M pracuje w tvn i ponownie zapytac o terminy.... no ku....wa połowa sierpnia????????? chyba ocipieli.........