atabe tak tak zakupiłam te same pampersy, stwierdziłam, że na początek niech będą te (znaczy zainspirowała mnie moja główna doradczyni czyli tweenie). Co do imienia to zaczynamy oswajać się z myślą, że będziemy mieć Zuzę. Trzymam kciuki za wizytę.
Włąsnie doczytałam, że po wizycie w miarę ok, moim zdaniem mała ładnie rośnie 2800, sporo moich nzajomych rodziło takiej wielkości dzieci i to żadne odstępstwo od normy, więc nie masz się czym martwić, to że wcześniej przybierała na wadze szybciej a teraz wolniej nie oznacza zupełnie nic.
vanilka ja wczoraj kupiłam arbuza i okazał się pycha ale ja z kolei musze dozować sobie tą zachciankę.
Trzymaj się i powodzenia jutro
jedyneczka a propos odpoczynku twojego to nasuwa mi się komentarz "taaaa sratatata".
ja wczoraj byłam w auchanie i ceny mają gorsze niż na allegro,w ikei zakupiłam parę piedółek. Ja też musze zamówić parasolkę do wózka i torbę. Normalnie idziemy tymi samymi tropami, rossman ma dużo przecen wiec moze coś znajdziesz i supherpharm też
louise oj to masz stresa jak cię tak łapią te skurcze, ale miejmy nadzieję, że jeszcze Stasinek się wstrzyma.
Mnie jakoś trzyma to gardło drapiące ale głównie w nocy ale nie chcę się faszerować niczym, najgorszy ten katar, i to nie zatyka mi nosa tylko gardło. Co do pieluch dziś zakupiłam pampersy 2 new baby 94 lub 98szt w supherpharmie za 46,90zł
U mnie też sporo śluzu, ale nie jest podbarwiony więc spokojnie czekam.
Co do kosmetyków dzisiaj wąchałam tą ziajkę fajnie pachnie i cena fajna, ten hipp mi się też podoba, jeszcze poczytam trochę
aisim nie widziałam nic na tym brosie że od 6 m-ca ale póki co używamy teraz, a te ultradźwiękowe to słyszałam, że to lipa jest, a moskitiery zamierzam zakupić
mysza ja wczoraj miałam kiepski dzień, mała się mało ruszała, jakoś w ogóle na nic nie miałam siły i ochoty
kama trzymaj się dzielnie, myślami jestem z tobą
kacperek ja nie mam łóżeczka, ani pościeli, a gdybym miała to jeszcze bym nie ubierała, trochę za wcześnie jak dla mnie
tweenie ja już ci pisałam, ale powtórzę echh ta nasz OPIEKA zdrowotna nas wykończy zdrowotnie
dzamena a jaki wózek licytowałaś?? Co do opinii zapytaj czy ty możesz jej wystawić opinię jak się dziećmi zajmują w czasie pracy
madzik jutro do szpitala maszerujesz, no nic dziwnego jak szyjka się skraca, u mnie szyjka długa a mała bardzo nisko ma główkę, więc ja poczekam, a ty kochana dawaj nam znać. Nie dziwię się, że się boisz szpital i sama myśl, ze tam człowiek czeka może zdenerwować, ale zawsze to pod kontrolą lekarzy. Będę mocno trzymać kciuki
Przepraszam, że dopiero teraz, ale niedawno dotarłam do domu. W nocy jak zwykle stałe pory na sikanie. Byłam na wizycie u mojej gin - ech fajna ta moja ginka. Wcześniej miałam KTG, ale mała jakoś nie chciała za bardzo się ruszać, za to potem czemu nie. Podsumowując mała głowe ma bardzo nisko, szyjka długa, odstawiamy nawet nospę, zlecono milion badań (próbka z szyjki, próbka z pochwy, badania na krew mocz, jakieś tam inne cuda, poza tym mam zrobić tsh to od endo i od diabetologa jakieś tam z krwi, dodatkowo USG), wizyta w następny piątek. Do tego czasu badania i normalne funkcjonowanie. Potem pojechaliśmy z M do moich "ulubionych" sklepów typu budowlane i na obiad. M pojechał do domu, a ja wcięłam arbuza. Dostałam informację, że jutro ma przybyć kurier z moim koszem/kołyską, a tu niedawno dzwonek i kurier zawitał, bardzo ciesze się z tego zakupu i tu ogromne dzięki należą się tweenie, bo to ona mi wyszperała tą aukcję. Wczoraj poczyniłam tez zakupy na allegro (od jednego sprzedawcy 28 aukcji, zajęło mi to trochę czasu ale zamówiłam). Z zakupów jeszcze mi trochę zostało. Dzisiaj zakupiłam też pieluchy ta duża paka pampersy 2 za 46z w supherpharm. Co do kosmetyków jeszcze muszę poczytać ale myślę o tej zajce, hipp lub penaten.