Heloł, no to czytamy co tam za newsy dzisiaj:-)
malewa a powinien zrozumieć i wytrzymać w końcu człowiek istota rozumna;-) Ja planuję na przyspieszenie porodu kiedy termin się będzie zbliżał bo M musi juz urlop zaplanować więc będę musiała robić wszystko żeby się wyrobić w terminie
Mój się tuli jak się nie dąsamy bo jest przylepą straszną ale ostatnio często się dąsamy
tetina zapomniałam o becikowym, no będzie faktycznie jak znalazł
To mówisz bardzo ruchliwa twoja córcia
mnie się Nadinka taka zapowiada bo Emi to za nadmiernym ruchem nie przepada i tak się zastanawiałam właśnie czy ja nie pamietam dobrze ale mam wrażenie że fikała w brzuchalu o wiele mniej
I nie wiem co z ta zgaga bo juz miałam luz od 2 tygodni a od kilku dni znowu mimi iz czuję że brzuch mam niżej zdecydowanie bo mi się dobrze oddycha
dzamena czyżbyśmy Ci jędze wykrakały
o i
kamcia jakaś taka porodowa
Dziewczynki trzymam kciuki za lekkie porody gdyby się akcja rozwineęa nim doczytam :-)
kacperek dobrze że na wizycie wsio oki;-) Ja nie wiem że ci mężczyxni to takie zakute pały, wystarczy trochę czułości i mają nasze wielkie oddanie i ŚWIĘTY SPOKÓJ W DOMU a nie potrafia tego pojąć
Vanilka ty widać przed trudami najblizszych dni nadsypiasz jak to mówi ewelad
louise będziemy tęsknić , odezwij się jakby co choć informacyjnie kochana
malewa ja ostatnio też zero apatytu smaków i pomysłów więc jakieś gotowce idą, dziś chyba zrobie rosół bo chcę zamrażalnik opróznic i umyć a mięcho mi zalega, no wstęt do kuchni mam normalnie
kama ty jednak widzę w dwupaczku, to czekam na wieści z wizyty
ewcik czyli możesz ostatnie szlify przed tobą
Ja tez muszę kurna włos ufarbować i zadbać o stopy yeti
madzik 37-38 bezpiecznie, nic się nie martw wkręcaczu;-)
dzamenka jestes jeszcze
masz racje, poczekaj w domku jak najdłużej, jak tak czytam ile dziewczyn na spokojnie w domku prysznic itp. a na ip okazuje się że juz rozwarcia spore to ja tez tak bym chciała. Sądzę że spokuj własnie powoduje że się ładnie otwiera wszystko a w szpitalnym stresie człowiek się spina i dupa a potem to oxy heja
ania no co ty za przenoszenie urzadzasz sama, kolejna co w d....ko chce
Dobrze że się poprawiłas i dzis leżysz
Ja to chyba znielubie w tej ciąży płeć brzydką bo z niektórych to taka niewrażliwośc wyłazi a my dbamy im o domy, ubrania, karmimy, chowamy dzieci, zaspokajamy w łóżku i nic nie docenią jak co do czego
Po mnie M po południu przyjeżdża i jedziemy w końcu wózek zamówić, oczywiście jak się do tego czasu znów nie pożremy
Jakby co to mam taczke ogrodową, na poczatek styknie zamiast wózka
idę dalej robić porządki i pranie ale będę zaglądać czy nasze gwazdeczki nie jadą rodzić