reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzamena pewno na porodowke pojechala.kochana trzymam kciuki!!!
ja wzielam prysznic i czekam...poki co ide sie polozyc,obawiam sie ze byl to kolejny falszywy alarm.
dzisiaj na 10 mam wizyte.
spijcie dalej lipcowe mamusie;-)

reklama
nie spie juz :tak:obudzilam sie i odrazu mysl jak tam dzamenka nasza:happy2:
nie odezwala sie do rana wiec chyba pojechala na porodowke:happy2:
no to czekamy na wiesci :-):-)

kama a Ty jak tam??

matko,ile ja spie teraz..wczoraj w dzien poslalam do 20 ,potem po 22 zasnelam ,cala noc przespalam jak zabita i wstalam...choc pewnie jeszcze usne:tak:

Wiitam sie i ja z rana.
Pewnie gdybym sie polozyla to by jeszcze zasnela ale bylam ciekawa jak tam nasza dzamena i kama.
kama widze ze nie rodzi ale dzaena czyzby kolejny lipcowy dzidzius powiekszyl nasza liste??? no nic nie pozosaje nam tylko czekac na wiadomosc od niej.
U mnie o rana sloneczzko swieci oj bedzie ladnie moze wezme malego i na dzialke sobie pojde??hmm zobaczymy lozeczko masz zlozone wiec i trzebaby bylo posciel przeprac.:-)

Cześć dziewczyny

Oj ale mi sie dzisiaj dobrze spało. Jednak nie ma to jak w swoim łóżeczku.
Coś z tą pogodą u mnie nie tak. Miało być chłodno a tu znów od rana słońce pali i gorąco.
Dziewczyny rzućcie jakiś pomysł na lekki obiadek. Bo ja straciłam ostatnio wogóle apetyt. Ni c mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty a na wymyślanie jakiś obiadów to już wogóle.

dzamena trzyam kciuki. No to sie powoli zaczyna :tak:

kama i na Ciebie juz niedługo pewnie przyjdzie pora

louise Ty wiedziałaś kiedy się neta pozbawić. Chcesz nas dodatkowo w napięciu trzymać, przyznaj się. Dbaj o siebie i odpoczywaj !!

czesc dziewczyny:-)
kama, co tam u Ciebie?odezwij sie jesli mozesz:-)
ja musze zawiesc corke do przedszkola a pozniej mam wizyte kontrolna, odezwe sie w poludnie;-)
pozdrowienia dla Was wszystkich i milego dnia zycze!

reklama
witam sie z rana po kolejnym falszywym alarmie:sorry2:moje dziecie mnie w bambuko robi:tak:mruczka ja bym chciala aby te 5 godzin spac,Vanilko oddawaj moj sen:cool2:po wzieciu prysznica o 3 w nocy przeszly mi bole z tym ze wstalam juz o 5 razem z mezem wybierajacym sie do pracy i do teraz zdarzylam juz ogarnac mieszkanko,znowu mecza mnie skurcze tyle ze nie regularne i nie bolesna,po 10 mam wizyte wiec bardzo mnie ciekawi co tam pietro nizej slychac.

az normalnie glupio mi to pisac,wyglada to jakbym sobie to uroila:baffled:

louise ty nas lubisz w napieciu trzymac,pisz chociaz komus smsmy!!!

ide zjesc sniadanko,mala sie juz buntuje.

Do góry