reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witajcie:-)
wiele nas nie ma w ten sobotni poranek tutaj:-D

ja wstałam o 6, bo gorąco-odpaliłąm wiatrak, zbarałam piesia na spacerek, kupiłam bułeczki i środki na komary dla dzieci, bo mnie tak gnoje wczoraj pogryzły, ze szok- w ciągu 5 min chyba z 10 uryzień- jak czekałam na D:-( będę próbować:-) czekam aż się D wygrzebie i spadamy na działkę-będę jutro, no chyba że mnie coś lub ktoś (teściowa:-D)zdenerwuje, to dzisiaj:-)

miłego weekendu i bez szaleństw proszę:-) żeby się nie okazało, że wrócę i jestem ostatnią lipcówką, bo z Wami to nie wiadomo:-D

reklama
Dzień dobry bardzo !!!
Ja to już na nogach, bo mnie skwar z sypialni wypędził. Nie da się spać. Zresztą tu nie lepiej. Chyba dziś będę po ten wiatrak naginać. Masakra jakaś. Kocham taką pogodę, ale jak mogę sobie poleżeć nad wodą, a nie dusić się w mieście...
U mnie w domu niewiele chłodniej, może jedynie przedpokój stanowi wyjątek...
eM jeszcze śpi, ale położył się ok. 3 bo oczywiście siedział na kompie. Nawet nie chce mi się go budzić, bo będzie nie do życia...
Zaraz coś zjem i będę się nudzić ;-)

Mysza u mnie dokladnie to samo! Nawet przecinka bym nie zmieniła.

czesc dziewczynki.
ja wstalam. znaczy powinnam powiedziec otworzylam oczy bo na wstanie nie ma szans. ale po co w sumie wstawac. na dworze duchota mega, w mieszkaniu to samo. jedyne pocieszenie ze slonce za chmurami a teraz zaczelo padac (jupiiiiiiiii!!!! :-)) i chociaz blok sie nie nagrzewa. u nas jest o tyle przewalone ze mieszkam na najwyzszym pietrze i mieszkanie jest narozne-a duzy pokoj zwlaszcza. wiec grzeje nas dokladnie z 3 stron z gory (od dachu ze smola-a wiecie jaki to musi byc ukrop), z przodu i z boku.ma-sa-kra! czuje sie troche jak w grobowcu teraz bo roletki zaciagniete w kolorze b ciemny braz. ale nie odslaniam narazie.w koncu wczoraj poogladalam te rzeczy na allegro i chyba dzis zamowie juz lozeczko, materac posciele i przybornik. i przescieradla (3 wystarcza?) i kocyki i ochraniacz. na reszte nie mam naprawde weny. ide was poczytac

Louise- u ciebie pada? Daj namiary to ja szybko tam pedze bo w lodzi przepowiada sie znowu afrykalne lato:( a tak to chociaz ty masz to wilgotne powietrze.

Zauważyłam ze przez te temperatury Tymoteusz moj kochany świruje w brzuchu albo rano albo wieczorem. Wczoraj zaczol o 20 i skonczyc przed północą. Nie dziwię sie ze w taki skwar to mu sie nie chce...

Hejka :)
ja juz tez nie spie -a szkoda bo jakas niewyspana sie oudzilam i juz zasnac nie moge ;/

dzamena uuu jak czop odchodzi to mysleze juz niedlugo zaliczysz porodowke hehe :)
ale fajnie :):):):):)i do tego maly mniej sie rusza ,a dzieci zazwyczaj przed porodem spokojniutkie :):)

madzik ladna sukienka !!
nooo dzisiaj angole graja hehe
u mnie w miescie szalenstwo -wszyscy kupuja zgrzewki piwa :) wszedzie same flagi angielskie ...no ciekawe kto wygra ,a wczorajszy mecz jak mowisz-NUDA !!

WOW 38 tc juz mam ...przeraza mnie to z deczka ..

A prześcieradla to powinny ci 2 wystarczyć. Chlopaki to i tak sikaja na przebierającego hahaha w razie czego przeciez zwykle prześcieradlo jak ci pobrudzi oba to tez mozesz polozyc na czas prania tamtych:)

cześć dziewczynki

ja dzis też wcześnie wstałam,po 6, zjadłam śniadanko,wyszykowałam się i jechalismy na zakupy z M z rana póki chłodno,ale chłodno i tak nie było:-D
kupiłam soczki jabłkowe i wode do torby do szpitala i dziś już cała na szczęście będzie spakowana

louise udanych zakupów internetowych:-) ja mam dwa prześieradła i myślę że starczą, a tak wogóle to dmuchnęłabyś w tą chmure z deszczem co tu do nas do Zabrza dojdzie,daleko nie ma :))

madzik śliczna ta sukienka i za 59zł? chyba się skuszę, mam na lato sukienki ale same takie obcisłe,a zanim ten brzuch zniknie to troche potrwa pewnie, a są też inne kolorki? jaki Ty bierzesz żeby nie brac takiego jak Ty, chyba że jak siostry wybierzemy się na spacer z dzieciaczkami w tych samych sukienkach hihi, nie no jak juz to kupię inny kolorek:-)

dzamena juz czop:sorry2: no to teraz już niemało Ci zostało, juz była mowa o tym czopie,ale zapomniałam,sorki,przypomij mi dzamenko,ten czop to gęsty śluz podbarwiony krwią czy bez krwi?

vanilka to Ty dziś kibicujesz na maxa!

dobra odpoczęłam sobie trochę i biorę się ostatni dzień porządków, huuuuuuurrrrrraaa!!!

miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ja na nogach od 6.00 Odprawiłam M na szkolenie i weekend mam wolny.

Louise
ja kupuję 2 prześcieradła, na gumkę. Zresztą moja mama znalazła jeszcze dwa po mnie, wygotowała, wyprała i są jak nowe.

Tweenie rozmawiałam z panem od kosmetyków. Powiedział mi, że na dzień dzisiejszy nie ma na nie promocji. Ale powiedział, że mamy się pytają o nie i będzie je miał na oku.

Mysza w Stolicy nie ma jeszcze takiego upału przynajmniej do 9.00 nie było, jak byłam w Warszawie. Zresztą u mnie nad Zalewem też nie ma przyjemny wiatr wieje.

madzik bardzo ładna sukienka

Miłego weekendu

hej kochane

ja dzis tez wstalam wczesnie. prze te upaly to spac nie mozna.

Vanilka u Ciebie juz 38 super!!! I jeszcze chwile i dzidzius bedzie z Wami! Ale wiesz co mnie tez to przeraża i ta świadoma cesarka. Wiem co mnie czeka wiec jestem tez podwojnie przeraża. Ale dzidzius najwazniejsze i wszystko sie dla niego zrobi

madzik bardzo ładna sukienka. Ja jestem ciekawa w czym bede chodzila po ciąży :-)

Dzamena jak juz czop odchodzi to znak, ze porod bliziutko

myszka u mnie to samo, siostra z rodzinka leca do egiptu wiec na chrzcinach wszyscy bedą zjarani oprocz nas. Ale mysle ze sobie odbijemy.

Chociaz wyjazdu na urlopik mi brakuje bardzo.

Dziewczyny napisalam do Rusi mailika z prosbą o ponowne pozwolenie wejscia do albumiku z naszymi fotkami. Z racji, mojej pracy i że mała chorowala non stop nie moglam byc czesto z wami i nie moglam pisac. Ale jak obiecalam jak sie mam wolne mala nie choruje to pisze w miare mozliwosci.
Jeżeli sie zgodzicie i\abym mogla ponownie zalaczac i ogladac foteczki to bede wam wdzieczna

reklama
anetka jaki z Ciebie pracus :) i wogle juz masz wszystko ogarniete ...zazdroszcze bo ja dalej torby spakowac nie moge :)

arlecia masz juz termin cc ?

Do góry