reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
oliwia choroba wstrętna, ale jak każda choroba lubi się trzymać człowieka, dobrze że jesteś pod kontrolą, oby tak dalej
louise a jak ty się czujesz?? bo psychicznie wiem że dużo lepiej bo radość z ciebie tryska że już w domu jesteś
madzik
ja mam z tobą niezmiennie skojarzenia - drzwi i chłodzenie się w wannie lub pod prysznicem :-)
atabe ty też masz już niezły tydzień, twoja ciąża już donoszona i powiadasz bez torby wyruszasz
aisim no to miluszka też na końcówce
ewelad miałaś intensywny dzień, ja też, ale potem zaległam z niemocą
ninia znam dzieciaki, które lizały kredę, znam nawet jedną co jadła żwirek, to brak wapnia, więc proponuję uzupełnić braki
misslena coś ty jaki kłopot, jak teściowa się zaoferowała to korzystaj i odpoczywaj
jedyneczka może być tacierzyński równocześnie z macierzyńskim, na SR tak mówili a gdzieś kiedyś czytałam też. Co do poczucia humoru M to rzeczywiście żartownisie ci nasi faceci, jakby im dać te brzuchy i niech śmigają. Jakoś pod postem napisałaś tiffi i zastanawiałam się czy to jakieś wezwanie czy co???
geperty dobrze że u ciebie wszytsko ok i maluszek rośnie zdrowo, a fakt jest faktem tv to pożeracz czasu dlatego lubię wakacje bo w tv nic nie ma i człowiek nie wgapia się w niego

Dziewczyny ale się uśmiałam jedna domestos, druga kreda, a o tych standardowych zachciankach już nie wspomnę, a mnie się chce naleśników z truskawkami i fasolki zielonej z bułką tartą.
Widzę, że wiele z was to fanki meczy i zimnego piwka, ja jakoś ani za jednym ani za drugim nie przepadam.
Mam postulat bo coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że lipcówek ci u nas jak na lekarstwo. Każda lipcówka która urodzi w lipcu dostanie nagrodę (nie pytajcie jaką, bo nie mam zielonego pojęcia). Ale jak czytam i patrze na suwaczki to wygląda na to, że liczebnie "pobijecie" czerwcówki ;-)
Ja generalnie trochę odpoczęłam bo mnie to gardło męczyło, wysłałam M do apteki przyniósł tymianek i podbiał, w którym zapisane że dla kobiet w ciąży nie a poza tym ma cukier w składzie. Mała kopie boczkiem, sterta do prasowania rośnie i rośnie. Mam jakąś ciężką głowę, to przez tą pogodę.

vanilka, mialam na mysli jakies forum dla matek karmiacych, albo cos w tym stylu:-Dw koncu teraz jestesmy dla matek oczekujacych, a jeszcze troche i juz nie bedziemy czekac na lipiec;-)

tiffi no też się zastanawiam skąd się tam to wzięło:eek: może miałam jakąś mądrą (albo i niezbyt:-D) myśl ale tak czy siak widać umknęła w piguły :-pJa zjadłam prawie kg żółtej fasolki z masełkiem. Chyba można psikać hasco-septem gardeło.

ewelad
ja sie tak mumifikowałam folią wysmarowana guam od pach po kolana i szeleściłam chodząc a eks kiwał tylko głową litościwie:-D ale efekt był i liczę że M mi sprezentuje taki zestawik:dry: bo mam uda w górki i doliny,jak gąbka do masażu:eek::-p

czyli, że to działa? ja zrobiłam raz i spodziewałam się cudów :-D
Zresztą ja to się jakimś masłem kakaowym wysmarowałam.

Właśnie zjadłam sobie chlebek ze szprocikiem pomidorowym. To moja dzisiejsza zachcianka przeplatana truskawami.
Czekam z utęsknieniem na M. Muszę w końcu wydać z siebie jakiś dźwięk :-) Jeszcze tylko jutro i 2 dni razem ;-)

To i ja witam, melduję się i znikam :-D
Jestem i to cały czas w dwupaku :tak:

Dopiszę tylko do tego co wyprodukowałam na innym wątku:
Vanilka- nie moge uwierzyć że i tobie tylko TYDZIEŃ został! :szok:
Jedyneczka- jak szukasz czegoś do okien- polecam: http://www.dekoria.pl/

I tak wogóle: Myszka, Mruczka, Tweenie, Louise, Jedyneczka, Vanilka, Tiffi, Kamus, Ewelad, Anetka, Geperty, Aisim, Madzik, Perla, Kropa, Justa i wogóle.... WITAJCIE :tak: i... trzymajcie się dzielnie w dwupakach póki jeszcze nie termin (no Perla już się wyłamała :-D Kasik i Maruśka również- GRATULACJE RAZ JESZCZE!!!!!!

mysza co jak co ale błotko działa, skóra po tym rewelacja no i chudnie się, całość jest na ok. 10 zabiegów , leży się godzinkę pod kocykiem w tej folii i wygląda jak jakaś salamandra plamista:-D ale warto:tak: Narobiłaś mi smaka na rybcie w pomidorach a nie mogę już jeść bo mam zgagę okrutną:-(

emih witaj słonko:tak: Mam nadzieję że wypoczęłaś i macie się dobrze:tak:

reklama
Do góry