reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
nina, pewnie masz za mało wapnia - na tym etapie ciąży maluszki bardzo dużo go wyciągają od nas i jak kobitki mają niedobór, to właśnie mają ochotę na kredę (kiedyś lizały ściany jak były bielone wapnem - tak zresztą robią małe dzieci i pieski, jak im wapnia brakuje). Radziłabym sprawdzić poziom wapnia i skonsultować z lekarzem, bo niedobór jest groźny dla ciebie i maluszka i być może musisz uzupełnić jakimś suplementem.

Tak sobie tez pomyslalam, bo zaczely mi sie zeby sypac:-(. Mam juz 2 do zrobienia, czeka mnie na dniach wizyta u dentysty :-(.
Jem duzo sera zoltego, pije duzo mleka i skad te braki:-(

Mruczka ja mam (czytaj miałam) taki z wymienianymi końcówkami.
ale w końcu ubiłam śmietanę sposobem dziadka - ręcznie, a w zasadzie to słoikiem :happy2:

czesc dziewczyny:-)ja dzis zaliczylam przedostatni dzien pracy, jeszcze jutro i normalnie z radosci to nie wiem co zrobie:-)no ale doczekalam sie zasluzonego urlopu;-)napewno bede tu czesciej zagladac, moze zdaze jeszcze Was troche blizej poznac:-)zanim wszystkie przerzucicie sie juz na inne forum....a swoja droga kiedy ten czas przelecial??jeszcze tylko kilka tygodni i nasze rodzinki sie powieksza:-)

reklama
Mysza no myślałam o upałach pod kątem spalania tłuszczu zbędnego, ale to by trza folią spożywczą się owinąć dla wzmocnienia efektu, tylko nie wiem, czy taką szeroką folię produkują:-D

Do góry