perla2212
Fanka BB :)
Louise przekaz Marusce ze poki mleczko nie naplynie do cycusiow to laktatorem niewqiele zdziala...czesc dziewczynki
ja tylko na momento wlazlam bo nie mam sily nawet pisac na lapku juz. i tak sobie drzemalam. ale mam do was takie pytanie od maruski naszej bo jej neta zabrali. a mianowicie:
ma na jutro sciagnac pokarm dla malego a nic jej nie chce leciec podczas prob sciagania laktatorem. w poradni laktacyjnej nikogo nie ma a polozne ponoc suki i nie chca pomoc( choc to ich psi obowiazek bo od tego tam france sa i pieniadze za to biora). ja poradzilam zeby probowala dalej najlepiej przy dzwiekach placzu dziecka ale sama dobrze wiem ze to niezbyt profesjonalna rada. moze wy cos wiecie na ten temat????? prosila o pomoc
ps-dostalam od niej fote Miloszka-wstawie pozniej jak M sie obudzi bo nie wiem gdzie mi kabel schowal od tela a ja nie moge wstawac i szukac
musi wyciskac recznie po trochu (nawet pare kropelek) zeby pobudzic laktacje i to conajnmniej 8 razy na dobe...
ja 4 dnia obudzilam sie z cycami pelnymi mleka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)