reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki
ja tylko na momento wlazlam bo nie mam sily nawet pisac na lapku juz. i tak sobie drzemalam. ale mam do was takie pytanie od maruski naszej bo jej neta zabrali. a mianowicie:
ma na jutro sciagnac pokarm dla malego a nic jej nie chce leciec podczas prob sciagania laktatorem. w poradni laktacyjnej nikogo nie ma a polozne ponoc suki i nie chca pomoc( choc to ich psi obowiazek bo od tego tam france sa i pieniadze za to biora). ja poradzilam zeby probowala dalej najlepiej przy dzwiekach placzu dziecka ale sama dobrze wiem ze to niezbyt profesjonalna rada. moze wy cos wiecie na ten temat????? prosila o pomoc

ps-dostalam od niej fote Miloszka-wstawie pozniej jak M sie obudzi bo nie wiem gdzie mi kabel schowal od tela a ja nie moge wstawac i szukac
Louise przekaz Marusce ze poki mleczko nie naplynie do cycusiow to laktatorem niewqiele zdziala...
musi wyciskac recznie po trochu (nawet pare kropelek) zeby pobudzic laktacje i to conajnmniej 8 razy na dobe...
ja 4 dnia obudzilam sie z cycami pelnymi mleka :-D zycz jej cierpliwosci i powodzenia...

reklama
Ja chyba sie udusze dzisiaj. Rozwiesilam pranie ktore wypralam w plynie o zapachu rozy doslownie nie moge zniesc tego zapachu, dusi mnie :wściekła/y:. Dostalam jakiegos obrzydzenia na plyny do plukania lesny zapach smierdzi mi konskim lajnem, ten z rozy mnie dusi, chyba przestane wogole ich uzywac:wściekła/y:.

A tak wogole to od kilku dni mam ochote zjesc krede , taka do pisania po tablicy :zawstydzona/y:, boze co sie ze mna dzieje:-)

nina, pewnie masz za mało wapnia - na tym etapie ciąży maluszki bardzo dużo go wyciągają od nas i jak kobitki mają niedobór, to właśnie mają ochotę na kredę (kiedyś lizały ściany jak były bielone wapnem - tak zresztą robią małe dzieci i pieski, jak im wapnia brakuje). Radziłabym sprawdzić poziom wapnia i skonsultować z lekarzem, bo niedobór jest groźny dla ciebie i maluszka i być może musisz uzupełnić jakimś suplementem.

Jedyneczka mi też trochę stopy popuchły, a jakbym tyle latała co Ty to bym miała napewno serdelki .......
Geperty dobrze,ze u Ciebie ok i odzywaj się do nas cześciej :)))
A ja zjadłam Twistera z Kfc ,ale coś nadal głodna jestem -jak nigdy ;))
Wzięłam zimny prysznic i jakoś mi trochę lepiej,ale naprawdę podziwiam was że wy w taki upał latacie po dworze!!!

Geperty ostatnio sie z Tweenie zastanawialysmy co u Ciebie bo dawno sie nie odzywalas :tak:
ale ciesze sie bardzo ze wszystko ok! :-)

hello!! wpadłam tylko się przywitać cały dzień dzisiaj biegam załatwiam różne sprawy a upał niemiłosierny. Nadrobię was później.

Czesc Laseczki!!
Cały dzień miałam siostrę na głowie więc jutro nadrobię:-)
Dzięki za przepis na racuszki, były przepyszne!!!!:tak:
Dzisiaj jeszcze przyszła komoda kąpielowa, ale hamulce w kółkach coś nie dają rady i cała konstrukcja wydaje się mało stabilna...:confused:

cześć geperty, pisałam dziś nawet o tobie bo to fakt co pisze tweenie, teraz już każda która milczy to potencjalna rodząca:tak: fajnie że wy też już po remoncie a te pierdoły typu firany są najgorsze, ja dalej do Emi pokoju nie mam a szukam od maja:-D

leżę wreszcie i wcinam fasolinke, ale mi dobrze:tak:

reklama
To ja się melduję - Nie rodzę !!! - spałam :-D
Skwar masakryczny i nie chce to nic ustąpić... Nażarłam się truskawek, brzuch mnie boli.
Ogólnie nuda... Dobrze, że meeting lekkoatletyczny puścili, bo bym już chyba w ogóle padła...
M ciężko pracuje. Biedak na kuchni w taki upał. Pisze eski, że mu się po poopie leje. Esh... No nic taka praca...

Do góry