reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
agatkanatalia niestety nie mam w domu pani ktora mi sprzata i przy tymczysci lazienke...a domestosa nie pije ..

:-D:-D:-D:-D:-D no posikalam sie :-D:-D:-D:-D:-D nie pij nie pij
dzieki za wiadomosc o masazu-juz jej przekazalam. jestescie wielkie wszystkie-ale macie tych wiadomosci i wiedzy :szok:

teraz ide sie drzemnac. nie moge dojsc do siebie po tych lekach-podobno to na poczatku tak jest a potem juz lepiej. jutro was nadrobie na ogolnym-dzis poszedl inny watek na tapete ;-)

Ostatnia edycja:
Vanilka no mógłby być jakis grill, ale u nas jest tak gorąco że ja się już boję wychodzić i gin mi kazał jak najwięcej leżeć więc wolę nie ryzykować -zresztą ja to jestem taka panikara-powtarzałam terz badanai na toksoplazmozę i oczywiście mialam stresa że mogłam się zarazić przez niedopieczone mięso z grilla ,na szczeście jest ujemna ,ale stresa miałam ;)
A Ty kochana jakie masz plany na ostatni wolny weekend bez dzidziola??Poszalej jakoś!!:-D:-D:-D
Louise wypoczywaj,wypoczywaj-już bliżej niż dalej :)
Malewa miłego wypoczynku!!
Wysłałam M do KFC po Twistera bo mam smaka-a co :-):-):-)

wiecie co zrobiłam- wyprałam ręczniki i się teraz takimi mokrymi zimnymi okładam:-D :-p tak mi gorąco, ze już nie mogę..........

ja tak myślę, że chyba pojadę jeszcze na ten weekend do rodziców- w końcu to chyba już ostatni raz będzie przed porodem....ale torby raczej nie zabiorę, bo jeszcze nie chcę rodzić:-p
madzik mamy obydwie wizytę 16:-) ciekawe co usłyszymy;-)
Vanilka mnie zafascynował zapach cifu :-D ale spoko nie pije go:-D

Niosę wieści od Miluszki!! Napisałam do niej eska!!
Cytuję:
Hej, jestem w szpitalu, mają mnie puścić w przyszłym tygodniu, bo będe miała 37tc, ale na ktg i usg mam się pojawiać 2 razy w tygodniu. Dam znać jak mnie wypuszczą! Kto juz rozpakowany? Ale słodko!! Pozdrawiam Miluszka!

Odpisałam jej kto się wypadkował!! Także trzymajmy za nią i jej niunię kciuki!!

madzik a ja ide na disco :-D
A tak powaznie to M akurat ma od jutra so niedzieli wolne -smieje sie ,ze trafil mu sie dlugi weekend przed tym co go czeka :happy2:no i napewno pojedziemy nad wode troszke .Boje sie tez chodzic wiecej bo tak ajk Ty chce doczekac cc !!Poza tym gdzie ja z tym brzuchem sie nadaje jak tez sie tocze :tak:

louise Ty daj se na luz nadrabianie dzis..juz jeden wielki post walnelas dzis :tak:

malewa milego wypoczynku:tak:

w końcu zaległam na łożu-dzisiaj to już przesadziłam z tymi wojażami po mieście-leżę, jak dętka, chociaż ćwiara arbuza nieco mnie orzeźwiła, podobnie jak popijana pespi oraz wkrótce kolejne łupy ze spożywczaka:-D ale załatwiłam dzisiaj kilka waznych spraw, na które nie miałam dotąd czasu (np odebrałam moje dokumenty i dyplom ze studiów-broniłam się pzrecież dopiero dwa lata temu:-D)

madzik ja też dziś kfc zaliczyłam-na drugie śniadanie:-)
Vanilka no tak jak madzik pisze-musisz jakoś zaszaleć w ten ostatni weekend jako pojedyncza mamusia:-D jakby człowiek w ciąży nie był, to już by wiedział jak sobie wolny czas zorganizować, żeby było miło i niegrzecznie:-D

a spotakałam dzisiaj koleżankę z podstawówki, która ma 6 tygodniową córcię- więc napiszę ku pokrzepieniu-poród 2 godzinki (pierwsza dzidzia), całkiem lajtowo wspomina, córcia niewielka-2900, a ślicznota, ze ło jezuuu:-D

Vanilka ty chociaż wiesz, że to twój ostatni weekend w dwupaku:-p a my nawet nie wiemy kiedy i gdzie nas chwyci:-D ale zrób foty na tym disco chętnie zobaczę jak pląsasz w tańcu, szkoda, żeś tak daleko bo poszłabym z Tobą:-p

ewelad hehe dobrze, że Ci ten dyplom jeszcze wydali:-D

reklama
Vanilka ty chociaż wiesz, że to twój ostatni weekend w dwupaku:-p a my nawet nie wiemy kiedy i gdzie nas chwyci:-D ale zrób foty na tym disco chętnie zobaczę jak pląsasz w tańcu, szkoda, żeś tak daleko bo poszłabym z Tobą:-p

ewelad hehe dobrze, że Ci ten dyplom jeszcze wydali:-D

matko ,ja i disco teraz:-Dzapomnialam juz co to taniec ..i zycie bez brzucha ;-)

Do góry