reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jak już tu wpadłam z takimi wieściami, to nadrobię:-)

kasiamaj trzymajcie się tam w szpitalu, oby wyniki były ok i ma nadzieję, że jeszcze wrócicie do domku:tak:
jedyneczka hortex nie hortex-dwa dania były, co czyni z Ciebie idealną panią domu:-)

reklama
Wieczór bry, babolki..

ohoho :-) się dzieje ..

kasik, gratulacje przeogromne !!!

jedyneczka, u mnie fasolka szparagowa po 19 zeta stoi:dry:..
Póki co , widziałam tylko na jednym nowootwartym straganie , ale ceną to przegięli
..

czereśnie dzis też zakupiłam - lipa totalna:baffled: ni chu chu to smaku czereśni nie miało jeszcze.. źle trafić musiałam ..Mysza, u mnie dzis tez komarzyska nalazły .. w zwiazku z czym jutro zabieram M na zakupy po moskitierę do okien..
nie beda mi pupaka gryzły, o nie :no:
nie mam mocy Was nadrobic do końca.. Dałam se dziś w kosc z robotą..
Remont pokoju ukończony - okna , sciany i panele - uff, temat zamkniety ..
Nareszcieee:-)

Stary skrecał szafę - jutro skończy bo dzis szedł na nocke .. Jeszcze roletki na okno i moge wreszcie zając sie przygotowaniem pokoiku ..

Achhh, wszystko mnie boli - kregosłup zwłaszcza ..
ale i tak jest cudnie :tak:
Dobrej nocy ,mamuśki :tak:

cześć dziewczyki:-)

Kasik gratulacje:-)
wspaniała wiadomość:tak:

nie pytajcie, kto następny, bo po wczorajszej wizycie wychodzi na to, że ja:szok:
całą noc nie spałam z emocji.. wszytko opiszę w odpowiednim wątku...

miłego dnia:-)

kolejna zarwana noc :/ Dziś mam maraton po lekarzach i wychodzi na to, że mam 30 min na pierwszego i na dojazd do drugiego w innej części miasta. Chyba przefrunąć trzeba. Kupię zaraz 8pak red bulla i zobaczymy. W reklamie mówią, że nawet świnie po nim polecą... Dla potrzeby mogę być tym najgorszym wieprzem, ale żeby zdążyć:-)

kasik gratulacje !!

A Wy nie bądźcie takie małpy, bo forum lipcóweczek, a się zaraz okaże, że do lipca to ja tu sama zostanę w dwupaku :confused:

kolejna zarwana noc :/ Dziś mam maraton po lekarzach i wychodzi na to, że mam 30 min na pierwszego i na dojazd do drugiego w innej części miasta. Chyba przefrunąć trzeba. Kupię zaraz 8pak red bulla i zobaczymy. W reklamie mówią, że nawet świnie po nim polecą... Dla potrzeby mogę być tym najgorszym wieprzem, ale żeby zdążyć:-)

kasik gratulacje !!

A Wy nie bądźcie takie małpy, bo forum lipcóweczek, a się zaraz okaże, że do lipca to ja tu sama zostanę w dwupaku :confused:
zostaniemy razem:tak:Ja muszę jeszcze min miesiąc wytrzymać, żeby salmo wyplenić całkowicie:nerd:
KASIK WIELKIE GRATKI:-D
Dziewczynki, a który to był tydzień u Kasik??

reklama
witam z ranka!! Wpadłam tylko na chwilkę bo muszę wyjść i sie chce z powrotem uporać przed tym ukropem który się zapowiada!!
No wiec ja po wczorajszej wizycie przynoszę identyczne wiadomości jak Kama po swojej!!
Z małą wszystko ok, jest podobno gotowa do wyjścia, wpasowana w kanał rodny. Po badaniu ginka stwierdziła że czuje główke cokolwiek ma to znaczyć, szyjka się zaczyna skracać. Powiedziała ze daje mi jeszcze 10 dni i chyba się rozdwoimy,ale do 3 lipca duże prawdopodobieństwo że juz nie dotrwam! Kolejna wizyta 3 lipca!! Moj M jak mu wczoraj powiedziałam czego się u lekarza dowiedziałam wpadł w panikę i zaczął zadawać milion pytań czy mamy to kupione, czy tamto!! Obudził się, oj te chłopy;-)) ręce i cycki opadają!!

Madzik - chamstwo w tym kraju nie zna granic, wszyscy mają ciężarne w głębokim poważaniu i to sie chyba nie zmieni ;-((
Kama - u Was w Niemczech to chyba też niewesoło wygląda, bo z moich obsrwacji to nawet sobie ludzie w busach nie ustępują miejsca!
Louise - super że do domku dziś mykasz, ale oszczędzaj się i odpoczywaj tak jak zalecają!

musze zmykać, odezwę się troszkę później jak wróce!! życzę Wam miłego dnia!!

Włąśnie doczytałam - I mamy kolejnego maluszka!! Kasik serdecznie gratuluję!! Mam nadzieję że macie się dobrze!! Napewno jesteś teraz szczęśliwa i spokojna!! Super!! Uściski dla WAS!!

Ostatnia edycja:
Do góry