reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja też na chwilę, zameldować, że żyję , nadrobie jutro bo dziś już nie mam siły, wybyłam przed 11 z domu i niedawno wróciłam, jestem padnięta, nogi to mi normalnie w d... włażą. Nie mam możliwości dziś przysiedzieć i Was poczytać. Dodam tylko, że obkupiłam dziś trochę Alicję ale to powstawiam fotki i opiszę wszystko jutro jak się wyśpię :tak:
Napiszę tylko do kasimaj, że wszystko będzie dobrze, nie martw się :tak:
Idę wziąć kąpiel i do wyra bo zaraz zasnę na siedząco.
Miłych wieczorków lipcóweczki

DOCZYTAŁAM : louise suuuuper, że jutro wychodzicie - w dwupaczku

reklama
kasiamaj trzymajcie się :) I zaczynamy trzymać kciuki:tak:

chyba do chirurga pójdę, żeby mi gips założyć, będzie łatwiej trzymać, bo teraz już w zasadzie ciągle trzeba :-D

kasiamaj napewno wszystko bedzie w porzadku,sciskam mocno kciuki:tak:ja sama mam alergie na szpitale i lekarzy:zawstydzona/y:dlatego podziwiam wszystkie dziewczyny, ktore juz teraz musza tam przebywac...
witam sie dzis wieczorowa pora, bo obiecalam sobie ze czesciej bede sie pojawiac, zeby troche nadrobic...ja jutro ide na wizyte kontrolna, ciekawe czego sie dowiem, bede miala usg i ktg, z czego najbardziej sie ciesze i mam nadzieje, ze nasz synek zdrowo sobie rosnie:-)

witam sie i ja wieczorowa pora
czekam az M laskawie wroci z pracy,znowu sie tylko umyje i zaraz spac pojdzie.
jak dobrze ze popadal deszcz bo w koncu jest czym oddychac.
louise super ze jutro wychodzisz w dwupaczku
tiffi dzisiaj jakis kalafiorowy dzien-tez jadlam na obiad,tyle ze truskawek juz nie,bo nie bylo w markecie.Milo tak jak ludziska ustepowali miejsca w kolejce,ten kraj w ktorym przebywam jest pod tym wzgledem chyba jakis uposledzony.
dzamena oj biedna ty,tyle stresow i nerow,dobrze ze wyniki dobre i wiesci pomyslne.
maruska a jednak jakies dobre wiesci i od ciebie dochodza,ciesze sie ze malenstwo rosnie.
ewelad nic tylko zazdroscic takiej obslugi:)gratuluje udanej wizyty:)
magdzia widze ze dzien milo i aktywnie spedzony,czekam na foteczki.
kasiamaj trzymaj sie,bedzie dobrze,poki co zaciskam piastki.

ja szorowalam dzisiaj kuchnie-padam na pysk.

narobilyscie mi smaka na kalafior:-pjutro na obiad bedzie u mnie kalafiorowo....w sumie to dobrze trafilysmy z czasem, bo mozemy sobie dogadzac truskaweczkami, czeresniami i innymi rarytasami, z drugiej strony znow upaly, ale w koncu cos za cos;-)damy rade, bo w koncu juz blizej niz dalej:tak:

Witam ponownie tzn. po wizycie w ikea po komodę dla Nadinki:tak: potem sprzątanko, jakieś firmowe bzdety i mam wreszcie czas dla siebie :-p'

Vanilka mnie o dziwo od kiedy wcinam znów magnez i jak mi się przypomni ten lek na żyły od ginka (cyclo 3 forte)to mi się zmniejszyła opuchlizna:confused: a stałam dzisiaj też długo w upale bo prasowałam pościel - nigdy nie prasowałam ale mnie tak nowe meble zmotywowały że będę taką dobrą gospodynią:-D ciekawe na jak długo:-D bo normalnie to mi rzeczy z szafek na łeb lecą:-p

tweenie
fasolka szparagowa juz jest?:szok: a ja ani truskawek, ani czeresni, no nic nie jadłam jeszcze, muszę iśc na targ:baffled:

malewa nie grzeczny twój M:-p daj znać jutro po wizycie;-)

cynamonka, no własnie póki jestem na chodzie jest dobrze a jak zastygne leżąc to już koniec, jak mam wstać czy się na bok obrócić to jakbym musiała sobie kości łamać:dry::-p

maruska miło słyszeć dobre wieści że synuś rośnie, cieszę się z tobą:-) no i dialog z przystojniaczkiem nie do pogardzenia:-p

dzamena no też masz bieganine:sorry2:ale dobrze że z oczkami Filipka oki:tak: a swojego dentka nie możesz na po odłozyć? ja bym chyba teraz już nie wysiedziała na fotelu zwłaszcza w tym upale kiedy ja normalnie sie poce ze strachu jak mysz a co dopiero w taka pogodę:-pjutro sie pochwal jak Filipek zniósł wizytę;-)

ewelad ale wypaśne żarcionko mniam:rofl2:

tiffi
to masz jutro zapracowany dzionek a w te upały najlepiej w domu albo sklepach z klimą, zwłaszcza w tych drugich fajnie można spędzić czas:-D

madzik
jedz bez obaw z taka waga to możesz zjeść i konia z kopytami:-D Ja Cię przegoniłam o 2 kilo:-p

kasiamaj
trzymam kciuki żeby poradzili sobie ze skurczami i nie trzymali za długo w tym szpitalu, na pewno będzie dobrze;-)

Muszę kurka jechać jutro do sklepu dopytać o coś odnośnie kasy fiskalnej bo zaćmiło mnie dzisiaj i nawet nie kumam co mi pan na ściądze naskrobał:-p:-D przy okazji pojadę o ten wózek dopytać bo nie dzwonił gostek i nie odpisał:dry: i chciałabym tu zamówić bo cena dobra i bliziutko mnie a w sklepie zawsze pełno klientów stąd wnioskuję że sklep cieszy się dobrą opinią ogólnie, no zobaczymy jutro. Na obiad się nie popisałam bo zrobiła b. dobra grochówkę z horteksu i warzywa na patelnie też z horteksu:-D

kasiamaj trzymaj się dzielnie a my trzymamy kciuki
kama co do ustępowania to tutaj też jest kiepsko

Ale się dzisiaj czuję jak wymięta, zastanawiałam się czy iść do internisty, ale co on mi poradzi. Chciałam tylko powiedzieć, ze tweenie to jest specjalistka od zakupów, wszystko mi doradziła. Normalnie chyba bym się za to nie zabrała, tym bardziej dzisiaj

ekhm :-D
M ogląda mecz... mówi coś do mnie, a ja udaję zainteresowaną :-D
Wycieczka do zoo zaliczona... Przynajmniej w tym roku eM da mi spokój. On jest fanem takich akcji... Ja poszłam, bo w końcu trzeba wyjść do ludziów.
Znowu jestem głodna ;-) Truskawy już wszamałam.
Teraz muszę się czymś zająć, może allegro.
Miłego wieczorka ;-)

Się wściekłam przez tą pogodę to mi komary zaczęły wlatywać do mieszkania. Tak nigdy nie dolatywały do mojego piętra...
M się za bardzo uruchamia, chyba go pasami przypnę...

Ostatnia edycja:
reklama
UWAGA!!! KASIK URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bartuś waży 2,5kg, dostał 10 pkt i jest w inkubatorze-grzeje się:-) Poród był prowokowany, trwał 3,5 godz. Kasik jest bardzo szczęśliwa, odezwie się z domu, bo na porodówce nie ma neta:-)))

Pozdrowiłam ją od nas wszystkich i pogratulowałam!!!

Do góry