reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kasik kochana ale wieści!!! ważne że z synkiem oki-życzę, żeby wszystko potoczyło się tak szybko i tak bezboleśnie, jak to tylko możliwe:-) trzymamy kciuki mocno!!!
ps. gdybyś czegoś potrzebowała, to pisz śmiało-ja mieszkam 5 min drogi od szpitala, podjadę-nie ma problemu, więc nie krępuj się absolutnie, to nie jest tylko grzecznościowo!!!

reklama
No wiec kolejna lipcoweczka nam sie rozpakowuje to tylko kwestia czasu a moze i nawet godzin:).
Kasik trzymaj sie i powodzenia i szybkiego i lekkiego porodu zycze:)
Ja nadrobilam was ale niestety nie mam sily by pisac padam po tej pogodzie.

Witam sie z rana :)
dla mnie to naprawde rano bo jest dopiero 7-ma ;/ a ja jakos spac nie moge...
myslalam ,ze jakies wiesci od kasik sa ale cisza...oj zapewne juz tuli Bartusia :):):):):)
uciekam jeszcze polezec w lozku ,moze usne:)

hej
ojej, akcja przyspiesza na naszym forum! kasik, powodzenia!
ja wstałam dziś wcześnie, tzn. zamieniłam piżdżamę na coś elegantszego i czekam na moich lekarzy....młody nie chciał się za bardzo ruszać dziś z rana, więc oczywiście "do wizyty lekarzy niech pani nic nie je" - stan gotowości do ewentualnego krojenia, na głodniaka....pewnie nic z tego nie będzie, spał i już. a chciałabym, żeby już pokroili, oby tylko młody był odpowiednio duży....albo niech powiedzą, kroimy w piątek, niech cokolwiek powiedzą...ehh zwariować można. mam nadzieję, że go dziś zważymy/zmierzymy.
udanego dnia mamuśki!

hello:-)

też wpadłam z rana, żeby zobaczyć, czy są jakieś info od Kasik, a tu cisza... ale zgadzam się z vanilką, pewno już Bartuś jest na świecie:tak:

ale miałam noc- brak słów...:-( nie dość, że duszno okropnie, to jeszcze co chwila stawiał mi się brzuch i bolał, zasnęłam dopiero nad ranem a obudziłam się o 6:dry: teraz kłuje mnie w dole brzucha i w szyjce, nie wiem, co to:confused:

poza tym od rana prania naszych ciuchów ciąg dalszy-muszę się wyrobić, zanim teściowie przyjadą-będą po południu:dry:

miłego dnia:-)

hej
wpadłam na chwilkę bo zaraz idziemy na śniadanie
i jadę na zabiegi.

przeczytałam tak szybciorem

KASIK-trzymam za Was kciuki!!!!-oby wszystko szło jak po maśle :tak: daj znać jak już Bartuś będzie na świecie.

hejka:-)

kasikczekamy na dobre wieśći:-)

ja wstałam wcześnie i piore od rana w koncu ciuszki dla małego, porozwieszam,szybko wyschnie na słoneczku i poprasuje, no i dzis już na 100% pakuje torbe do szpitala bo sie w końcu okaże że jej nie spakuje i pojade bez. Musze też do pracy skoczyć z L4 i do ccc kupić sobie klapeczki jakieś

miłego dnia

reklama
cześć

Dwa dni mnie nie było a tu kolejna lipcóweczka rozpakowuje się :-)

Kasik
trzymam kciuki :)

U mnie weekend przechlapany, w sobotę na obiad miałam rybę i ość wbiła mi się w gardło. Okropne uczucie idę dziś do laryngologa na wyjęcie, bo domowe sposoby nie pomagają :-(

Do góry