reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a u nas tradycyjna zupa z ziemniaka i marchewki (można ją nazwać jarzynową?), do tego bryła rozgotowanego ryżu i gotowane buraki.... i tak codziennie, na zmiane z rozgotowanymi ziemniakami i rozgotowaną marchewką....a Wy mi to o młodych ziemniaczkach i innych pysznościach, okrutne...

reklama
Witaj
zwierciadelko
to faktycznie trudna sytuacja dla M i Ciebie też ale teraz musicie myśleć o Witku który pojawi się niedługo na świecie :)
Ale tu dzisiaj pustki zajrzałam by nadrobć kilkugodzinne zaległości a tu tylko jedna strona..
Zła jestem bo już miałam plana na wiecornr piątkowe wyjście do knajpy lub na grilla do znajomych a tu mój M oświadczył, że on nigdzie nie idzie go mu sie nie chce i ogłada jakiś durny film z arnoldem masakra! egoista pieprzony!

P.S.Listą się nie przejmuj bo ja też prosiłam o wpisanie kilka razy i mnie tam nie ma :)

\hehehe nio tka z Ta lista....hehehe

wiem wiem musze bcy silna itp. TYLKO czasem ja tez bym chciala pomarudzic a mi NIE wolno....ranyyyy

dobrze ze chdz Witek jest spokojny i jest OKI z Nim

omG Maruśka wybacz... :sorry2:
a ja się zastanawiałam po co poszukują do szpitala kucharza z pasją i umiejętnością układania menu ... Jakaś porażka... Mówię do M, czy nie chce zmienić pracy na taką kuchnię szpitalną - wydawałby chleb z margaryną...

Liga światowa siatkówki się zaczęła - i jak ja mam tu coś robić pożytecznego :-D

ja na dodatek na diecie cukrzycowej, wiec g... jem :-) ale współczuję dietetykowi, który układa tutaj menu - biorąc pod uwagę stawki żywieniowe musi być nieźle sfrustrowany.....

Zakupy zrobione, grilek naszykowany, remont trwa ale czas na odpoczynek:-)

madzik he he będziesz opowiadała Julci : a kiedyś to twój tata umył okna:-D o pokażesz zdjęcie na dowód :-D mnie też japonki btarły ostatnio masakrycznie:dry:

Vanilka no niezły perfum :-D

cześć zwierciadełko:tak:

agatka o tak, mentalowego ...........:rolleyes:

mruczka no też bym nie miała teraz siły zbytnio na gości na dłużej:no:

ewelad ja teraz przyjmuję wszystkie komplementy bez mrugnięcia okiem a co, należy nam się:-D

zwieciadełko przykro z powodu śmierci mamy M, musi mu być ciężko :-(ale niebawem synek rozjaśni jego oblicze:sorry:

beatka przykro że Mati tak choruje, może teraz jak pogoda się poprawi to jego zdrówko też:sorry: Szymon duży już chłopczyk;-)

agatha ja karmi kupiłam z braku laku ale nie lubię zbytnio, mazy mi się właśnie np. leszek zimny:rolleyes: choć malutki, 0,33:-p

mysza to dokonałaś duuuuużych zakupów, ja tyle nie kupiłam:tak::-p

oliwia dobrze że bóle ustały.

ewcik ja też mam ostatnio takie pragnienie właśnie:eek:

tetina też właśnie nie mam fotek ale czekam na koniec remontu to zrobimy z M sesje w plenerze i domku:tak:

kacperek meble skręcone ale bez jednej szafy bo dali złe 2 półki i ani nic powkładać ani zamontowac drzwiczek:dry: ale mam nadzieję ze do tygodnia dojda nowe i sobie już poukładam wszystko, ogólnie jestem juz bardzo hapy:-) wstawie fotki jak tylko skończymy - tzn. skończy M z teściem:-D dziś wieszają półki, zyrandol i tv:tak:

justaa pewnie macica ćwiczy;-)no niezbyt to miłe ale tak wyglądają lajcikowe skurcze porodowe:-D a lenie też coś mam, tak się pałętam i jakoś robota mi nie idzie:-p

agatka to M się spisał, no no;-) Mój jak coś mnie złapie, np. rwa to wznosi oczy do sufitu i czeka aż przestane marudzić:dry: a jak ma dobry humor to mi ni z tego ni z owego zaczyna krzyż ugniatać i zdziwiony że ja nie chce:shocked2::dry::-D eh co za chłop mi się dostał:-D

louise biedactwo, jeszcze tak ładnie za oknem jak na złość:sorry: może parę dni jeszcze "tylko" będą Cię szpikowali kroplówkami i przejdą skurcze na dłużej i do domku puszczą, no ja Ci tego bardzo zyczę kochanieńka:tak: Stasiu kopie mamusie czy odpoczywa jak mamusia?:tak:

mysza tetre gotujesz?:eek: aaa , juz doczytałam , człowiek całe życie się uczy:-D

louise eh potrzeźwiałabym chętnie:-D No M musi to zrobić za Ciebie, nie ma wyjścia:sorry:

M mi przeszkodził:dry:

maruśka nie wiem czy działa ale jak mój wujek zasypiał na siedząco i chrapał z otwartą buzią to sypałyśmy mu z mamą cukier , on wtedy mlaskał a my miałyśmy ubaw po pachy:-D

magdzia mój nawet jak fizycznie w domu jest to jakby go nie było:-D wlepi gały w kompa i baj baj:dry: Pewnie, weź kasiore w takim razie i rozerwij się troche;-)

maruśka ewelad he he a może miałam na mysli magnuma:-p i kto tu jest świnka:-D:-D:-D

maruska ja jak leżałam w szpitalu przed porodem Emi po szpitalnym obiadku śmigałam do baru na cosik jeszcze:-D

Idę nakarmić moich fachmanów i sama się posilić, mam z grilla kiełbaskę, boczek, schabik i karczek:-)

jedyneczka no tyle naszego (przynajmniej większości) co sobie poświntuszymy wirtualnie i pisemnie:-D

D wyprowadził nas-tzn mnie i piesia- na spacer, wszamałam loda, a D zorganizował kolację- tzn zaplanował, że pizzę zamawiamy i pepsianką popijemy- już mi ozorek wisi do pasa i poszczę, żeby miejsce było (tzn daruję sobie jeden z podwieczorków:-D)

reklama
przeprowadziłam dziś operację na placu, bo mi się pazurek wrósł i bolało przy chodzeniu. Jestem pełna podziwu dla samej siebie, że udało mi się tak powyginać ;-)

dziewczyny, dorwałam dziś czereśnie!! A więc sezon uważam za otwarty :)

Do góry