reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise kochana, jak miło widzieć znowu posta od Ciebie:tak: strasznie się cieszę, że u Was się uspokoiło- niech Stasiu posiedzi jeszcze troszkę pod mamusinym serduszkiem:tak: myślami jesteśmy z Tobą:-)

vanilka, madzik podziwiam, że Wam się chce tak sprzątać:-D może do mnie podskoczycie-w przyszłym tyg przeprowadzka, więc chętne ręce do sprzątania będą jak znalazł:-D ja póki co 3 prania naszych ciuchów zrobiłam-nie żebym się nudziła-wręcz przeciwnie, ale robię wszystko, by tylko się nie uczyć na egzaminy, tak mi się nie chce:-D

reklama
dziewczyny ja tez sprzątałam:-D całą łazienkę i podłogi pomyłam i teraz jeszcze kuchnia mnie czeka...ale mam nadzieję, ze nie zacznę przez to rodzić, bo jutro chcę jechać do mamy!:-D

Vanilka mnie dziś też urzekł zapach cifu i domestosa :eek:

louise kochana, jak miło widzieć znowu posta od Ciebie:tak: strasznie się cieszę, że u Was się uspokoiło- niech Stasiu posiedzi jeszcze troszkę pod mamusinym serduszkiem:tak: myślami jesteśmy z Tobą:-)

vanilka, madzik podziwiam, że Wam się chce tak sprzątać:-D może do mnie podskoczycie-w przyszłym tyg przeprowadzka, więc chętne ręce do sprzątania będą jak znalazł:-D ja póki co 3 prania naszych ciuchów zrobiłam-nie żebym się nudziła-wręcz przeciwnie, ale robię wszystko, by tylko się nie uczyć na egzaminy, tak mi się nie chce:-D
ja sprzatam bo nie chce zeby moj tato powiedzial ,ze ma corke syfiare :)
nie wypada goscia zapraszac do nieogarnietego domu ...

teraz to mi sie spac chce :)

louise super, że się odezwałaś i uspokoiło się u Was, jesteście w szpitalu pod czujnym okiem lekarzy więc wszystko będzie dobrze, Staś jest silnym dzieckiem i na pewno posiedzi jeszcze w brzusiu by nabrać sił do spotkania z mamą :tak:
Ja też poprałam i posprzątałam, muszę trochę odpocząć, hmmmm może rogal z dżemem poprawi mi kondycję

louise dobrze ze sie odezwałas,nie martw sie jestes pod opieką lkarzy wiec to jest najwazniejsze i pociesze cie skoro ja miałam poród powstrzymany w 5 mies to ty bedąc juz 32 tyg masz bardzo duze szanse ,wiec bez głupich mysli kochana ,zobaczysz na bank bedzie dobrze
oj dziewczyny wierze wam louise i maruska ze macie doły i jest wam ciezko ale jeszcze chociaz troche musicie wytrzymac
vanika a ty wiesz oczywiscie ze takich płynów to trzeba unikac w ciazy

louise ciesze sie ze sie do nas odezwalas,przeprowadz no z tym Staskiem powazna rozmowe,niech jeszcze troche tam posiedzi,jak supcio pisala na dworze szaro,buro ponuro:)a tak na serio to jestes pod dobra opieka wiec wierze ze nic zlego wam nie grozi,mimo wszystko kciuki dalej zacisniete,sciskam mocno:*

ja zrobilam golabki-jak na debiut to nawet dobrze smakowaly,troszke posprzatalam mieszkanko a pozniej pospalam z 2 godzinki.tutaj dalej upal taki ze szok,poczekam jeszcze z godzinke i przejde sie na spacer.

reklama
dzamena wiem ,ze trzeba unikac ale codziennie nie wacham :)

zwierciadelko pewnie ,ze mozna .

skonczylam sprzatac ,do M nalezy reszta :)
teraz nogi do gory i odpoczywam !!

zimnego browara bym sobie na ogrodzie wypila :(((

Do góry