reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

louise kochana, jak miło widzieć znowu posta od Ciebie:tak: strasznie się cieszę, że u Was się uspokoiło- niech Stasiu posiedzi jeszcze troszkę pod mamusinym serduszkiem:tak: myślami jesteśmy z Tobą:-)

vanilka, madzik podziwiam, że Wam się chce tak sprzątać:-D może do mnie podskoczycie-w przyszłym tyg przeprowadzka, więc chętne ręce do sprzątania będą jak znalazł:-D ja póki co 3 prania naszych ciuchów zrobiłam-nie żebym się nudziła-wręcz przeciwnie, ale robię wszystko, by tylko się nie uczyć na egzaminy, tak mi się nie chce:-D

reklama
dziewczyny ja tez sprzątałam:-D całą łazienkę i podłogi pomyłam i teraz jeszcze kuchnia mnie czeka...ale mam nadzieję, ze nie zacznę przez to rodzić, bo jutro chcę jechać do mamy!:-D

Vanilka mnie dziś też urzekł zapach cifu i domestosa :eek:

louise kochana, jak miło widzieć znowu posta od Ciebie:tak: strasznie się cieszę, że u Was się uspokoiło- niech Stasiu posiedzi jeszcze troszkę pod mamusinym serduszkiem:tak: myślami jesteśmy z Tobą:-)

vanilka, madzik podziwiam, że Wam się chce tak sprzątać:-D może do mnie podskoczycie-w przyszłym tyg przeprowadzka, więc chętne ręce do sprzątania będą jak znalazł:-D ja póki co 3 prania naszych ciuchów zrobiłam-nie żebym się nudziła-wręcz przeciwnie, ale robię wszystko, by tylko się nie uczyć na egzaminy, tak mi się nie chce:-D
ja sprzatam bo nie chce zeby moj tato powiedzial ,ze ma corke syfiare :)
nie wypada goscia zapraszac do nieogarnietego domu ...

teraz to mi sie spac chce :)

louise super, że się odezwałaś i uspokoiło się u Was, jesteście w szpitalu pod czujnym okiem lekarzy więc wszystko będzie dobrze, Staś jest silnym dzieckiem i na pewno posiedzi jeszcze w brzusiu by nabrać sił do spotkania z mamą :tak:
Ja też poprałam i posprzątałam, muszę trochę odpocząć, hmmmm może rogal z dżemem poprawi mi kondycję

louise dobrze ze sie odezwałas,nie martw sie jestes pod opieką lkarzy wiec to jest najwazniejsze i pociesze cie skoro ja miałam poród powstrzymany w 5 mies to ty bedąc juz 32 tyg masz bardzo duze szanse ,wiec bez głupich mysli kochana ,zobaczysz na bank bedzie dobrze
oj dziewczyny wierze wam louise i maruska ze macie doły i jest wam ciezko ale jeszcze chociaz troche musicie wytrzymac
vanika a ty wiesz oczywiscie ze takich płynów to trzeba unikac w ciazy

louise ciesze sie ze sie do nas odezwalas,przeprowadz no z tym Staskiem powazna rozmowe,niech jeszcze troche tam posiedzi,jak supcio pisala na dworze szaro,buro ponuro:)a tak na serio to jestes pod dobra opieka wiec wierze ze nic zlego wam nie grozi,mimo wszystko kciuki dalej zacisniete,sciskam mocno:*

ja zrobilam golabki-jak na debiut to nawet dobrze smakowaly,troszke posprzatalam mieszkanko a pozniej pospalam z 2 godzinki.tutaj dalej upal taki ze szok,poczekam jeszcze z godzinke i przejde sie na spacer.

reklama
dzamena wiem ,ze trzeba unikac ale codziennie nie wacham :)

zwierciadelko pewnie ,ze mozna .

skonczylam sprzatac ,do M nalezy reszta :)
teraz nogi do gory i odpoczywam !!

zimnego browara bym sobie na ogrodzie wypila :(((

Do góry